|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pediater na obali
21.5.2008 10:11:28   
romy27
Pozdravljene,

sem na koncu z nosecnostjo in me zanima (tiste ki ste iz primorske) za katerega pediatra-pediatrinjo ste se odlocile in kako ste zadovoljne?

hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pediater na obali
21.5.2008 10:13:26   
tralala
Dr. Rončevič (ZD Koper), zadovoljni ja.

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.5.2008 10:38:46   
šnucika
odvisno v kateri občini si....ni najbolj komod  se vozit npr. iz Kopra v Lucijo ali obratno.
Jaz in moja tamala sva pri isti zdravnici-družinska varjantauser posted image ,je pa drugače pediatrinja...Dr. Daneu v Luciji

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu tralala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.5.2008 10:55:40   
romy27
šnucika: jaz sem tudi pri Danevovi..pa nisem prav zadovoljna z njouser posted image  in raje grem do KOpra, pa celo do Tanguzijeuser posted image  ce je potrebno, da dobim dobro pediatrinjo..

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.5.2008 11:16:35   
šnucika
romy - od vseh treh pediatrinj v Luciji je še najboljša.Sem bila sama ali pa s tamalo pri drugih dveh...nezadovoljna totalno.user posted image

Je pa res,da Daneuvovi včasih kar malo zatežim,če se mi zdi,da je stvar vzela prepovršno.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.5.2008 12:26:37   
glen
Lucija.Dr Sabadinuser posted image user posted image user posted image ,je nemenjam.
Meni pri Danevovi ni všeč to, da ima male otroke in odrasle in ni samo pediatrinja.
Sabadin pa Rostan pa sta samo pediatrinji.Govorim za zdravstveni dom Lucija.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.5.2008 12:29:27   
glen
Sem bila pa tudi že pri Danevovi in Rostanovi(ko je bila Sabadin odsotna)pa sem bila z Rostanovo zelo razočarana.
Z Danevovo sem bila zadovoljna samo kot sem že napisala me moti to da ni samo pediatrinja in kolkr vem, zdaj par let jemlje tudi otročke, drugi dve sta pa odzmiraj samo pediatrinji

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.5.2008 13:01:41   
blak
Mi imamo Bemovo (v Šalari) in smo zadovoljni.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.5.2008 14:54:56   
thaiss
Mi smo bili prve 3m pri dr. Hercegovac v Izoli - Katastrofa od katastrofe
Zdej pa smo v Luciji pri dr. Sabadinovi in jo lahko samo prehvalimuser posted image user posted image  

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.5.2008 16:16:29   
Eviii
ej, dobra tema. in zelo aktualna, še predvsem za nekatere.
že od pantiveka hodim v izolo, k dr. oblakovi. nisem še zasledila boljše dohtrce, kot je ona. tudi zdej, na stara leta, sem še vedno pri njej, pa čeprav je pediatrinja. in dejan tudi hodi k njej.
smo pa zdej pred hudo preizkušnjo. namreč, najavila nam je, da gre čez dober mesec v penzijo. in mi vsi v jok user posted image user posted image user posted image . res ne vem, kam it z dejanom...
sem pa bila z dejanom 2x pri hercegovac v izoli in ne grem nikoli več!!! samo res v nujni primerih.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.5.2008 19:34:16   
anajmad
Mi smo prvo hodili k Dr.Semičevi v KP,ker je moja nedonošenček. V redu,je imela tudi taprvo. Potem nas je pa kr na hitro skenslala,ker ima samo RA. Odločila sem za DR.Sabadinovo. Nimam pripomb-je zelo napredna glede nekaj stvari in me to zelo veseli,ker nekatere dohtarce so kr mal.....ne bom se izrazila grdo. Moja tavečja hodi k Dr. Tuljak v Izolo in je zelo v redu. Sam ona ima otroke od 3 let dalje. Hercegovac ne bom komentirala,ker jo ne poznam,Dr. Oblak pa mi je zafurala tavečjo hči,da sem bila kr mal razočarana,ker so jo tok hvalili. Moja hči je imela hudo pljučnico in ji je dala tako švoh dozo antibiotikov(doza za dojenček),da so se v lekarni kar zgrozili. Klicali so jo še enkrat,če je prav napisala,ali se je mogoče zmotila.Ona je čist znorela. Hči je kasneje tako zbolela(stara 11 let),da smo jo morali urgentno peljati v bolnišnico,ker ni mogla dihat.
Takrat mi je vse dol padlo. Šla sem ji povedat,kaj je naredila. Ni se niti opravičila,ni me mogla niti v oči pogledat,sam nekaj je moljala,zakaj sem v bolnišnici morala povedat,da je ona recept napisla. Halo,če je pa bila dežurna.
Drgač pa v Kp so tudi vse pediatrinej v redu. Nisem še slišala kej slabega o njih.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.5.2008 20:14:03   
klarisima
Hemptova v ZD KP je super, vendar ne vem, če še sprejema nove user posted image
Pozanimaj se, ne bo ti žal user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.5.2008 21:43:38   
Naja30
Za enkrat smo še pri dr.Hercegovac, pa jo imam namen zamenjat. Podn od podna!user posted image

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.5.2008 10:16:40   
romy27
dokler je vse ok z otrokom so vse pediatrinje super..problemi nastanejo, ko je otrok bolan..takrat se vidi katera je res dobra..po vasih izkusnjah vidim, da ste zadovoljne s Sabadinovo, tako da se bom verjetno kar za njo odlocila..

malo tipam teren, ker ne bom cepla otroka in me zanima katere pediatrinje so bolj razumevajoce pri tem..

hwalauser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.7.2008 21:31:14   
blaža
Mi imamo dr Rončevič in zame ni boljše.(KP) Smo pa imeli priložnost spoznati tudi Hemptovo in Semičevo in na žalost mi nista v redu. Ko je bila naša na bolniški ker si je zlomila nogo, je imel ta starejši virus pljučnice in je Hemptova  rekla, da ni nič takega in smo pol na urgenci ujeli zadnji vlak, da je dobil antibijotike, da se ni plučnica razvila v polno. Semičeva pa mu je na hitro potegnila kožico na lulčku dol, ker je imel zarščeno, čeprav se to tako ne dela, ker se pol spet zaraste in ima otrok brazgotino.Me je kar zvilo, ubožec je takrat imel leto in pol.

Lep pozdrav!

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?