anajmad -> RE: pediater na obali (21.5.2008 19:34:16)
|
Mi smo prvo hodili k Dr.Semičevi v KP,ker je moja nedonošenček. V redu,je imela tudi taprvo. Potem nas je pa kr na hitro skenslala,ker ima samo RA. Odločila sem za DR.Sabadinovo. Nimam pripomb-je zelo napredna glede nekaj stvari in me to zelo veseli,ker nekatere dohtarce so kr mal.....ne bom se izrazila grdo. Moja tavečja hodi k Dr. Tuljak v Izolo in je zelo v redu. Sam ona ima otroke od 3 let dalje. Hercegovac ne bom komentirala,ker jo ne poznam,Dr. Oblak pa mi je zafurala tavečjo hči,da sem bila kr mal razočarana,ker so jo tok hvalili. Moja hči je imela hudo pljučnico in ji je dala tako švoh dozo antibiotikov(doza za dojenček),da so se v lekarni kar zgrozili. Klicali so jo še enkrat,če je prav napisala,ali se je mogoče zmotila.Ona je čist znorela. Hči je kasneje tako zbolela(stara 11 let),da smo jo morali urgentno peljati v bolnišnico,ker ni mogla dihat. Takrat mi je vse dol padlo. Šla sem ji povedat,kaj je naredila. Ni se niti opravičila,ni me mogla niti v oči pogledat,sam nekaj je moljala,zakaj sem v bolnišnici morala povedat,da je ona recept napisla. Halo,če je pa bila dežurna. Drgač pa v Kp so tudi vse pediatrinej v redu. Nisem še slišala kej slabega o njih.
|
|
|
|