|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   organski odpadki
19.5.2008 20:08:20   
NEVA-1
Baje se dobijo neke vrečke za te odpadke, a jih poznate in kje se jih kupi, ali pa naj mi kdo pove kako naj zbiram te odpdke, ker kar v koš jih tud ne morem metat...

Vsak nasvet bo dobrodošel...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: organski odpadki
19.5.2008 20:24:03   
Netopirčy81
Vpraši v kaki zadrugi ali pa baumaxu, bauhausu...

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2008 20:32:46   
Jančika_
V DM-u. So pa kar drage. Ne vem cifre, ampak bistveno dražje od navadnih. Poleg tega so prilično majhne. Jaz dam v kanto kar navadno vrečko, najraje kakšno močnejšo, potem pa odpadke stresem v zabojnik za bio odpadke, vrečko pa vržem v navaden zabojnik.

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2008 20:43:54   
Anonimen
Dejte mi povedat, tiste ki vidite snago ko odpelje odpadke, ali jih res zmečejo vse skupaj na en tovornjak in odpeljejo, mi pa se trudimo ločevati ali kako to naredijo? Sem slišala od znanca, da k njim pride snaga in popoka navadne kontejnerje, kontejner za organske odpadke in vse skup vrže na kamion od se odpelje.

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2008 20:46:14   
Jančika_
Pri nas organske odvažajo posebej (niti ne ob istih dnevih kot navadne). Kaj naredijo z njimi potem, pa ne vem. Svoj del naredim in upam, da tudi oni svojegauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2008 21:00:46   
Gina
Pri nas sicer organske odpadke kar se le da zmečemo na kompost. Imamo eno plastično posodo, v katero mečemo ostanke kar direktno vanjo, brez vrečke. Ko prinesejo (ponavadi otroci) posodo nazaj, jo pomijem - ni zoprno, ker je majhna posoda - iz tega razloga se jo tudi sproti prazni, nima časa smrdet.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.5.2008 7:03:55   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: *Angelina*

Dejte mi povedat, tiste ki vidite snago ko odpelje odpadke, ali jih res zmečejo vse skupaj na en tovornjak in odpeljejo, mi pa se trudimo ločevati ali kako to naredijo? Sem slišala od znanca, da k njim pride snaga in popoka navadne kontejnerje, kontejner za organske odpadke in vse skup vrže na kamion od se odpelje.

To sem tudi sama slišala, pri nas sploh ni zabojnikov za organeske odpadke. Za steklo, plastiko, embalažo ja. Pol mi pa en reče, da vse skupaj ruknejo na smetišče. Ne vem, bom kolega vprašala, ki pri komunali dela, če je kaj od tega res.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.5.2008 7:16:10   
Rožica I
V Muellerju se dobijo paprinate vrečke za organska odpadke. Soseda pa je rekla, da so baje tiste tanke iz Špara tudi bio razgradljive. Drugače (je že ena prej omenila) pa v kakšno drugo vrečko, pa samo streseš v zabojnik, vrečka pa gre v drug zabojnik

ROŽICA

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.5.2008 8:24:31   
NEVA-1
hvala vam ženske

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?