|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ne moreš verjet
19.5.2008 21:41:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Pa kk si lahk pred eno osebo ( pa četud je to tašča ) tolk nesigurna vase, da ti lahko pokaže kriv prst, pa te že vrže iz tira user posted image user posted image
Ma ne sekiiiiiiiiiiiiraj se tolk, no .....

čist isto sem hotela napisat..user posted image

Ma dej sončnica24, ne obremenjuj se toliko s tvojo taščo - brezveze,res, ker so samo tvoji živci na škodi user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
19.5.2008 21:50:06   
silvya
Jaz bi jo pa povabila, da zadeve naredi namesto mene. user posted image Sama pa bi tačas odšla na klepet in kavico k prijateljici. Naj garajo tisti, ki najbolje znajo. user posted image  
Meni pa se nihče ne vsiljuje, da bi kaj naredil namesto mene. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
19.5.2008 22:30:54   
lelaval
To še ni nič... kaj je šola boš vidla šele potem, ko boš imalo malo

Predvidevam, da bo nekje tako s prihodom user posted image . Bodi srečna, da ji tvoj ne da prav.
Kaj pa voziček in ostale stvari - že imata? Jaz bi jo poklicala in ji rekla, da ga grem kupovat in bi jo vprašala, če gre zraven - ker valjda boljše ve. In pred vsakim nakupom (bi šla tudi po 5x na dan v trgovino), bi jo prosila, če gre zraven, ker zna tako dobro svetovat. Verjetno bi pogruntala, kam pes taco moli - potem bi sicer imela slabo mnenje o tebi, a bi jo sčasoma minilo - kot vse tašče user posted image user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.5.2008 23:21:19   
soncek28
Punce kje pa živijo vaše tašče,da so 8000 km daleč od vas.....pa 500 km???

Ja ene so res tečne,sej je moja tudi včasih,ampak sem si jo kar pošlihtala...zdej imam mir!!!!

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.5.2008 7:17:49   
ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: soncek28
Punce kje pa živijo vaše tašče,da so 8000 km daleč od vas.....pa 500 km???

Moja se je lansirala v je v Severno Ameriko.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu soncek28)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.5.2008 9:42:36   
mojamura
ene so ti sicer napisale, da se ne sekiraj in jo presliši, ampak jaz sama po sebi vem, da to ne moreš vedno.

res, zdaj, dokler še nimaš otročka ji pojasni stvari, kako in kaj, ker drugače bo ti vsak dan tam visela in gledala če dojenčka prav previjaš , in ali veš pristavljati k prsim....ona ti ga bo okopala, ker si ti itaq nesposobna......mislim HAAAAAALLLOOO?!??!!!

ne se zdaj pustiti, ker bo drugače imela ona glavno besedo...

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.5.2008 10:09:00   
kalbo
Sončnica, jest sem se ob branju tegale glasno nasmejal. Priporočam tud tebi, da se takim stvarem samo nasmejiš, pa bo svet lepši.user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.5.2008 10:11:36   
kalbo
Moja tašča je drgač čist kul, sam zadnje čase pa ful pametuje k se ohcet bliža. In k pade not in razlaga jaz kimam da mi skor glavo odnese, ji prikimavam da ja bomo mel miljon rož, pa miljon folka k ga nism še nikul vidla, pa obleko iz fernka ipd. zravn se pa režim k pečen maček. Sicer res da se že dva mesca ne meni z mano, k sm kao nesramna.....sam jst mam pa mir

Huida taktika :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.5.2008 10:25:43   
kofetek2010
Ma jaz bi jo vsaka dva dni poklicala, da naj pride kaj na okrog in mi pospravi, spuca in skuha... ker sem sama itak nesposobna. user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 34
20.5.2008 10:53:41   
deja27
oh vem ja,kako je to.pritisk se dvigne na 1000.jaz jih ne zastopim kako so včasih one vzgajale svoje otroke,so se same že tuk pametne rodile in ko so same postale matere,so vedla že vse,kako in kaj z otokom delat.ne vem poznam ne vem koliko takih k so imel kmetijo včasih k so živel na vasi,so bili otroci več ali manj prepuščeni samim sebi,k so pač imeli delo.sedaj pa nam pamet solijo,da je otrok premalo ali preveč oblečen,da smo nesposobni k se otrk iz trme dere,da ga ne znamo otišat,k se dere,da hoče sladkarije zjuraj pred mlekom-zajtkom,smo najbolj nesramne mamice.ko mal pade,ga je treba tokoj pocarkljat in objemat,kot,da se je polomil.ko ti otoku,rečeš,da more sam igrače pospravit,da ga mal naučiš reda,rečejo ah sej ni treba,bo že mama al babiuser posted image user posted image .res kaj bi brez tašč,totalno smo nesposobneuser posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 35
20.5.2008 11:21:22   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: deja27

oh vem ja,kako je to.pritisk se dvigne na 1000.

Sej glih v tem je "keč". Namreč, mi sami devamo vrednost in pomen vsemu, kar se okrog nas dogaja. Tudi seveda ljudem okrog nas, torej tudi zloglasnim taščam. Če bi ti to isto stvar rekla dobra frendica, bi reagirala drugače, če tam neki naključni znanec, spet drugače. Nobenega pritiska na 1000, nič takega. Se je potem najprej za vprašat, zakaj toliko pomeni ravno iz njenih ust. Pa še nekaj je: seveda se najdejo tudi taki ljudje, ki enostavno provocirajo, preizkušajo meje odnosa. In dokler vidijo, da stvar "pali" ( in dokler je taka reakcija, seveda še kako "pali"), imajo na ta način odnos pod svojo kontrolo, saj se jim lepo pokaže, da imajo njih dejanja ( celo samo besede ) izjemno vrednost. Če pa se jim ob taki provokaciji zgolj nasmehnemo in pokažemo, da ima minimalno vrednost, pa vidijo da je brez učinka in posledično nehajo provocirat, vsaj na tak način.

jaz jih ne zastopim kako so včasih one vzgajale svoje otroke,

Na enak način tudi one nekoč niso zastopile svojih tašč in na enak način vaše snahe ne bojo zastopile vas. To ni "na novo odkrita topla voda", odnos tašča - snaha je problematičen od pamtiveka.

(odgovor članu deja27)
Neposredna povezava do sporočila: 36
20.5.2008 20:58:36   
vaney
Probaj ji na kulturen način dopovedat stvari, ki te motijo. Jaz sem tako včeraj rešila problem s taščino mamo, ki živi v spodnjem štuku (tašča pa nekaj km stran) in bi skoz rada nekaj "prijazno svetovala". Malega sem oblačila za ven in je bil brez kape (pri 20 stopinjah). Pa mi je rekla, naj mu dam kapo gor. In sem ji odgovorila, da ga bom že zrihtala, da bo prav. Potem me je čudno pogledala in rekla, da njej je prav, bom že videla, ko bo mali bolan in bom trpela z njim. Jaz sem ji pa nazaj lepo prijazno odgovorila: "Ja, jaz bom trpela z njim, saj ne boste vi." Potem popoldne pa je prišla k meni in sva nekaj začele debato o starih časih in njihovi vzgoji in je ženska končno dojela, da je danes pač drugače. In, da lahko mi sicer svetuje, poslušala jo bom, ampak naredila bom pa tako kot jaz mislim, da je prav. Poskusi tudi ti, mogoče bo pa šlo na lep način. 

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 37
20.5.2008 21:06:04   
Anonimen
Sej glih v tem je "keč". Namreč, mi sami devamo vrednost in pomen vsemu, kar se okrog nas dogaja. Tudi seveda ljudem okrog nas, torej tudi zloglasnim taščam. Če bi ti to isto stvar rekla dobra frendica, bi reagirala drugače, če tam neki naključni znanec, spet drugače. Nobenega pritiska na 1000, nič takega.

Tocno to.

Ali si nehas ustavarjati pritisk.
Ali poves tasci, naj neha, kar koli ze pocne in ti ni vsec.

....ali pa tipkas jovo na novo user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
21.5.2008 8:20:59   
mojamura
****t ga....ampak včasih je to težje narediti kot povedati....vsaj pri meni...

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
21.5.2008 10:53:21   
Teya*D.
Jaz sem svoji povedala že kar prvo, ko je začela po svoje nekaj jamrat....
Malo je bila sicer prizadeta je pa videla, da mi ne more kar tako ukazovat in mislit, da bo po njeno, če bo ona tako hotela. Zdaj je rajši tiho. Vidim pa ji včasih v očeh, da ji kaj ne ugaja.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 40
21.5.2008 17:17:37   
Majuska
Tečka stara ima očitno preveč cajta, poleg tega pa misli da je nepogrešljiva... stran s takimi user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 41
21.5.2008 21:28:26   
LinaK
O groza!
Še dobro da ne živite pod isto streho!user posted image
Tašče znajo bit res hudič!
Jes hvala bogu nimam težav!
Ti pa svetujem da se vedno in odločno postavita zase, ker drugače bo do onemoglosti trobila svoje!user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 42
22.5.2008 11:41:24   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska
Tečka stara ima očitno preveč cajta,

Men bi prav prišla, da bi mi spucala omare user posted image . Kako to da se pomoči tako branite.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 43
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?