|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne moreš verjet
19.5.2008 19:31:45   
sončnica24
Ja spet ja kdo pa drug kot taščauser posted image . Se mi je že počasi zdelo da bo kolikor tolikor vse ok, pa očitno nikoli ne bo.
Da na kratko obnovim ker moram drugače bom eksplodirala. Pred dobrim tednom sva obnovila celotno sobo ker bova dobila dojenčka in rabiva malo več prostora pa zaželela sva si spremembe. Manjka nama tako rekoč samo še omara, vendar imam začasno vse stvari v stari samo ni v sobi ampak v dnevni sobi pa sva se lepo navadla in nobenega nič kaj preveč ne moti.

Sva pa že nekaj gledala in sva se odločila da jo bova naredila po meri in ta teden spravila v sobo. In grema v soboto k njegovim na vikend da malo odklopima. In ona začne na veliko razlagati kako je cel dan razmišljala da ko bo moj user posted image zmontiral omaro da mora ona obvezno prit k meni (živiva še pri mojih starših) da mi bo povedala kako pa kaj moram imeti v omari stvari zložene in kaj moram pustiti v stari omari. ŠOK, mislila sem da bom na licu mesta eksplodirala, moj niti do zraka ni mogo prit je reko če se heca ona pa strogo resna da ona misli to resno, ker očitno jaz nič ne vem prav naredit oz. ne jaz ampak moja cela familija.

Pa dobro ji je moj svoje povedal, nos je imela na podu ampak meni pa je bilo prav všeč še sreča da se je moj gor postavo ker drugače bi verjetno jaz eksplodirala. Ker mi je lastna mama zadnjič stvari v omaro zlagala v osemem razredu ko sem dobila svojo sobo.

Pa da to ni dovolj se danes seveda pojavi na naših vratih in prva stvar, kaj so omare narejene. Pa sem rekla da ne ker sva še zjutraj po trgovinah nekaj hodla pa kupovala. In njen stavek: pa kaj je čisto ****jen al kaj čaka s to omaro, bom očitno res mogla jaz prit sem da bote to naredli, ker očitno brez mene ne veste nič naredit.

Pa sem ji samo rekla da bova že naredla ko bo nama pasalo se obrnila in odišla. Najraje bi ji v tistem momentu vrata pred nosom zaprla pa rekla naj se nekam spravi.

Me je kar groza kaj še bo ko bo dojenček prišel ker ženska res očitno misli da sva popolnoma nesposobna in da nič ne vema, še dobro da ji moj kaj nazaj pove ker če ji bom jaz je več niti videt ne bom htela ker se mi zdi da kljub temu da nisva še v svojem stanovanju da zaradi tega nisva nesposobna.

Uf sem napisala samo mogla sem se skašljat, mi je zdaj malce lažje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ne moreš verjet
19.5.2008 19:35:47   
Marogica
ojoj.....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2008 19:38:12   
ZARA
Joj, če se je že pri omari zapletlo lahko pričakuješ nepričakovano. Šok na šok na šok. Jeeeeeeeej, kaj bi brez tašč (jst sem do sem že prišla sicer) in njihovih "dobronamernih" nasvetov? A?

A imaš odgovor na to vprašanje?? user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2008 19:38:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

ojoj.....user posted image

Res ne mores verjet...user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2008 19:39:24   
ZARA
Tidve zgoraj vedno zehata, ker imata fajn tašče in enostavno tega ne razumeta. Kopuli. user posted image

< Sporočilo je popravil ZARA -- 19.5.2008 19:45:18 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2008 19:44:15   
n€na
Te popolnoma razumem, ker imam jaz isti problem, samo , da imam jaz težave z tastom. Po njegovo sem jaz poden od podna, ki ne zna nič in ki je lastna mama ni nič naučila. Imam punčko staro 11M in kar koli zna, se tast hvali, da jo je nauču on in ne midva z mojim.

Postavi se zase in kar koli ti bo pametovala ji reči "saj zmorem in če bom rabla pomoč te bom že prosila". To sem rekla jaz tastu in je sedaj malo rezerviran do mene in me pusti pri miru. Sem ga mela že polni "kufr" in sem ga malo napizuser posted image , potem nisva govorila nekaj časa, sedaj je pa vse OK.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2008 19:46:11   
Anonimen
Tidve zgoraj vedno zehata, ker imata fajn tašče in enostavno tega ne razumeta. Kopuli. user posted image

Ali pa sama tezek karakter...user posted image .

Pa tasca izpade prava marjetica :)).

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.5.2008 19:47:21   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

MOja je pokojna, zato mi ni težko pameti solitiuser posted image

R. Tagore

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.5.2008 19:50:53   
Anonimen
Fakuser posted image
Sori, sej vem da teb ni smešno.
Ma jaz bi se ji smejala.
Pa naslednjič k bi k njej pršla neb pozabla povedat da ma luči na nepravem mestu, pa sedežno v napačno smer obrnjeno(un feng šui al kuga), pa kuhinjske omarce narobe razporejene, pa če kej skuha bi povedala da je preslano al pa neslano, pa pecivo bi blo presuho, pa sok premrzel al pa pretopel, pa zrak slab v stanovanju, pa.....mal domišlijo uporabiuser posted image

Moja tašča je drgač čist kul, sam zadnje čase pa ful pametuje k se ohcet bliža. In k pade not in razlaga jaz kimam da mi skor glavo odnese, ji prikimavam da ja bomo mel miljon rož, pa miljon folka k ga nism še nikul vidla, pa obleko iz fernka ipd. zravn se pa režim k pečen maček. Sicer res da se že dva mesca ne meni z mano, k sm kao nesramna.....sam jst mam pa miruser posted image

(odgovor članu n€na)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
19.5.2008 19:50:55   
Anonimen

Moja pa 500 km stran....

...ampak to je ze dalec s teme....user posted image .

Glej, sonce, pusti tasco pri miru, misli s svojo glavo in ne dajaj si se dodatnega dela z dolgimi pisarijami....

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.5.2008 19:52:20   
sončnica24

No tega sicer jaz moji ne želim samo vseeno bi pa se včasih lahko v jezik vgriznila, ker ne bom nikoli pozabla ko je začel moj pri meni jest pa sem mu jaz začela kuhat je en čas govorila veš on fizično dela mora močno hrano jest, ona pa mu je tista dva dneva ko je doma jedo en dan naredla šmorn drug dan pa palačine.

Madonca to pa je močna hrana, se še danes temu smejemauser posted image .

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.5.2008 19:52:52   
ZARA
Ja, saj pravim, da imata fajn tašči... ena pokojna, druga 500km stran, ... moja pa 8000 km stran... user posted image  amapak ni fajna...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.5.2008 19:53:20   
Anonimen

E bravo, kar tako naprej :).

Neposredna povezava do sporočila: 13
19.5.2008 19:54:18   
Anonimen
... moja pa 8000 km stran... user posted image  amapak ni fajna...

A se vedno? Uauuuu user posted image .

Soncece, dobra ideja, a ne :)?

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
19.5.2008 19:54:46   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

E bravo, kar tako naprej :).

Saj se bova verjetno temu tudi čez čas samo šok pa je bil prvovrsten, da ti nekdo pri 25 letih reče da ti bo obleke v omaro zložouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.5.2008 20:03:23   
Marogica

Ja, saj pravim, da imata fajn tašči... ena pokojna, druga 500km stran, ... moja pa 8000 km stran... user posted image  amapak ni fajna...

Pa ti 8000 še vedno ni dovoljuser posted image  Saj vem, da bi jo najraje izstrelila na Luno....user posted image

R. Tagore

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.5.2008 20:11:04   
suzanamai
Ojoj, meni bi kar pokrov dvignil. pa to ni resuser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.5.2008 20:31:06   
Netopirčy81
Madonca, men se kar smiliš. Zdaj omara, kmal bo pa "pametna" še pri vzgoji tvojega otročička. Ti ji kar povej svoje in dobro da ti dragi stoji ob strani.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.5.2008 20:40:18   
ZmajTolovaj
V kali zatret. Ko pride beba, bo samo slabše, če takoj ne porihtaš. Prijazno, a odločno. Če ne pomaga, pa nesramno in odločno. Še najboljš pa je ignorancija.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.5.2008 20:41:08   
ZmajTolovaj
Matr sem še jaz kar živčna ratala.
user posted image

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.5.2008 20:41:36   
Zamima
JAO!!!! user posted image user posted image user posted image , ta ti je dobra ja,... bi ji že pokazala hudiča, da bi tašča govorila kje naj imam spravljene gate user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.5.2008 20:43:00   
ozziebo
Ojej ti revica, nisem si mislila,da še obstajajo taki user posted image ...

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.5.2008 20:45:23   
daddy
Pa kk si lahk pred eno osebo ( pa četud je to tašča ) tolk nesigurna vase, da ti lahko pokaže kriv prst, pa te že vrže iz tira user posted image user posted image
Ma ne sekiiiiiiiiiiiiraj se tolk, no .....

Neposredna povezava do sporočila: 23
19.5.2008 20:57:14   
tincci
Ma pač rabi tašča malo pozornosti, nouser posted image oz izgovor, da lahko prideuser posted image

www.alergije.net

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
19.5.2008 21:35:59   
MAŠKA
To še ni nič... kaj je šola boš vidla šele potem, ko boš imalo malouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?