|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prevleke zasedežno garnituro
19.5.2008 10:44:58   
hugolina***
Na usnjeno sedežno bi rada dala prevleke malo zaradi tega, ker se mi zdi zelo hladna pa tudi zato (vem, da ni pohvalno ampak mi je pes poškodoval en mali del sedežne)
Glede na to, da imam dnevno sobo v kombinaciji rumene in modre nevem kakšne barve naj bodo prevleke. Meni osebno se zdi, da pride v poštev samo bež ali pa črna. Samo kaj ko bež se mi zdi da bo takoj vse umazano (2 zelo mala otroka) Črna se mi zdi pa.....................Ne grda mogoče bi zelo lepo zgledalo samo nevem črna. Kaj mislite ve?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prevleke zasedežno garnituro
19.5.2008 20:06:30   
luka jan
Črno ti absolutno odsvetujem, deluje hladno in temno. Po moje bi bila bež vredu, pa saj jo lahko opereš če se umaže, a ne?
Sicer pa bi jaz iskala kaj v barvi dnevne sobe, rumeno ali modro, ne vem kako bi se kaj barve teple s črno ali bež.

(odgovor članu hugolina***)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2008 20:08:16   
Anonimen
Moja je tud vsa spraskana od mačk pa me sploh ne gane. To sam pomen da ne živimo v muzejuuser posted image

Če pa že misliš dat kaj čez pa daj tako barvo kot maš zdej sedežno.

(odgovor članu luka jan)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2008 22:18:45   
lucika
Mene pa zanima, kje se dobijo te prevleke. imam kotno sedežno; edine prevleke sem videla v neckermanu, pa še tist so bile drage, da lahko skor novo sedežno kupiš:( imamo tudi problemček ali dva na sedežni:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

katero adaptirano mleko uporabljate
momacus

Prosim,da mi na ZS napišete razlog, zaradi katerega uporabljate izbrano mleko. Hvala,momacus,

APTAMIL (47%)

NOVALAC (21%)

HIPP (9%)

HUMANA (3%)

HOLLE (0%)

drugo (20%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!