Prevleke zasedežno garnituro (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

hugolina*** -> Prevleke zasedežno garnituro (19.5.2008 10:44:58)

Na usnjeno sedežno bi rada dala prevleke malo zaradi tega, ker se mi zdi zelo hladna pa tudi zato (vem, da ni pohvalno ampak mi je pes poškodoval en mali del sedežne)
Glede na to, da imam dnevno sobo v kombinaciji rumene in modre nevem kakšne barve naj bodo prevleke. Meni osebno se zdi, da pride v poštev samo bež ali pa črna. Samo kaj ko bež se mi zdi da bo takoj vse umazano (2 zelo mala otroka) Črna se mi zdi pa.....................Ne grda mogoče bi zelo lepo zgledalo samo nevem črna. Kaj mislite ve?

luka jan -> RE: Prevleke zasedežno garnituro (19.5.2008 20:06:30)

Črno ti absolutno odsvetujem, deluje hladno in temno. Po moje bi bila bež vredu, pa saj jo lahko opereš če se umaže, a ne?
Sicer pa bi jaz iskala kaj v barvi dnevne sobe, rumeno ali modro, ne vem kako bi se kaj barve teple s črno ali bež.

Anonimen -> RE: Prevleke zasedežno garnituro (19.5.2008 20:08:16)

Moja je tud vsa spraskana od mačk pa me sploh ne gane. To sam pomen da ne živimo v muzeju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Če pa že misliš dat kaj čez pa daj tako barvo kot maš zdej sedežno.

lucika -> RE: Prevleke zasedežno garnituro (26.5.2008 22:18:45)

Mene pa zanima, kje se dobijo te prevleke. imam kotno sedežno; edine prevleke sem videla v neckermanu, pa še tist so bile drage, da lahko skor novo sedežno kupiš:( imamo tudi problemček ali dva na sedežni:)

Stran: [1]