|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kengurujček
16.2.2005 16:05:06   
Annny
Živjo,

rabila bi nasvet od tistih, ki uporabljate kengurujčka.

1. Je pri 4ih mesecih starosti za keng. še prezgodaj ali ne?

2. Katero znamko kengurujčka uporabljate in kako ste zadovoljni? Katero znamko mi priporočate?

3. Kateri kengurujčki imajo 'zimsko vrečo' oz. dodatno prevleko proti mrazu? (poznam samo Tomy Zanzibar).
A je ta vreča sploh pomembna?

4. Ali lahko daste otroka v kengurujček v kombinezonu?

Rabila bi čimveč nasvetov, da bom jutri kupila pravega- najboljšega:)

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kengurujček
16.2.2005 16:49:33   
frutka_
Naš mali je bil pri 4-ih mesecih že kar stabilen tako da smo ga na krajše sprehode že nesli v njem.Odvisno od tega kako drži glavico in ali je sklop gornjih mišic že dovolj čvrst, da se drži gor.Sicer ga sprva nismo uporabljali več kot 20minut, da se mali navadi.

Mi smo uporabljali Chiccovega, ker je baje boljši od Tomy-ja. Ima plastično podlogo v hrbtnem delu, kar otroku nudi še dodatno oporo. Sicer je možno, da ga nosiš tudi v obeh smereh (naprejin nazaj, pa tudi v ležečem položaju je lahko, če je novorojenček).

Glede na to, da se zima poslavlja se mi vreča ne zdi smiselna saj pa bo vedno topleje.

Glede kombinezončka ti ne bi znala svetovati ampak mislim, da bi šlo. Sicer je bil naš poleti rojen pa tega nismo izvajali.

Dober nakup!

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kengurujček
16.2.2005 16:50:21   
frutka_
Če želiš bom v album dala slikice malega v kengurujčku. ;)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kengurujček
16.2.2005 17:00:42   
KIRA
živijo. jaz sem začela pri 2 mesecih, koje že čist samostojno glavico gor držala in jo obračala, ampak nikoli več ko pol ure, zradi hrbtenice.

Tomy zanzibar, sam sem rabljenega kupila. lahko pa malo obrnem v 3 različne položaje. men je super.

tomy zanzibar jo ima - zimsko vrečo, dodatno oporo za glavico, pa še brodlček, ki se da snet

ja, tud v kombinezonu gre not, ker se kengurujček cel odpre, v bistvu jo lhako leže not zapnem in si pol kenguru gor dam. je pa najboljše, da vzameš bebico s sabo in sprobaš. nekateri se neradi nosijo.

LP

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kengurujček
16.2.2005 18:37:55   
Annny
Frutka, ali je Chiccov keng. tudi tako narejen, da se ga popolnoma odpne ali je tak kot 'hlačke' (saj veš, kaj mislim)? Če ti ni odveč, bi te zares prosila za kako fotografijo, Kira mi jo je pa že poslala.
Sama ne vem, kaj bi. Zdaj imam izposojenega enega, ki je oblikovan kot hlačke, pa imam občutek, da je neroden, ker Najo težko dam noter, še težje ven. Sploh mi ni všeč.
Rabila bi ga pa npr. bolj za v trgovino in podobno...tam, kjer ne morem z vozičkom.

LP in hvala:rozica:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kengurujček
16.2.2005 19:23:13   
polona2
Jaz imam kengurujčka od Chicco-ta in je oblikovan tako, da se ne odpne popolnoma, jeseni je še šlo, ampak ko je bil pa enkrat zimski kombinezon na "sceni", sem pa Hano komaj ven dobila, :rozica:lp!

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kengurujček
16.2.2005 19:51:00   
Anonimen
1. Po mojem je v 4. mesecu skrajni čas, da ga daš v kengurujčka ;), saj bo že pretežek kmalu.
Jaz sem ga začela uporabljati nekje v 5. tednu, je pa res, da je naš fantolin precej močen in težek, v glavnem, glava mu ni več opletala.

2. Imam neko x firmo (baby love se mi zdi), tudi sicer se mi vsa ta gonja okoli firm (predvsem vozičkov) zdi ena neumnost. Naš kenguru je ob straneh na zadrgo in se popolnoma odpne, ima oporo za glavo, ki se jo, ko otrok drži glavo 100%, zaviha nazaj, uporablja pa se ga lahko na obe strani. Spredaj ima žepek, v katerega lahko spravim robčke in dudo. In to je pomembno, ne firma.

3. Nima zimske vreče. Otroka zimsko oblečeš in ga daš v kenguruja. Seveda je lahko to tudi podložen "smučarski" pajac. Je pa otroku ob telesu zelo toplo, ker ga tudi ti greješ, zato pediatri opozarjajo, da naj bomo pozorni, da otroka ne pregrejemo.

4. Ja, otroka lahko oblačim poljubno.

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kengurujček
16.2.2005 20:32:31   
pravljica
mene zanima tale tommijev...a jih je več vrst? gledala sem en oglas za 5500, pa piše sam Tomy...kakšne so pa drugače cene?

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kengurujček
16.2.2005 20:47:14   
pravljica
sem pogledala...TOMY ROMA...ima katera tega? kakšna je razlika med njim in zanzibarjem (razen v ceni)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kengurujček
16.2.2005 21:40:44   
frutka_
Ja, Chicco se da v celoti odpreti na strani, paski so čisto enostavno nastavljivi, ko že imaš otroka noter, samo potegneš paske pa je! Sicer pa ima tudi slinček zraven, pa žepek,...ni tako slaba zadeva.
Tako kot ti je že ena punca svetovala pa ga začni uporabljati čimprej, če ga nameravaš, ker je uporaben do 9-ih kg.

Če ti smem predlagati pa ti za uporabo po trgovinah in takih zaprtih scenah bolj svetujem voziček-marelo. V čem je finta?!Torej ko boš imela malo v kombinezonu in boš hodila po trgovini ji bo morda prevroče in boš jo morala sleči...potem pa potrebuješ mizo, da malo položiš, si odpneš kengurujčka, jo slečeš,...Morda pa še kakšen mesec počakaj in kupi tapravi nahrbtnik. Tistega boš dlje časa uporabljala kot tega.

Mi imamo marelo vedno v avtu, ravno za primere trgovine.Sicer pa imam za sprehode drug, malo bolj kompakten voziček.

No, malo me je zaneslo z nasvetom ampak zamisel niti ni slaba. Bom v album dala slikice. Geslo ti sporočim na privat. OK?!

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kengurujček
16.2.2005 21:49:03   
Annny
Najlepša hvala :)
Saj meni se sploh ne gre za firmo, samo za funkcionalnost.
Tole glede marele sem razmišljala, ampak Naje še nisem dala niti v športni del vozička (jo vozim še v košari). Bom pa čez nekaj časa gotovo nabavila tudi marelo.

V bistvu mi je zoprno- ko grem sama z avtom v trgovino, jo moram z lupinico vred dati v nakupovalni voziček itd...v našo lokalno trgovino pa sama z njo sploh ne morem...kaj šele z vozičkom- blesava 'infrastruktura', neprijazna mamicam.

LP

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kengurujček
16.2.2005 22:13:19   
polona2
Ravno pred dvema dnevoma sem šla v vašo "lokalno" trgovino z vozičkom in seveda sem sama sebe sredi trgovine zaparkirala:zmeden: in mi je morala trgovka odpreti vrata, da sva rešili situacijo :)-, torej, NIKAR v vašo "lokalno" trgovino s Quinny-em,
se počutiš kot v kakšnem labirintu...

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kengurujček
16.2.2005 22:22:39   
frutka_
Hihihi...to je problem večine trgovin,da je vse preozko ali pa imamo prevelike voze...da ne govorim o H&M, kjer je na otr. oddelku komaj prostor za navadnega smrtnika kamoli za kakšen vpziček...joj, tisti ki so načrtovali!

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kengurujček
16.2.2005 22:31:09   
Anonimen
;););) jaz vedno pravim: to so načrtovali moški!! Infrastrukturo mislim!

Sicer delam v gradbeni firmi in poznam take packe je glih eden danes postal očka!

Bojana

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kengurujček
17.2.2005 20:05:43   
katarinca
Naj še jaz nekaj napišem.

Sama imam kenguruja od Bebe comfort )cena je bila 12.000 v BC) in sem bila z njim zelo zadovoljna. Priporočam ti, da začneš Najo nositi čim hitreje, saj so kenguruji v resnici primerni do 9 kg.

Naš Aljaž (5m) je bil v kenguruju že pri dveh mesecih (takrat mi je kenguru prišel tudi najbolj prav). V trgovino v resnici nisem mogla drugače kot z vozičkom, zdaj pa lahko posadim malega v sedežek na nakupovalnem vozičku (hodimo v Interšpar).

Drugače je naš kenguru (kot verjetno večina drugih) narejen tako, da se sname v celoti in lahko dojenčka stisneš k sebi ter ga šele nato pripneš (enostavno z dvema zasukoma gumbov), gleda pa lahko naprej in nazaj. Za večjega otroka je po moje bolje naprej, ker se mu vsaj kaj dogaja, pa še vroče mu ni preveč. Seveda gre notri tudi v kombinezonu. Vreče pri našem ni zraven, vendar je sama ne bi rabila, ker je malemu v resnici vroče, ko se stisne k tebi (pa še vedno bolj toplo bo).

Mi smo kupili kenguruja predvsem z namenom, da ga bomo uporabljali za smučanje (oziroma mamino ne smučanje, ko se bo smučal ati). Zdaj imamo Quinnija Formulo in gremo na sneg raje kar z vozičkom, ker z njim itak prideš povsod, pa še bolj komot je. Kenguruja moraš v resnici 'obvladat', da ga lahko nosiš, tako zaradi hrbtenice (ki te začne slej ko prej bolet), kot tudi zaradi prostora, ki ga potrebuješ, ko hočeš dojenčka odložit.

Upam, da te nisem preplašila,

uživaj v nošenju s kengurujem,

bye, bye,

Katja

P-S: Mi ga bomo verjetno prodali. Če te zanima...

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.