katarinca -> Kengurujček (17.2.2005 20:05:43)
|
Naj še jaz nekaj napišem. Sama imam kenguruja od Bebe comfort )cena je bila 12.000 v BC) in sem bila z njim zelo zadovoljna. Priporočam ti, da začneš Najo nositi čim hitreje, saj so kenguruji v resnici primerni do 9 kg. Naš Aljaž (5m) je bil v kenguruju že pri dveh mesecih (takrat mi je kenguru prišel tudi najbolj prav). V trgovino v resnici nisem mogla drugače kot z vozičkom, zdaj pa lahko posadim malega v sedežek na nakupovalnem vozičku (hodimo v Interšpar). Drugače je naš kenguru (kot verjetno večina drugih) narejen tako, da se sname v celoti in lahko dojenčka stisneš k sebi ter ga šele nato pripneš (enostavno z dvema zasukoma gumbov), gleda pa lahko naprej in nazaj. Za večjega otroka je po moje bolje naprej, ker se mu vsaj kaj dogaja, pa še vroče mu ni preveč. Seveda gre notri tudi v kombinezonu. Vreče pri našem ni zraven, vendar je sama ne bi rabila, ker je malemu v resnici vroče, ko se stisne k tebi (pa še vedno bolj toplo bo). Mi smo kupili kenguruja predvsem z namenom, da ga bomo uporabljali za smučanje (oziroma mamino ne smučanje, ko se bo smučal ati). Zdaj imamo Quinnija Formulo in gremo na sneg raje kar z vozičkom, ker z njim itak prideš povsod, pa še bolj komot je. Kenguruja moraš v resnici 'obvladat', da ga lahko nosiš, tako zaradi hrbtenice (ki te začne slej ko prej bolet), kot tudi zaradi prostora, ki ga potrebuješ, ko hočeš dojenčka odložit. Upam, da te nisem preplašila, uživaj v nošenju s kengurujem, bye, bye, Katja P-S: Mi ga bomo verjetno prodali. Če te zanima...
|
|
|
|