Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Odvisna od cokolade - na pomoc! 16.5.2008 13:28:21
|
|
|
|
fusia
|
Puncica, a imaš tudi kak nasvet, kako počistiti v glavi??? To je namreč največji problem, jasno. Če razpucaš v glavi nimaš več težav, ampak ravno v tem je težava
|
|
|
|
RE: Odvisna od cokolade - na pomoc! 19.5.2008 7:17:43
|
|
|
|
puncica
|
Ne za to pa ni univerzalne rešitve, more vsak pri seb poiskat kaj je tisto da se v glavi pošlihta, pri meni je ratal pred 2 letoma in me še drži, kako pa je do tega prišlo se pa sploh ne spomnem
|
|
RE: Odvisna od cokolade - na pomoc! 22.5.2008 9:01:41
|
|
|
|
nu_tella
|
Zdravo punce. Sem misnla da bom pršla nazaj pa bo cela debata tuki pa vidm da ni nič?!? Kaj zdej to gremo v borbo proti čokoladi al ne?
|
|
RE: Odvisna od cokolade - na pomoc! 22.5.2008 9:39:50
|
|
|
|
ursa_p
|
Jaz sem ze v borbi! Punce ... zdej sibam v trgovini mimo cokolad tako, da kar stran gledam. Uspeva mi ze par dni, da si sama ne kupujem cokolade. Cokolade ze nekaj casa nisem jedla, sem pa pojedla nekaj drugih sladkarij - piskte s cokolado, ampak to je zame ze ogromen napredek, da ne jem cokolade. Tezka je, ampak zaenkrat gre ...
|
|
|
|
RE: Odvisna od cokolade - na pomoc! 23.5.2008 8:43:53
|
|
|
|
nu_tella
|
Cestitke...jaz se tudi trudim ampak, ko sem zivcna ne gre najlazje :(( Bomo ze zmogli...ker cene brogo nase zdravje...
|
|
RE: Odvisna od cokolade - na pomoc! 23.5.2008 11:08:07
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: fusia IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p Hej ... nu_tella ... nick imas pa ocitno pravi! Stresne situacije ... te so najhujse ... mene tudi to ne premaga, da imam napad zolca (cokalada je strup za to )... kadar kaj ni ok, imam za tolazbo cokolado. tega pa ne razumem, da se zavoljo zdravja ne moreš upreti čokoladi. Zato pa je to odvisnost, a ne? Žal poznam tudi sama Odvisnost od česarkoli pač ni kar tako, da si boš lepo rekel "oh, tole pa ni dobro zame" in ne boš več tega počel. Ja pa je, točno tako. Ko sam dojameš, da ti škodi, ko se odločiš, da sam sebi ne boš več škodoval, ko je v vprašanju zdavje, pa sploh. Samo v pri sebi je treba razpucat. In biti vztrajen in trmast, čeprav te trese, da bi še svizca zraven pojedel, ampak ne..ne bom, sem močnejša, itd....taka jajca.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?