beli -> Odvisna od cokolade - na pomoc! (16.5.2008 10:40:30)
|
hojla. Jaz sem bila tudi hud odvisnik od čokolade, čokoladnih keksov, napolitank....sladoleda in še in še, skratka sladkarij. Lepo sem se redila in ko sem sama sebi rekla, da zdaj bo pa treba shujšat, sem vedela, da bodo sladkarije prvo, kar bom morala dat stran. Je bilo tak težko, predvsem zato, ker fant obožuje sladkarije in prav tako hčerka in ni šans, da jih doma ne bi imeli. En mesec jih skoraj nisem jedla, res v sili kakšno čokoladno kroglico pred menstruacijo, ampak kupovala nisem nič sladkega. Prej se res nisem mogla upreti, pojedla sem škatlo keksov ali čokolado kot za šalo in zdaj,ko pomislim na to, si mislim, da ni bilo normalno. Ko se telo navadi na malo sladkorja, ga ne potrebuje več in ni več takšne velike želje, ampak traja pa kak mesec, ko te meče. Pol pa sem še brala knjigico o krčnih žilah in so se mi tiste slikice z maščobnimi oblogami na stenah žil kar zagabile. Prijatelj pa je rekel, da je šel 30.letni fant na čiščenje žil in to me je malo spravilo k sebi. To je res taka odvisnost kot od kakšnega nikotina. V sili pa res raje posezi po temni čokoladi, ta hitro zasiti željo po sladkem. Meni je tudi zelo dobra. Pa obilo uspehov ti želim!
|
|
|
|