|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 18:01:32   
Anonimen
Mene ne motijo. So ravno tako ljudje, kot mi.
Jezijo me ozka razmišljanja nekaterih, da geji/lezbijke niso zdravi???? HALO!!!!! Dajte se malo v roke vzet! :grrr:
To ali bo tvoj sin gej in tvoja hči lezbijka ni odvisno od vzgoje. Dajte no. Ne glejte ozko kot konj.

DAnes je moderno biti gej oz. lezbijka, ljudje nimajo več toliko predsodkov, kot včasih, zato se nam zdi, da jih več poznamo.

Če bo moj sin gej oz. hčerka lezbijka....ga/jo bom podpirala v vsaki odločitvi. Ni lepšega, kot biti s človekom, ki ga ljubiš.:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 19:43:07   
piščanc
za istospolno usmerjenost mi je v bistvu vseeno, očka bi najbrž kap za Tjašo in za Žiga. Samo naj ne bo narkoman... oz. naj si ne uniči življenja. Pa transvestit se mi tudi zdi bolj modna muha.

Mislim pa, da je vse privzgojeno, smo pač taka družba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 19:46:48   
KATY&TIMMY
na žalost gen za geja damo starši:(to je prirojeno in ne privzgojeno:(če je je pa konec,mene bi tudi po moje kap:zmeden:ker bi rada nekoč imela vnučke,samo če slučajno bo (upam da ne) je moj otrok:love:,moj sin:love: in ga bom sprejela takšen kot je:)
imam veliko kolegov,znancev....ki so geji,zato sem se tudi malo pozanimala in je vse v genih:((

lp,Katja:morje::morje::morje:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 19:53:11   
Anonimen
Jaz bi bila najprej žalostna, samo če bi videla, da je on srečen, bi vsekakor sprejela. Glavno, da je zdrav in srečen. Vnukov tako verjetno ne bom doživela, sem že precej v letih, ha, ha. Sicer je pa na Tiborjeni numerološki karti, ki mu jo je babica dala narediti ob rojstvu, pisalo, da se bo bolje razumel z istim spolom, z obratnim bo imel pa težave. Torej smo lahko že tam nekje. Le da babica (moja tašča) takrat še ni vedela, da ima Tibor dva priimka, tako da je bila karta narejena samo na očkov priimek, ker je babnica pač logilno sklepala, da se bo pisal po njih...
Se pa da geje vzgojiti in roditi. Torej je lahko tudi privzgojeno (oblastna mama, strah pred drugimi puncami).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 20:38:04   
puncica
Jst bi bla žalostna ker ne bi imela nič vnukov:((:(( Drugač pa ne bi nasprotovala, pač njegovo/njeno življenje in naj dela z njim kar hoče. Če so mu/ji všeč fantje/punce tud ok zame je še vedno moje dete:bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 22:15:45   
polona2
:ups: Mene ne motijo, ne delim ljudi po njihovi spolni usmerjenosti, če bi moj otrok izbral istospolnega partnerja, bi pač ga, nimam predsodkov, do tega prav nobenih, lp!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   Kaj mislite o gejih?
27.2.2005 23:39:03   
Tijara
...ufff, ravno ta teden sem zvedela za enga fanta, ima že čez trideset in je letos priznal staršem, da je gej. Seveda so bili starši šokirani, vendar sta sprejela-nista pa se še popolnoma privadila ideji, pa tudi takoj, ko jima je povedal, ga je pripeljal domov, tako da jima niti ni dal kaj veliko časa za razglabljanje. Prej ni nikoli kazal nekih nagnenj, vedno je imel punce. Staršema najbrž ni najlažje, koliko pa je to v genih, pa ne vem, glede na to da ima še dva brata, oba srečno poročena in z otroci.
Mislim, da je to ali je prirojeno ali kaj drugega večna polemika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   Kaj mislite o gejih?
28.2.2005 21:11:25   
Anonimen
Mislim, da sploh ni polemike, ampak je dejstvo, da je istosplolno nagnjenje tako kot heterospolno prirojeno, lahko pa je tudi privzgojeno (eden od dejavnikov je tudi oblastna mati ipd., o tem je veliko napisanega).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?