|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 14:05:09   
Rozika
Moj brat je gej.
Nimam nič proti njim. To je odločitev vsakega posameznika.
Zanj ni bilo lahko. Dolgo se je iskal. Ko mi je povedal, se mu je odvalil velik kamen od srca. Stojim mu ob strani, rada ga imam, razumeva se, je moj najboljši prijatelj... in vesela sem, da ljubi...da ima nekoga, ki mu zaupa, na katerga se lahko zanese, ki mu stoji ob strani...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 14:07:52   
Seven*
Kira in Vikica. Rece se lahko ali istospolno usmerjen ali gej. Problem nastane, ce kdo rece, geju peder. Z pedrom lahko zmerja drugega samo drug peder. Tako.

Biti istospolno usmerjen je OK. Imam cca 10 gej prijateljev vse od lezbik do gejev. Vsi so dosti bolj cool, kot katerikoli heteroseksualen kolega..

Sicer pa.. Ce mene vprasate sploh ni vazno kdo s kom sexa, vazno je kaksen clovek je..

Ce bo Jakob gej, naj bo.. Samo da bo srecen. Vse za njegovo sreco.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 14:09:00   
Lunca1
Mene bi verjetno šokiralo, bi se pa verjetno sčasoma navadila. Drugače pa načeloma nima nič proti njim.

Lp Lunca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 14:09:19   
African queen
No,tudi jaz nima nič proti gejem,so ljudje tako kot vsi mi!
Ampak res tukaj na forumu ni nestrpnih ljudi,ko stopim ven pa je slika drugačna...ma zakaj??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 14:09:28   
pravljica
če otroku že od začetka kažeš nenaklonjenost istospolnosti, ne upa na to niti pomislit in se kvečjemu zapira sam vase, ne upa si nikomur povedati, kaj šele da bi kaj takega poskusil in se s tem sprijaznil, na silo si mogoče celo ustvari družino...zakaj bi se počutil krivega za nekaj, kar ni kriv? po moje se počuti isto (oz še huje, ker je to neka izjema) kot bi se pučutile me, če bi si morale poiskat partnerko, s katero bi živele do konca življenja...ufff :)-
če je pa to modna muha, pa tudi...naj proba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 14:09:47   
Anonimen
Nič nimam proti.
Ampak, da pa ne bi imela vnučkov??? Khmmm, to mi pa vseeno ne bi blo prav.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 14:13:18   
ZARA
jaooooooo,mene bi kap,ampak bi probala tolerirat!
No Zara je itak lahk sam lezbijka!
Glede vzgoje pa ...mislim da noben stars ne vzgaja otroka v tem smislu,da bi bil gej...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 14:13:20   
Anonimen
Bagi :)-:)-:)- Sva na istem. Noben ne bo dost dober zanjo. :grrr:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 14:14:42   
Nogavička
A ni to nekaj najlepšega, da najdeš človeka s katerim bi bil celo življenje.

Meni je res vseeno, fant ali punca. Važno, da bo moja punca srečna.:rozica::rozica:

L.p.

Tea

P.s.: Meta., to ni čisto nič odvisno od vzgoje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 14:14:49   
Anonimen
Lea itak do 27. leta nikamor ne bo smela, potem ji bom pa jaz izbrala moža... :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 14:16:32   
emaa
Punce kje pa piše, da bo katerikoli od nas imel vnuke, tudi, če so otroci heteroseksualci.
Kako bi reagirala, če bi mi to povedal otrok ne vem, ker otrok še nimam, pa bi bila ocena hudo objektivna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 14:18:51   
Anonimen
Ja, emamair ampak če ni gej, potem imaš vsaj možnost za vnuke, tako jih pa že v osnovi ni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 14:19:31   
KIRA
pa ti vse resno vzameš??:)-:)-:)- a ne vidiš da se hecam.

men si zdi vprašanje neumno. saj so ljudje kot mi vsi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 14:20:06   
puri
Če bi bil moj otrok gej, bi se pač s tem sprijaznila,......najbolj važno mi je, da bo srečen, pa čeprav na tak način!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 14:20:43   
nejcko
Verjetno mi ne bi bilo čisto vseeno, a bi in bom skušala sprejeti in vzljubiti tisto osebo, ki si jo bo moj otrok izbral za življenjskega sopotnika.

P.s. Moj sin je že na dobri poti, se punc kar malo boji, haha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 14:23:25   
nenni
Mujo i Haso:

H: Mujo, ja sam gej.
M: E Haso, voziš li ti mercedes?
H: Ne!
M: Nosiš li ti zlato?
M: Imaš li ti briljantinu?
M; E pa dragi moj Haso, onda ti nisi gej, ti si jedna navadna pederčina......

:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 14:24:16   
ZARA
:bravo::bravo::bravo::bravo: nenni!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 14:28:01   
Anonimen
:)-;):)-;):)-;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 14:50:58   
tinka-pepa
dobra tema, sem se že večkrat spraševala kaj bi bilo, ampak vedno sem prišla do spoznanja da je moj sin in vedno bo. sem raje da je srečen s fantom kot pa nesrečen s punco ker mi ne upa povedat resnice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 14:52:11   
Anonimen
:)-:)-:)-:)- Dobro ste me nasmejale!!! No, naj še jaz pristavim svoj piskrček. Nimam nikakršnih predodkov do istospolno usmerjenih, niti do kako drugače-drugačnih:)- Tako sem bila vzgojena in tako vzgajam tudi svoje otroke. Niti slučajno me ne bi prizadelo, še malo iztirilo ne, če bi od svojega otroka dobila takšno priznanje. Brezpogojna ljubezen to izključuje. Ljubezen do lastnega otroka pa je edina, ki je resnično brezpogojna.
Človek je lahko drugačen na zelo veliko načinov. Istospolna usmerjenost je le eden izmed njih.

No, ja, vnučki...hja tudi zato je dobro imeti več otrok...ni vrag da vsaj eden ne bo hetero:bravo::)-8)
Pozdravčke vsem1!
Nojči:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 15:24:39   
tinica
Teja!!!!
Res ne zastopim kako to misliš zdravega človeka? A geji niso zdravi človeki ali kaj? :hudicek:Tako pa me totalno razjezi ko nekdo napiše kaj takega, zraven pa seveda dopiše, da nima nič proti gejem. Sma midva z partnerjem tudi prišla enkrat do takšnega pogovor, pa sem mu jaz odgovorila samo da je živ in pa zdrav ( mislim seveda na telesno zdravje in ne psihično tako kot nekateri)pri svojih seveda mladih 20.letih.
Jaz samo pravim bodite zadovoljne z svojimi otroki takšni kot so oz. bodite zadovoljne, da jih sploh imate, da ste dobile to možnost in ne se ozirati na to kakšen bo. Otrok vas bo imel vedno rad imejte ga tude mamice ne glede na to kaj bo postal ko bo velik.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   [Brisano sporočilo]
15.2.2005 15:41:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 15:53:38   
Teja N
Jaz pa pogosto pravim takole:

Kaj, če bi bil svet obrnjen?
Kaj, če bi bili heteroseksualci v manjšini?
Kaj, če bi med ljudmi veljalo za sramotno ljubiti nekoga, ki je drugega spola kot ti? Kaj, če si ne bi upali priznati svoje ljubezni iz strahu pred neodobravanjem?

Presneto težko bi nam bilo. In najbrž tudi za homoseksualne ni ravno z rožicami postlano in tako lahko, kot je nam.

Jaz nimam popolnoma nič proti njim in žal mi je ljudi, ki so tako primitivni, da delajo neke razlike. Meni se ne zdijo prav nič različni.

Zelo spoštujem ljudi, ki se trudijo v to smer, da se porušijo tabuji, dase začne pogovarjat o teh stvareh v javnisti.
Mednje sodijo tudi Sestre. Pa ne glede na to, kakšno muziko delajo, ful so mi všeč, ker so dosegle, da se govori o njih in da se zčnejo ljudje malo zanimat.
Se mi zdi, da smo Slovenci še vedno precej zaprti do takih stvari.

Tudi sama sem že razmišljala, kako bi reagirala, če bi mi Timotej nekoč povedal, da ima rajši fante.

Objela bi ga in poljubila in mu povedala, da sem srečna, da se mi je zaupal.
Seveda bi tudi takoj hotela spoznat tistega fanta, ki mu je ukradel srce. Se veselila z njim novih ljubezni. In mu stala ob strani, kadar bi bil prizadet. Predvsem bi mu pa dala vedet, da ga imam neskončno rada, ne glede na to, koga ima on rad.

Lp,
Teja:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 16:04:52   
Gina
Meni se pa zdi, da je velika moda biti gej in da na vseh tv pretiravaja z oddajami o njih. Kot da si čuden, če nisi gej in kot da je to moderno biti. Najbrž se marsikateremu najstniku zdi, da bi to probal, kot npr. cigarete in alkohol, čeprav mu do tega sploh ni. Še vedno nisem čisto zihr a je to prirojeno ali pridobljeno. Po moje je lahko oboje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   Kaj mislite o gejih?
15.2.2005 16:08:41   
Anonimen
Prebrala sem samo prvo Metino vprašanje, ostalih postov vmes ne, odgovarjam takole: če bi moj sine pripeljlal domov fanta - ljubimca in če bi videla, da je zveza resna, trdna, da sta se fantička odločila, kaj in kako, bi zvezo samo še požegnala. Bolje da živi z možakarjem, s katerim bo srečen, kot pa s kakšno zafrustrirano babnico, ki bi mu pila živce.

Se pa strinjam, da je zadeva nenaravna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?