Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: V KATERI TRGOVINI KUPUJETE TORTE? 8.5.2008 8:07:42
|
|
|
|
lex
|
Meni so hoferjeve dobre
|
|
RE: V KATERI TRGOVINI KUPUJETE TORTE? 8.5.2008 8:19:05
|
|
|
|
aluš
|
Mal smetim, ampak lex, ali te lahko prosim, če mal več napišeše o hoferjevih. Meni so njihovi izdelki kar všeč, samo torte pa še nisem kupila. A imajo različne okuse (bi čokoladno varianto), pa koliko so velike, cena. A so to zmrznjene, sveže, ali jih je treba naročit. Ima ta velik konec meseca RD, pa se mi zdi za mularijo, ko itak vsak drugi ne bo torte neumno dajat 50 eur (če jo pri slaščičarki naročim). Nimam Hoferja v bližini, ampak grem cca 1x na mesec tja v nabavo izdekkov, ki nam odgovarjajo in so še cenejši kot pri sosedu. Sicer pa katjes, jaz sem že nekajkrat vzela v Mercatorju čokoladno (mislim da od Žita), je tako - nekaj srednjega. Imajo zelo različno narejene (isti artikel), včasih je ful kreme - preveč, včasih pa samo bolj testo, tako, da kakor "narajmaš".
|
|
|
|
RE: V KATERI TRGOVINI KUPUJETE TORTE? 8.5.2008 9:29:49
|
|
|
|
mojsoncek
|
Leclerc ima dobre torte. Drugace jo pa raje kar damo delati "lokalni slascicarki" ali pa doma malo ustvarjamo.
|
|
RE: V KATERI TRGOVINI KUPUJETE TORTE? 8.5.2008 11:06:04
|
|
|
|
snake
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex Meni so hoferjeve dobre se strinjam najboljše
|
|
RE: V KATERI TRGOVINI KUPUJETE TORTE? 8.5.2008 11:22:07
|
|
|
|
vesel
|
E.Leclerc ima tudi dobre!
|
|
RE: V KATERI TRGOVINI KUPUJETE TORTE? 8.5.2008 13:51:40
|
|
|
|
katjes
|
Leclerc mi je malo predaleč, bom pa mogoče šla v Lidla po sladoledno torto. Še to: Mogoče kdo ve razliko med sorbetom in sladoledom? A je mogoče sorbet samo zmrznjena voda ali pa kaj drugega?
|
|
RE: V KATERI TRGOVINI KUPUJETE TORTE? 8.5.2008 14:06:53
|
|
|
|
mojsoncek
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjes Mogoče kdo ve razliko med sorbetom in sladoledom? A je mogoče sorbet samo zmrznjena voda ali pa kaj drugega? Tako nekako je... Sobret je sadna "zadeva iz vode" ali pa pijaca, sladoled pa je mlecen.
< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 8.5.2008 14:07:10 >
|
|
RE: V KATERI TRGOVINI KUPUJETE TORTE? 8.5.2008 23:20:42
|
|
|
|
Naja30
|
Leclerc ima res dobre torte! Pa Lidl tudi, še posebej njihova čokoladna je njami!
|
|
|
|
RE: V KATERI TRGOVINI KUPUJETE TORTE? 9.5.2008 17:54:16
|
|
|
|
annie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Leclerc ima res dobre torte! Se podpišem pod tole ...pa še cenovno so dokaj ugodne...
|
|
|
|
RE: V KATERI TRGOVINI KUPUJETE TORTE? 10.5.2008 16:05:25
|
|
|
|
anarabarbara
|
Saj vem, da si rekla, da ne boš pekla, ampak jaz delam eno torto, ki jo hitreje narediš kot pa greš v trgovino :) Narediš biskvit, čez potreseš višnje iz kompota (namočijo biskvit) in čez namažeš sladko smetano. Nič umetnega, čisto hitro in poceni.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki RECEPTI: Tri jesenske enolončniceNa jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?