Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 22:42:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz nimam volje...(nekej novga, a ne...)...se mi ne da...kar čvekam, čvekam na IRCu...MSNju..:zmeden:
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 22:48:46
|
|
|
|
Anaelisa
|
Kaj je ribica, a te je malo zamedlo? A si v redu?
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 23:05:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Mah...mal me meče vse skupi po moje :) Pa mam mal krize vsake tolk časa...
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 23:11:00
|
|
|
|
Anaelisa
|
Tukaj si lahko preberete lep primer, kako počasi, vendar vztrajno zamre pogovor...
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 23:14:33
|
|
|
|
Anaelisa
|
Očitno jaz ne znam uporabljat tegale RR-ja! Kako "osvežiš" odgovore, če si že na strani s posti? Ribica - kmalu bo sweet sixteen! Veš kako je za nas babnice to še mlado! Sem ti kar fouš! Tudi takele krizice minejo, pa pridejo druge,... itd., ampak glavno je, da se imaš vsaj vsake toliko fajn!
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 23:22:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja samo na refresh stisni:) Ma sej vem...uapm, da bo takrat mal boljše..hehe...samo mam še polno luno za RD...ufff...:)
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 23:22:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja samo na refresh stisni:) Ma sej vem...uapm, da bo takrat mal boljše..hehe...samo mam še polno luno za RD...ufff...:)
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 23:24:43
|
|
|
|
Anaelisa
|
Sori, prosim povej, meni, nevednici, kje je refresh? A bi to morala imeti na miški? Imam namreč še predpotopno, še brez koleščka! Šmrc!
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 23:27:52
|
|
|
|
Anaelisa
|
O kura svetovna! Se vidi da je že pozno, ali pa meni manjka kolešček (ne samo moji miški!!!)! Zdaj mi je potegnilo, kje je refresh! Pomoje bom morala it kar spat. Bo za vse najboljše. Hvala fiši, pa lepo praznuj!
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 23:29:32
|
|
|
|
nejcko
|
A grest spat? Potem pa nočko vsem.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?