Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 21:40:41
|
|
|
|
Teni_
|
Mogoče pa smo se malo polenile. Jaz gledam TV(sedma nebesa), pa so zdaj reklame. Pridem pa potem nazaj, ko bo konec. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 21:44:02
|
|
|
|
TaRe*
|
jaz bi jih tud gledala,pa moj glllleda,pod vekami,pa bog ne daj,da prestavim kanal.:zmeden:
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 21:44:29
|
|
|
|
india
|
Ja, dobra ideja, jaz si grem pa res en kapučin nardit! Presnemavam ene otroške cd-je, pa se mi že meša počasi,ko je tega tooooliko! :rozica::miska:
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 21:45:20
|
|
|
|
puri
|
Oj! Ja, men se tut zdi, da je mal zatišje tle gor ratu:((
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 21:49:19
|
|
|
|
TaRe*
|
a smo se siti,al kaj.Mogoč se bo pa treba kej novga spomnt.O čem bi čvekale.Sej ženske menda to dobr obvladamo,ane?:zmeden2:
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 21:51:27
|
|
|
|
puri
|
Zgleda, da nam je res tem že mal zmankal:zmeden2:
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 21:53:13
|
|
|
|
puri
|
Mah, punce.....jaz grem kar spat, sem tok neki zmatrana:zaspan::zaspan::zaspan: Lepo kofetkajte, pa se vam pridružim drugič;)
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 21:53:48
|
|
|
|
Teni_
|
Ne, site druga druge pa res ne. Moja že oba spita(je moj že spet na kavču zaspal, pa se je končno uspel spravit v sobo. Jaz pa imam zdaj čas za rr-jo. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 21:54:07
|
|
|
|
TaRe*
|
nočko:muca:nočko
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 21:56:25
|
|
|
|
TaRe*
|
ej,gledam zdele tegale Plestenjaka,pa sem se spomnla,da sploh ne vem več,kdaj sem bla nazadnje na kakšnem koncertu.Kako sem se polenila.Ne vem,al nimam časa,al se mi še manj da :zmeden::zmeden:
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 21:59:16
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz že tudi dolgo nisem bila. Nazadnje sem bila na rojstnem dnevu radia net fm(pa še to pred 3 ali 4 leti. Na koncertu pa nazadnje že kakih 6 let nazaj(Plavi orkestar). Joj, je bilo fajn. Razmišljam pa, da bi šla na Stavrosa(3.marca) v dvorani Tabor. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 22:01:31
|
|
|
|
Anaelisa
|
Ojla! Ko sta ravno pri koncertih, naj se pohvalim, da sem zbrala pogum (in našla varuško!) in grem 25. na koncert v Lj.! In sem ful vesela! Čeprav piva še ne bom smela piti, če ne zaradi drugega pa zato, ker bom šofer!
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 22:07:29
|
|
|
|
TaRe*
|
Anaelisa,to je pa res za čestitat.:bravo::bravo:Kolikor jaz sebe poznam,bom tak korak naredila ko bo šla tamala v šolo.Sem bolj panične sorte,pol bi pa samo stala tam in študirala,če se je slučajno zbudila. Občudujem mamice,ki si privoščijo.Ravno včeraj sem govorila z eno kolegico,ki je pustila doma pupo staro 2 leti,ona,mož in tavelik pa so šli za teden dni smučat v italijo. Men bi se glava odprla,je bolš da sem doma.:zmeden2:
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 22:16:37
|
|
|
|
TaRe*
|
vidim,da mi sledi,da se pogovarjam sama s sabo,grem pa raje spat(sebe mam že dost).:muca:
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 22:17:11
|
|
|
|
Anaelisa
|
Veš, saj mene bo tudi skrbelo, saj vem! Ampak po drugi strani vem, da ji ne bo nič hudega, bo v dobrih rokah, moja mami bo pazila nanjo in tudi če se bo zbudila, jo je tako navajena, se bosta že pocrkljali! Sicer grem pa šele zvečer, ko bo ona že zaspala in mogoče bom do prvega dojenja (okrog 1h) že nazaj! Če ne pa ne bo nič hudega, saj zdaj se doji bolj tako za crkljanje kot zaradi lakote - zdaj bo stara že 9 m.! Je pa tudi tako, da sem na ta koncert hotla it že pred dvema letoma, pa so ga odpovedali, zdaj bom pa končno prišla na svoj račun in tega pač ne morem zamuditi!!!
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 22:17:58
|
|
|
|
Anaelisa
|
Ne, nisi sama - le eni mamici sem še napisala en nasvetek!
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 22:18:33
|
|
|
|
nejcko
|
Tare, midva sva 10 mes starega pustila in šla v Grčijo, pol pa še, ko je imel 14 mes, smučat.
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 22:20:54
|
|
|
|
Anaelisa
|
No, vidiš Nejcko, to si pa jaz ne bi "upala"! Tako daleč in za toliko časa zdaj še ne bi šla. Ne vem, sem še preveč navezana nanjo. Saj ona bi verjetno to lažje prenesla kot jaz. Ti ga takrat verjetno tudi nisi več dojila, to je gotovo drugače potem.
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 22:21:44
|
|
|
|
Anaelisa
|
Pa je Tare izgleda res zlezla med rjuhe! Lepo spi!
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 22:27:30
|
|
|
|
Bela
|
Baje ima Jan Plastenjak neko hudo bolezen, zaradi katere ga je Martina Kajfež elegantno zapustila...pa od takrat je sam. Nevem pa kaj naj bi imel:zmeden:
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 22:27:59
|
|
|
|
nejcko
|
Ja, to da nisem več dojila je bil pogoj, da sem sploh šla.
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 22:28:04
|
|
|
|
Anaelisa
|
Vse ste šle med rjuhe! No, grem pa še jaz. Lahko noč.:muca:
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 22:30:19
|
|
|
|
Anaelisa
|
Joj kako sovražim tole prekrivanje postov! A ve tudi? A Plestenjak je bolan? Revež. Pa tako simpatičen fant. Jaz bi ga takoj poročila! Nejcko - no, glede na to, da ga nisi več dojila, ti je bilo verjetno laže iti. Kdo je pa pazil nanj? Verjetno tvoji starši?
|
|
|
|
zakaj nič več ne kofetkamo 14.2.2005 22:32:26
|
|
|
|
nejcko
|
Ja, moja mama, kdo drug ne bi bilo šans. To pa ne. Še danes, ko je tri leta star, ga samo mojim zaupam za čez noč.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?