|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   marčevke...
14.2.2005 19:53:08   
morskadeklica
OJLA

No danes nas bom pa jaz prestavila.

Kje ste zaboga, nobena se ne javi.

Spacey super da je vse v redu! Mene je blo kar groza, k si opisovala, kaj se dogaja in niti komentirat nisem upala. Počivaj, pa tisto peglanje pusti pri miru, pa nej ti kdo rajši pomaga. Midva z sva glih dons mela generalko po stanovanju, pa se tut nisem preveč naprezala. Pobrisala sem prah, pomila šipe, poribala kopalnico, ampak sem vmes se tudi usedla, pa mal počila, pa je blo. Moj dragi pa je vse posesal in pomil po tleh, pa je opravljeno.

Zjutraj pa nisem vedla, a nej našga sunem v rit ali naj se smejem. No ja saj sem sama kriva. Na pultu sem včeraj zvečer pustila zamrznjenega piščanca (da bo danes za kosilo), namesto da bi ga dala v hladilnik. Zjutraj je bil piščanec seveda razkosan na prafaktorje po celem stanovanju. Ko je moj vstal je zmerjal in začel pospravljati. Jaz sem se raje še malo potuhnila, ker sem dobro vedela, da ne bo zmerjan samo ampak da to čaka tudi mene (priznam kriva sem). Saj zdej k se spomnim, mi je smešno, zjutrej mi je bilo malo manj.

Punce meni se ful zdi, da zmeraj bolj brca, ne pa manj, kot pravijo naj bi. Čudno.

No mejte se, pa javite se kaj!!!

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   marčevke...
14.2.2005 22:17:23   
rainbow
Pozdrav, morska deklica!
Da ne boš samevala, se ti na kratko pridružim. Sicer sem danes že nekaj naklamfala, ampak vseeno.

Tudi jaz sem zelo vesela za Spacey :bravo::bravo:

Jaz pa moram vsaj še 2 tedna zdržat, tudi bolj malo
počivam čez dan, ponoči pa me mori nespečnost, že dve noči spim po pet ur, tako da sem čez dan ko cota, kar pa moja Lia ne tolerira niti 5 posto. Upam, da bo danes boljše, se bom počasi kar odpravila v posteljo.
Pa še prehlajena sem.

Upam, da ste ostale v dosti boljšem stanju in da počenjate kaj prijetnega na Valentinovo :rozica::darilo::torta::sloncek:

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   marčevke...
15.2.2005 6:54:47   
Yasmin
Dobro jutro marcevke,

tudi jaz sem imela bolecine pred dvema dnevoma..tako, da sem malo pocivala..doma jih je dajala panika, tako, da sem se iz Dubaia peljaja v Abu Dhabi v bolnisnico, kjer dela stric kjer so mi napravili popolni pregld in ponovni ultra zvok.
Kar se tice UZ je bebeica 2 tedna premala,je v mejah normale vse na svojem mestu ni za veliko paniko, pa se spol sem izvedela :roza:..to je bilo najvecje darilo mozu za valentinovo, saj sanja o puncki od prvega dneva poroke..
meni je rekel zdravnik naj ne pretiravam v sluzbi in si vzamem cas zase, jaz pa cel kup papirjev nedokoncanih..

Spacy sem vesela, da si bolje pocivaj in pazi nase.

Rainbow in morska deklica me veseli, da sta OK, zelim vama dobro pocutje se naprej in da bi cimprej cartljale svoje bebice.

Lep pozdrav iz dubaia...Yasmin (se 30 dni)

Neposredna povezava do sporočila: 3
   marčevke...
15.2.2005 12:46:57   
Žaža
Halo!

Tudi jaz spim zelo malo. do 24.00 sploh ne morem zaspat, potem se pa okrog 3.00 zbudim, pa do enih 5.30 čitam kakšno revijo ali knjigo. GRoza.
Pa :duda: mi bo zgleda nekje pri prsnem košu ven zlezla :ups: namesto spodaj, kjer je not prišla :)- .

Trebuh se mi še ni spustil, še vedno štrli nekam navzgor, obenem pa zelo pritiska tudi navzdol.

Ja, saj vem vse to je normalno.

Vsako noč skoraj sanjam o :duda:, a nikoli ne vidim obraza. Ima še katera takšne sanje. Sanjam v čem jo bom domov prinesla, pa da jo cartam, a obraza ji nikoli ne vidim. :(

Pa lepo se imejte, danes sije sonček. 9nebesa9nebesa9nebesa

Žaža

Neposredna povezava do sporočila: 4
   marčevke...
15.2.2005 13:06:30   
pa&ga
Živjo!

Berem, da nas mučijo vse iste težave: nespečnost, utrujenost, zgaga... Saj bo kmalu bolje.

Naš mali fant se samo obrača. Včeraj smo bili pri ginekologu in glej ga - obrnil se je prečno. 21.02. gremo še enkrat na UZ. Če ne bo z glavico navzdol, gremo takoj v porodnišnico na zuanji obrat. Zna se narediti, da bo prej pokukal na svet. Bomo videli.

Lepo se imejte in se beremo.

Andrejka in :modri:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   marčevke...
15.2.2005 18:46:44   
tanaja*
Ojla!

Še jaz se na hitro pofočkam....

Vsak dan imam manj energije in že komaj čakam , da bo mimo. Sploh se mi nobena stvar ne da. Grem pobirat perilo, pa vmes kaj drugega začnem pospravljat, pa spet perilo, pa spet kaj drugega.... V glavnem sem že čist brez volje...
:((:((:((:((:((:(( A je še katera taka?:zmeden:

V petek sem bila pri G: urin boljši, pritisk malo višji (130/75), srček bije:angel:, kile spet gor (+2:((:((:((:((:((:((:((:(()...
Zdaj imam spet v petek.

Spacey, sem vesela, da je vse ok in da sta ti in :duda: v redu. Smo tako pestke stiskali, da je kaj:miska::miska::miska:.

Se še kaj beremo....

lp, tanaja*

Neposredna povezava do sporočila: 6
   marčevke...
15.2.2005 20:03:07   
Dolina
Ojla!

Vidim, da smo vse nekam v :((:((:((:((. Jaz tud. Mene že vse tko tišči, da samo čakam, da se mi trebuh razpoči. Pa skoz sm žejna, samo ne morem veliko pit, ker mi je potem slabo in bi šla kr bruhat. Na srečo me zgaga ne peče. Spim pa tud ko ena nesrečnica, vrtavka, tečka, joj...:((:((:((
Jaz bi že šla rodit. Resno. :ups:

Tanaja*, men se tud popolnoma nič ne da: tri knjige na enkrat berem, pa mal pasjanso igram, pa mal perilo porihtam, pa poležavam, pa :kuza: mi nagaja. Joj, še vedno imam isto goro perila za zlikat. :((:((

Punce, sej še mal, pa bomo brez trebuščkov okrog hodile. :bravo:;) Jaz že komi čakam, da bom mojo pikico vidla. :love::love:

Kje je pa Suzi*?

Spacey, samo, da sta v redu. pa res počivaj. Pomaga, bolje za tebe in tvojo :duda:. :rozica::rozica::rozica: da boš lažje počivala.;)

Barby, a si čist v službo padla? Kako je pa kej stanovanje? Kdaj se preselita?

Evo, mal sm se pofočkala. Aja, pri nas je telefon v okvari (kable naj bi bil zanič; bo telekom popravil - samo vprašanje KDAJ????? :hudicek:) Tko, da sm zdele spet pri bratu in v četrtek bom verjetno spet, do takrat pa pridne bodte in pobožajte bušije in se lepo cartajte! :rozica::rozica::rozica:

Pa pa, Dolina

Neposredna povezava do sporočila: 7
   marčevke...
16.2.2005 0:13:33   
Suzi*
Da se na hitro javim tudi jaz.

Včeraj bila na pregledu v porodnišnici, prestrašena, da me bodo kar notri obdržali, pa je blo čist brez veze. CTG negativen, tri minute pogovora z enim G, ki ga ne poznam, sploh ni pogledal v materinsko knjižico, nobenega govora o predčasnem sprožanju poroda, kot je rekla moja G.
Sem ful razočarana, jezna in žalostna. :((:((:((:(( Pa še uspelo me je vse skupaj sprovocirat, da nisem več mirna, ampak me je kar nekej strah. :((:grrr::((:grrr:

Jaz kar še ne bi šla rodit, veste. Tolk problemov pa spet nimam, da bi zarad tega se mi kam mudilo. Če prav bi tudi jaz rada v živo pobožala te prstke, ki me ves čas brcajo nekam pod rebra. :love::love: in videla ta okrogel obrazek, ki zeha na UZ.

Se pa pridružujem ostalim....lotim se ful stvari, pa ne morem nobene dokončat, ker prej najdem že kaj drugega.:( Zato se mi zdi, da kar nič pametnega ne naredim doma. Na srečo sem imela en dober dan in sem vsaj uspela zlikat tisto goooroo oblekic. Naslednji podvig bo zlaganje v omare, potem pa še pakiranje torb. Včasih bi vse to naredila za šalo, zdaj bom pa verjetno porabila čist preveč časa. :ups::ups::)- Sva pa končno dobila košek, da bo imela bebica kje spat. Je tako luškan, da ga ves čas hodim gledat. :sloncek::)-

Spacey, ti pa lepo v horizontalo, da bo vse ok! :rozica::rozica:

Joj, sem zaspana, grem pod tuš in v pančevo.

Jutri pa še en dan manj do dneva X. :)

papa, Suzi še 17 dni

Neposredna povezava do sporočila: 8
   marčevke...
16.2.2005 15:38:41   
eva1
Ojla punce!!!!
Končno spet med vami-po 16 dneh bolnice se kar prileže priti domov! Na hitro sem pregledala naše teme, vidim da ste bolj k manj še vse v enem kosu:)- !
Pri meni je pritisk kakor kdaj-enkrat večji, drugič normalno-ampak so rekli da grem lahko dam, pa se bo videlo kako naprej! Sedaj imam na dva dni pregle pri G, če se pritisk ne uredi, bojo čez dva tedna sprožl porod! Drugače pa je maternični vrat že zmehčah, skrajšan, odprta sem za en prst-mogoče bo pa Lukec prej sam na svet prehitel-upam! Pa naj bi imel že 2700g-velik fant moj!
No evo to je na kratko to-sedaj pa počivat, da že jutri ne bom šla spet nazaj v bolnico!!!

Lp, pa uživajte!!!

Eva 36t in :duda: Luka

Neposredna povezava do sporočila: 9
   marčevke...
16.2.2005 16:30:56   
spacey
Ooooo Eva1 končno si se oglasila. :bravo::bravo::bravo: Veš kako nas je skrbelo :(( ampak važno da je vse ok in da si tudi ti še v enem kosu. :love: :)- Lukec, pa naj še malo počaka...no sej še kak teden, kot si napisala. Joj sem tako vesela, da si se oglasila in da je vse dobro z vama. :sloncek: Ampak res počivej in naj te tvoj :love: samo še carta in razvaja! 9nebesa

No jaz sem tudi boljša in hvala vam punce :rozica::rozica::rozica: da vas je skrbelo zame. Sicer sem včeraj bolj kot počivala, okrog letala še po zadnjih nakupih...zato pa danes počivam. Tisto špikanje je šlo mimo in zdej mi samo naš :duda: fajn skače po bušiju. :bravo: Moram pa povedat, da me je nehala zgaga pečt :bravo: mi pa zato toliko bolj zatekajo noge :((:((:(( se mi zdi da bodo počle in ne boste verjele, da prav čutim pretakanje vode, če ju skupaj potolčem. :zmeden::(( No pa sej še malo, ane? :love:

Veste kaj me še zanima, katero vrsto dude priporočate oz. boste nabavile? Tisto iz lateksa ali iz silikona? Jaz ima eno NUKovo iz silikona, pa ne vem katera je boljša. :zmeden: Nekaj časa nazaj je tekla ena debata o teh dudah, pa je ne najdem. Bom malo povprašala še ostale za mnenje na forumu "Oprema za otroka". :)
Kaj pa glede tistih mrežastih hlačk iz lekarne, a jih bo katera uporabljala v porodnišnici? Jaz sem si včeraj dvoje kupla. Bom tut to povprašala na drugem forumu. :)

No toliko na hitro, da se pofočkam, da veste da sem še živa in zdrava in sploh pa v enem kosu. :)- :sloncek:
Lepo se imejte, božajte bušije in se beremo... :kuza:

Papa;
P 9nebesa samo še 33 dni!

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......