Suzi* -> marčevke... (16.2.2005 0:13:33)
|
Da se na hitro javim tudi jaz. Včeraj bila na pregledu v porodnišnici, prestrašena, da me bodo kar notri obdržali, pa je blo čist brez veze. CTG negativen, tri minute pogovora z enim G, ki ga ne poznam, sploh ni pogledal v materinsko knjižico, nobenega govora o predčasnem sprožanju poroda, kot je rekla moja G. Sem ful razočarana, jezna in žalostna. :((:((:((:(( Pa še uspelo me je vse skupaj sprovocirat, da nisem več mirna, ampak me je kar nekej strah. :((:grrr::((:grrr: Jaz kar še ne bi šla rodit, veste. Tolk problemov pa spet nimam, da bi zarad tega se mi kam mudilo. Če prav bi tudi jaz rada v živo pobožala te prstke, ki me ves čas brcajo nekam pod rebra. :love::love: in videla ta okrogel obrazek, ki zeha na UZ. Se pa pridružujem ostalim....lotim se ful stvari, pa ne morem nobene dokončat, ker prej najdem že kaj drugega.:( Zato se mi zdi, da kar nič pametnega ne naredim doma. Na srečo sem imela en dober dan in sem vsaj uspela zlikat tisto goooroo oblekic. Naslednji podvig bo zlaganje v omare, potem pa še pakiranje torb. Včasih bi vse to naredila za šalo, zdaj bom pa verjetno porabila čist preveč časa. :ups::ups::)- Sva pa končno dobila košek, da bo imela bebica kje spat. Je tako luškan, da ga ves čas hodim gledat. :sloncek::)- Spacey, ti pa lepo v horizontalo, da bo vse ok! :rozica::rozica: Joj, sem zaspana, grem pod tuš in v pančevo. Jutri pa še en dan manj do dneva X. :) papa, Suzi še 17 dni
|
|
|
|