|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 18:15:29   
Urša76
cmokec, tale kavica pa sploh ni tko slaba ideja...samo, danes in ju3 mal težko, ker: danes "naj bi" še nekaj za šiht naredila, ju3 imam pa zdr. pregled takoj po službi...

sreda pa lahko: če seveda utegnete?

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 18:16:01   
tinkamiška
Urša, sej vem, da se težko sam v dobro voljo spraviš, če je dan posračkan, ampak zato smo pa me tu in jutri bomo tudi in pojutrišnjem tudi:)-:)-:)-

Če ti bo pa kej pomagal, če boš šla ven pa pejt. Meni je velkokrat, ko sem bla z ljudmi, ki niso ničesar pričakovali od mene in smo se pogovarjali o čist enih tretjih stvareh...mogoče bo pa potem boljše:rozica:

Tinka

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 18:17:55   
tinkamiška
Urša, držim pesti jutr:miska:, pa da se vse poštima tako kot ti želiš.

Javi se kaj:rozica:,

Tinka

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 18:18:12   
cmokec
:rozica: Urša76 :rozica:, nič bat. Nama ne uideš. Meni je kar hudo, da sem zgoraj takole napisala in se bom res potrudila, da te malo objemčkam. Pa čeprav bom imela časa malo, zate se ga bo vedno najdlo.

Tinka, povej, kdaj držimo :miska::miska:. Sedaj si pa ti že kar blizu cilja. :)-:)-

cmokec

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 18:20:02   
tinkamiška
Uf cmokec meni se že meša od ne:sloncek::sloncek::sloncek:, zdej čakam na M da bova potem mela dirke po stanovanju:sloncek:, pol bomo pa čakali;)

Tinka

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 18:20:43   
Urša76
ema, lepo se imej (ma čeprav pri taščici :) ) in hvala še 1X.

punce, a veste da sem zdajle imela telefonski klic. in? me je klicala prijateljica (mal starejša, ima že 16-l in skor 19-l stara otročička) in me je povabla na večerjo, ker je tudi ona sama. a ni to lepo, da imamo take prijatelje / ice?! sem se odločila da grem, ker vem, da se bomo prav fajn imele...

punce moje:
HVALA ZA VSE VAŠE LEPE BESEDE, se beremo ju3 preden grem na bojna polja (obisk strank :) )

lepo nočko, pa za vsako enga :angel:
urša

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 18:22:22   
tinkamiška
Urša vidiš kako se zmeraj nekaj zgodi, da se situacija obrne;)

Cmokc in vse ostale jst se tudi poslavljam, grem z možekom mal ven, pa se pol mogoče še kej beremo:rozica:

Pa-pa,

Tinka

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 18:23:04   
Urša76
cmokec, jaz nisem nič za slabo vzela tvojih besed. res ne, pa ne se zdaj slabo počutit.

tinči, thanks. jaz pa tud zate držim fige ( na rokah & nogah :)- )

lepo se imejte, rade se smejte,
u

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 18:23:43   
cmokec
Tinka, ne bom nič pametovala, ti le :pujs::pujs::pujs: pošilja.

Urša, dobro se imej, Ema ti tudi. :)-

Jaz odhajam likat. Se beremo kasneje.

cmokec

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 18:31:03   
Anitka
Hoj punce!

Se malce oglasim potem pa greva na večerjico. Punce seveda nam bo vse uspelo. Le pogumno naprej. Naju tudi čaka v četrtek prvi posvet v ambulanti za neplodnost. Upam, da bo to najin prvi in zadnji. :love: ima tudi spermiogram, tako, da ne bo Valentinovega hopacupanja :sloncek::sloncek: Bo pa potem spet bolj luštno.:)-

Pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 19:04:09   
emaa
I am back, sreda mi ustreza, jutri moram mal k bolnikom na obisk, pol pa čvek na kvadrat. Mi pišta na privat, Anitka zate pa držim pesti v četrtek, te mam skoz v mislih, ker za eno tolk fejst punco, se bo pa tud ena fejst luštna in dišeča :duda: našla

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 22:11:57   
Anitka
Emamair :love::love::love::love::love::love::love::love::love::love: hvala ti in enako velja tudi zate. :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Najina naslednja :kava: bo že s trebuščki :nosecka::nosecka:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.