|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 17:37:31   
Urša76
a je katera za "valentinčkov" čvek?

jaz sem kar neki žalostna...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 17:40:45   
emaa
jaz sem lih od zobarja, ni novih plomb (mam vsega skup tri), kot vedno problemi z zobnim kamnom in za povrh zaradi enormne količine kamna(kar sem pljuvala iz ust je zgledal kot reklama za cilit, kakšna je kopalnica pred uporabo) imam še vnetje dlesni.
Moj možek je pa čist bogi, zaspan, ker je mel nočno dežurstvo, od 7-7 pol pa še v službo 8 ur oddelat

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 17:41:40   
total
Zakaj si žalostna?

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 17:42:43   
Alina
Pozdravljena!

Ravno imam malo časa, da se takole sproščam ob računalniku. Moj mali cukrček prav lepo spi. Sva sicer sama doma - mi prav paše malo miru.

Zakaj te muči žalost, a mogoče zaradi valentinovega?

Pošiljam ti :rozica::angel::rozica:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 17:48:38   
Urša76
alina, hvala za rožice & angelčka.

žalostna? ker me je spet zgrablo tisto depresivno, jokavo razpoloženje (po ss)...

ma, kar nekaj si je dans moja buča zapičla: kaj pa če ne bom mogla imet :duda:?

ma, joj kok sovažim sebe, ko se tkole počutim...

aja, emi, lepo da si preživela zobarja. upam, da ga je urši tudi...

vsaki eno najlepšejšo :rozica:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 17:49:52   
emaa
vs bomo mele:duda:, sam nekatere imamo mal daljšo pot do tja. Kolk časa sta pa vidva delala na :duda: preden je ratalo

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 17:50:10   
Urša76
ups, total. čist si mi ušla... oprosti. sem že napisala zakaj sem žalostna...

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 17:51:38   
Urša76
za prvič nama je šlo super hitro t.j. 4 mesece. čeprav, se mi takrat ni zdelo tako...

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 17:52:41   
cmokec
Urša76, nasplošno je danes en zelo težak dan. Rešilci so v LJ navijalo cel dan, vsi so bili v službi sitni in razdražljivi z menoj vred, se razume. Doma je moja fletka zbolela in mamica je vedno edina dobra. Imam idealno priliko, da še jaz kaj fašem. Glava me še vedno boli. Edino slabosti sem pa vesela.

Tako, da mislim, da je danes nekaj v zraku.

cmokec

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 17:55:24   
Urša76
cmokec, hvala za moralno podporo, da morda pa vseen nisem jaz dans čudna. morda je pa res dan takšen???

upam, da se bo tvoja mala pikica doma hitr pocajtala. zate, moram pa še 1X povedat, sem pa res fuuuuullll vesela!

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 17:55:35   
emaa
nama je tudi lani ratalo hitro (za mojega prepočasi) v 4 mesecih, potem pa viroza in ss. Bo marca eno leto, ampak vem, da bom tudi jaz :nosecka:. Sicer sem upala, da mi napotnice za ambulanto ne bo treba koristit, ampak me na dan žena čaka tudi to (razen če je ta nikakva m - včeraj je švoh prišla, dons je je za vzorec - pršla za zavajanje).
Urša76 tudi nama bo uspelo in bova super mame

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 17:58:47   
Urša76
emi, ti pa res znaš najt ta prave besede! se smejem & jokam nahmal... ma sem ko mavrica (še posebej okoli oči) :)-

saj tam nekje vem, da bom :nosecka: & verjamem v tvoje besede...

HVALA!

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 18:01:00   
clea
Urša76 ne bit žalostna!!!!:angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 18:02:00   
emaa
ni problema, saj tud mene občasno povoz, sva se lih z mojim o tem pogovarjala, pa da je nam puncam lažje, ker razumemo. Moški pa hitro obsojajo in potem, ko partnerka zanosi radi hitro pozabijo kako je blo in se samo hvalijo.
Kak dan je ekstra težek, ker te vse spominja na srečo, ki ti je bla na dosegu roke, ampak ta doseg roke pomeni, da se je treba naslednjič mal bolj stegnit, pa jo bomo ujele

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 18:02:56   
cmokec
A sta vidve začele dvomit, da bosta mamice? :zmeden:

Punce, ne ga srat.:( Jaz sem bila tudi (in lahko sem še) razočarana in žalostna, ampak, da ne bom še enkra mamica, tega pa ne.

V roke se vzemta no, bo še kera nova tole brala, pol bo pa štala.

cmokec

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 18:05:36   
Urša76
jaz sem imela pa mal šibkejšo krvavitev, bila na pregledu, pa je G. rekla, da ni to nič tko hujšega in da se bo umiril. in potem se je v nedeljo sam ulil...

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 18:07:41   
emaa
sej ne obupavam, ampak urša je pa tusd potrebna mal moralne podpore, če nisi dober prebrala cmokec ;), sem napisala, da bo tudi nama uspelo in bova super mamice, sicer pa pri tej virozi :nosecka: na RR, ni vrag, da tud jaz ne zbolim 9nebesa

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 18:10:10   
Urša76
no, cmokec saj imaš prav...

ampak, občasno me pa povozi. do konca...

emi, se pa strinjam, da moški prehitr pozabijo kako je bilo njim hudo, pol pa samo obsojajo, mencajo in kar nekaj mutijo...

če sploh pridejo do tam...
da ne bo katera napačno razumela: sem mal jezna na samota, ker me ni niti vprašal, kako se počutim, pa je vedel da sem noseča. in on je bil kao neki hudi frajer??? pf, saj zato najbrž so pa vsi njegovi t.im. prjatli z mano potegnil...

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 18:10:27   
tinkamiška
Uršika, pa seveda boš mamica!:rozica: Nč ne smeš tako študirat, verjetno samo čas ni bil taprav...mogoče moraš še kej "obdelat" pri seb in poleg tega sej, veš, da so ti zvezde zdej namenile same lepe stvari;)

Jst čutim, da bo še vse vredu:rozica:

Tinka

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 18:11:13   
tinkamiška
Ema, vsem bo uspelo!:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 18:11:23   
cmokec
Se opravičujem tebi in Urški, če se slabo prebrala. :ups:

Vem da bosta mamice, vem da je hudo in vem da bo tudi za vaju posijal sonček. OBLJUBIM.

Ema, kaj pa če bi mogle Urško zvabit na kavico, pa mal objemčkat. velike škode ne morva narest. Kaj praviš?

cmokec

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 18:12:05   
emaa
tinkamiška a se strinjaš, da bomo tud podlegle tj virozi :nosecka:, ki razsaja na RR. Si predtsavljaš, da rečeš, da si zanosila od virusa:)-

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 18:12:51   
Urša76
tinči, clea hvala tudi vama za lepe besede...

sam dans je en tak posračkan dan za mano, da bi blo boljš, da bi šla mal ven & bo potem kaj boljš...

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 18:13:16   
tinkamiška
Vse bomo podlegle, jst sem zdej prepričana, nevem zakaj, ampak tako čutim in pika:)-:)-:)-

Tinka

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   valentinčkov čvek-ec
14.2.2005 18:13:45   
emaa
se strinjam cmokec, smo se že z uršo nekaj zgovarjale. Si bom čas vzela, ampak zdele vas mal zapuščam, morva do moje tašče (strateško, ker mora pol moj na trening, bo obisk kratek)

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.