KIRA
|
kalimero: če pa že desetič pravim, da ga vedno pokrijem, vsak mesec imam dovolj priliva da nisem v minusu, pač pa na + nuli. NIMAM TRAJNO NEGATIVNEGA NEDOVOLJENEGA STANJA, gre za občasne manjše prekoračitve. jaz ne vem kaj se grejo. saj si itak negativne obresti zaračunajo, pa še stroške opomina. ne morejo se dočakat priliva, pa pač malo pohitijo, da mi lahko še te dodatne stroške zaračunajo. KAKO TEŽKO JE PREVERIT, ČE IMA KOMITENT STALNE PRILIVE! pa da ne izkazuje stalno negativnega stanja, to je tudi težko pogledat. prekoračitve so samo občasne. jaz si itak ne morem kakih velikih dvigov privoščit, ker sva finančno bolj na suhem in v bistvu vse kar dobim priliva, gre za plačilo kartice in kredita - in to moževega, svoje sem uspela pokrit že pred letom dni. tisto malo, kar imam dvigov, je v glavnem za hrano za tamalo. jaz nimam nobenega trajnika in nobenih drugih "obveznosti", zaradi katerih bi bilo razumljivo, da te opominjajo zaradi trajno negativnega stanja, ki ga itak ni. pa dvigovat tudi ne bi mogla, če bi bila preko negativnega stanja, bančna uslužbenka na okencu tako ali tako pred dvigom preveri stanje, bankomat rti pa tudi ne da ven, če si v minusu - saj pravim da so po mojem tej opomini neutemeljeni. sicer pa bom naredila konc tej zadevi, ker imam tega dovolj. vlogo za klik nlb sem že preklicala, v kratkem bom še kartice, ker mam tega čisto zares dovolj. tej opomini so itak samo vrh ledene gore. kadar opravljaš kake storitve na okencu, te najprej kar en lep čas pustijo čakat, p če si sam v vrsti ali ne. sem že večkrat zasledila, kako se uslužbenke pogovrjajo PRIVAT. pol pa so še nesramne, ko prosiš informacije. ampak posta nisem pisala zaradi tega, pač pa zaradi opominov, ker so sodu izbili dno. bom šla na KBM pa pika in to hitro. jaz moram gledat za moje dobro ne pa za dobro banke, ki na meni še služi!
|