TaRe*
|
Jaz sem sicer pri Gorenjski banki,pa sem načeloma kar zadovoljna z njimi.Problemi so bili samo enkrat,ko so po moje polovici komintentom poslali sporočila,da jim bodo naknadno trgali povprečno okrog 30 000 sit.Tudi meni.Jaz sicer še danes ne vem,ali je blo to upravičeno ali ne,poznam pa ljudi ki so prepričani,da takrat niso dvigali.:zmeden2: No,kar se pa tiče NLB,sem pa grozno razočarana nad njimi.Ko sem iskala kredit za stanovanje,sem šla tudi v NLB v Kranj.Sprejela me je ena poštirkana gospa,ki je imela tak odnos,ki ne sodi nikamor,še najmanj pa za delo z ljudmi:grrr:.Pokazala sem ji plačilne liste in povedala,koliko kredita bi rada.Ona pa me pogleda,se posmeje in reče"joj gospa,to pa ne gre tako kot vi mislite.Za tako plačo ga lahko dobite samo okrog Miljon pa pol,Mene je skoraj kap.:zmeden: jaz pa"ja kako pa tako malo?:zmeden: Njen odgovor pa je bil"KREDITI SO ZA BOGATE NE ZA REVNE"Nikoli v življenju je ne bom pozabila,pa kako so mi solze špricale ko sem šla ven ,tudi ne. No,naj povem tudi to,da sem na Gor.B še isti dan zaprosila za kredit za 3 mil pa pol,lahko bi ga pa dobila celo 4,pa pol,pa to brez problema.:bravo: Kar se mene tiče,so podn.:grrr:
|