|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: strah pred porodom in popadki
11.5.2008 22:19:53   
moya
kaj te čist u nulo obrijejo? a je ta groba zdravnica v lj? user posted image

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.5.2008 7:03:13   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: tajči27

ko sem bila prvič na pregledu se je šlišalo iz porodne sobe,je ena uboga ženska med porodom tako kričala ,da vam ne znam povedat..

jaz sem bila pa na kakih 5-ih pregledih v porodnišnici preden sem rodila, pa nobena ni kričala tako kot jaz potemuser posted image hočem rečt, ni treba, da nam znaš povedat, si predstavljamouser posted image
jah, kaj naj rečem, porod je konkretna zadeva. ne moreš si predstavljat kako popadek boli, preden ga doživiš. ma si ne moreš niti predstavljat kako kmalu je potem ta bolečina nepomembna. a naj povem? ko sem šla iz porodne, sem si rekla (z definitivo v glavi): "e, to je to! imamo ga, dovolj bo! ne grem več skoz to!" že naslednji dan sem razmišljala a bi moj sin raje imal bratca ali sestricouser posted image
ma ne se bat! pa še EA obstaja...

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.5.2008 7:20:00   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: portugalka

povsod, ko govorijo o pripravi na porod (tudi v MŠ), vedno poudarjajo to psihično pripravo, pa si niti ne predstavljam točno, kaj dejansko naj bi naredil?
kako se lahko psihičnio pripraviš na nekaj ,kar nisi še doživel (sm prvič noseča, 37t), ko ne veš natančno, kaj te čaka ipd... a vadite dihanje in je? al kako?
Kaj ste ve naredile? Kako to počnete? Kako se pripravljate?
Mene pa je poleg VSEGA še SRAM - britje, klistir, študenti,ipd.... user posted image
Saj vem, da so vsi vse to že videli, ampak vseeno... najraje bi rodila doma.... jaz+mož+babica in konc.
bedno ne?user posted image

najboljš se pripraviš, da mirno počakaš. sej nimaš dosti drugega na izbiro. se ne psihiraš s kakimi predstavami, itd... mislim, da ko gledaš eno žensko doživljat popdake, rojevat, ti je skori bolj grozno kot njej. ne vem, no, ko jih doživljaš sama, se misli ne koncentrirajo na to kako si boga, ampak kako dat popadek skozi. ne se učit dihat, ker znaš na licu mesta zmedeno vse pozabit. samo poglej si, mogoče se spomnišuser posted image ma ne vadit vsak danuser posted image
kar se tiče sramu so ponavadi tako diskretni. in v tistem, ko se ti dogaja zares, sramu skori ni več...
mislim, da je za večino žensk porod lepa izkušnja.
SREČNO!

(odgovor članu portugalka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.5.2008 19:41:57   
jajula
IZVIRNO SPOROČILO: moya

kaj te čist u nulo obrijejo? a je ta groba zdravnica v lj? user posted image

pobrijejo v nulouser posted image sej hitr nazaj zraste, ne skrbuser posted image
grobih in nežnih zdravnikov je pa povsod dost.

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?