Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 27.5.2008 11:00:54
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Otročkom zna biti v vozičku še bolj vroče kot nam, ker jih voziček sam še dodatno greje, pa manj jim piha, tako, da tisto o dvojnih rokavih pri tridesetih st.,... mogoče pa tud ta mamica hodi pri 30 v dvojih dolgih rokavih. kajpa veš, jest kuja zakuham, mogoče pa je ker res tolk zmrznjen. je pa res da me včasih kake stare tetke ustavjo in pol ja da e ne boste prehladili, pa zakaj nima kapce, ..... Se kar na dveh temah hkrati pogovarjava. Ja tele tetke... Meni tašča vsak dan podvrže, naj ga kar fejst napravljam, pa kapico gor dajem, ker je veter, pol jo pa faše (se prehladi) in ga je potem cel teden treba nazaj v tirnice spravljat.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 27.5.2008 11:08:23
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Otročkom zna biti v vozičku še bolj vroče kot nam, ker jih voziček sam še dodatno greje, pa manj jim piha, tako, da tisto o dvojnih rokavih pri tridesetih st.,... mogoče pa tud ta mamica hodi pri 30 v dvojih dolgih rokavih. kajpa veš, jest kuja zakuham, mogoče pa je ker res tolk zmrznjen. je pa res da me včasih kake stare tetke ustavjo in pol ja da e ne boste prehladili, pa zakaj nima kapce, ..... Se kar na dveh temah hkrati pogovarjava. Ja tele tetke... Meni tašča vsak dan podvrže, naj ga kar fejst napravljam, pa kapico gor dajem, ker je veter, pol jo pa faše (se prehladi) in ga je potem cel teden treba nazaj v tirnice spravljat. očitno nas moderatori ne mislijo skenslat jaz pa vsem tem tetkam samo povem, da ji je toplo in je to to. pa mal se jim nasmehnem, skoz eno uho noter, skoz drugo ven in je to to.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 27.5.2008 12:42:34
|
|
|
|
abc100
|
Dones ste bile pa pridne. Sedaj pa lahko gremo na nov del, saj smo tega nafilale v nulo in še malo čez.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?