Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 27.5.2008 10:37:16
|
|
|
|
zalenka
|
mal resnosti. ami bo kera odgovorila k sem sprašvala kako če je vašim tud tolk vroče. pliz res rabim eno rešitev ker tole ne bo šlo več tko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 27.5.2008 10:37:18
|
|
|
|
pajac
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 27.5.2008 10:37:20
|
|
|
|
tikca
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: tikca Ajaaa what's new?? Nam pa spodaj prvi dve žagici ven rineta lovro upam da ne boili pri nas smo zdej za spodnji dvojki sitkani in bognedaj usta odpret, pokazat, zobke umit. - nimaš najmanjših šans. pa sploh se mi zdi da se še kej dosti ne vidi Oh siten je siten, ko 300 , samo sem to pripisovala prehladu, ker je vse istočasno. Pa kašlja, pa iz noska mu teče, pa zobka ven rineta. Kar jokcamo pa jokcamo, pa nič nam ni prav. Ampak vse enkrat mine
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 27.5.2008 10:37:47
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: zalenka filam filam paprike?? Njam......
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 27.5.2008 10:38:17
|
|
|
|
zalenka
|
postavljamo rekord na 201
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 27.5.2008 10:38:48
|
|
|
|
*lenc@*
|
ej, kar na 201. strani smo
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 27.5.2008 10:38:58
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: zalenka filam filam paprike?? Njam...... žal ne, bi pa. če kera povabi kuj prletim tud na drug konc slovenije za filanko
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 27.5.2008 10:39:09
|
|
|
|
*lenc@*
|
mojga povabila še rr ne sprejme
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 27.5.2008 10:40:12
|
|
|
|
tikca
|
Moderator je paf od tega čvekanja, pa kar ne more zapret Pa brez zamere, joke spet
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 27.5.2008 10:40:20
|
|
|
|
Jumpy
|
Moderatorji nas ne dohajajo. Zalenka odgovor dobiš na novi temi. V kratkem.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 27.5.2008 10:40:52
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* mojga povabila še rr ne sprejme sprejme sprejme....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 27.5.2008 10:41:10
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikca IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: tikca Ajaaa what's new?? Nam pa spodaj prvi dve žagici ven rineta lovro upam da ne boili pri nas smo zdej za spodnji dvojki sitkani in bognedaj usta odpret, pokazat, zobke umit. - nimaš najmanjših šans. pa sploh se mi zdi da se še kej dosti ne vidi Oh siten je siten, ko 300 , samo sem to pripisovala prehladu, ker je vse istočasno. Pa kašlja, pa iz noska mu teče, pa zobka ven rineta. Kar jokcamo pa jokcamo, pa nič nam ni prav. Ampak vse enkrat mine pa lažje sprejmeš ane, če zobki rinejo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 27.5.2008 10:41:57
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: zalenka filam filam paprike?? Njam...... žal ne, bi pa. če kera povabi kuj prletim tud na drug konc slovenije za filanko sem pa dobila idejo za kosilo... ko se peter zbudi grev po papriko in mleto meso pa še bučke bi lahko filala Joj spet jaz o hrani..
< Sporočilo je popravil pajac -- 27.5.2008 10:42:30 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 27.5.2008 10:42:04
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Moderatorji nas ne dohajajo. Zalenka odgovor dobiš na novi temi. V kratkem. no lepo prosim. res ne vem kaj nej
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 27.5.2008 10:42:21
|
|
|
|
*lenc@*
|
Zalenka, obleč jo na minimum, en bodi s kratkimi in to je to, ob sončku brez vetra mislim. saj danes bo vroče, moja gre v lepo kiklco iiiiiiiiiiiiiiiiiiii sem sprašvala na forumu, zakaj dvojne rokave? do kere T mate v bodi brez rokav in kratko majčko? zdaj pr 30 najbrž sam enga ne? k zdaj pa res otroke tok različn vidš oblečene, da je jo.saj vem, da se ravnaš po svojmu ampak sem se včer pogovarjla z eno in mi je rekla, da ma dvojno tud pr 30 in več in res ne morem razumet zakaj, A obsataja kak logična, zdravstvena razlaga??
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 27.5.2008 10:43:56
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Zalenka, obleč jo na minimum, en bodi s kratkimi in to je to, ob sončku brez vetra mislim. saj danes bo vroče, moja gre v lepo kiklco iiiiiiiiiiiiiiiiiiii sem sprašvala na forumu, zakaj dvojne rokave? do kere T mate v bodi brez rokav in kratko majčko? zdaj pr 30 najbrž sam enga ne? k zdaj pa res otroke tok različn vidš oblečene, da je jo.saj vem, da se ravnaš po svojmu ampak sem se včer pogovarjla z eno in mi je rekla, da ma dvojno tud pr 30 in več in res ne morem razumet zakaj, A obsataja kak logična, zdravstvena razlaga?? mislim da ne jaz sem Petru včeraj slekla majico in je ostal v bodiju s kratkimi rokavi in hlačah. Edino kar je ga je sonček mal prijel, ker sem kremo doma pozabila... Koza kaj naj rečem... Bolj verjetno je da bo zakuhal in bo večji problem . Seveda vse: po pameti!!
< Sporočilo je popravil pajac -- 27.5.2008 10:44:45 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 27.5.2008 10:45:27
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Zalenka, obleč jo na minimum, en bodi s kratkimi in to je to, ob sončku brez vetra mislim. saj danes bo vroče, moja gre v lepo kiklco iiiiiiiiiiiiiiiiiiii sem sprašvala na forumu, zakaj dvojne rokave? do kere T mate v bodi brez rokav in kratko majčko? zdaj pr 30 najbrž sam enga ne? k zdaj pa res otroke tok različn vidš oblečene, da je jo.saj vem, da se ravnaš po svojmu ampak sem se včer pogovarjla z eno in mi je rekla, da ma dvojno tud pr 30 in več in res ne morem razumet zakaj, A obsataja kak logična, zdravstvena razlaga?? dvojne rokave???? sej to sm napisala, da je včeri mela samo plenico in bodi s kratkimi rokavi in je bla premočena in čist kuhana. sm jo mogla pol nest k je v vozičku ratala sitkana - normalno no, če se je kuhala. zdej pa ne vem kaj nej dvojne rokave pri 30??? nitka mi zavre
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 27.5.2008 10:45:47
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Zalenka, obleč jo na minimum, en bodi s kratkimi in to je to, ob sončku brez vetra mislim. saj danes bo vroče, moja gre v lepo kiklco iiiiiiiiiiiiiiiiiiii sem sprašvala na forumu, zakaj dvojne rokave? do kere T mate v bodi brez rokav in kratko majčko? zdaj pr 30 najbrž sam enga ne? k zdaj pa res otroke tok različn vidš oblečene, da je jo.saj vem, da se ravnaš po svojmu ampak sem se včer pogovarjla z eno in mi je rekla, da ma dvojno tud pr 30 in več in res ne morem razumet zakaj, A obsataja kak logična, zdravstvena razlaga?? ja da ženska v glavi nima pošlihtan ne, dej boste resni, nam je vroče v majci brez rokavov, tamale pša nekateri oblačjo k da nismo na istem kontinentu
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 27.5.2008 10:46:41
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Zalenka, obleč jo na minimum, en bodi s kratkimi in to je to, ob sončku brez vetra mislim. saj danes bo vroče, moja gre v lepo kiklco iiiiiiiiiiiiiiiiiiii sem sprašvala na forumu, zakaj dvojne rokave? do kere T mate v bodi brez rokav in kratko majčko? zdaj pr 30 najbrž sam enga ne? k zdaj pa res otroke tok različn vidš oblečene, da je jo.saj vem, da se ravnaš po svojmu ampak sem se včer pogovarjla z eno in mi je rekla, da ma dvojno tud pr 30 in več in res ne morem razumet zakaj, A obsataja kak logična, zdravstvena razlaga?? mislim da ne jaz sem Petru včeraj slekla majico in je ostal v bodiju s kratkimi rokavi in hlačah. Edino kar je ga je sonček mal prijel, ker sem kremo doma pozabila... Koza kaj naj rečem... Bolj verjetno je da bo zakuhal in bo večji problem . Seveda vse: po pameti!! nitka je očitno glede tega dost po meni, ker jaz tud takoj zakuham. pravzaprav v oba ekstrema. me hitro zebe, pa hitr zakuham. nikol mi ni prav bi se lahka reklo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 27.5.2008 10:48:06
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Zalenka, obleč jo na minimum, en bodi s kratkimi in to je to, ob sončku brez vetra mislim. saj danes bo vroče, moja gre v lepo kiklco iiiiiiiiiiiiiiiiiiii sem sprašvala na forumu, zakaj dvojne rokave? do kere T mate v bodi brez rokav in kratko majčko? zdaj pr 30 najbrž sam enga ne? k zdaj pa res otroke tok različn vidš oblečene, da je jo.saj vem, da se ravnaš po svojmu ampak sem se včer pogovarjla z eno in mi je rekla, da ma dvojno tud pr 30 in več in res ne morem razumet zakaj, A obsataja kak logična, zdravstvena razlaga?? ja da ženska v glavi nima pošlihtan ne, dej boste resni, nam je vroče v majci brez rokavov, tamale pša nekateri oblačjo k da nismo na istem kontinentu pa računi da njih še voziček greje. dons sva ble ob 8.15 zuni pa je bla u bodiju s kratkimi rokavčki in capri hlačkah, pa štumfke k sem ji jih dala dol po nekaj minutah. pa ji je blo vroče in e mela moker hrbet ko sem jo ven vzela.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 27.5.2008 10:48:57
|
|
|
|
zalenka
|
ciljamo na 202?? nas bodo moderatorji mal za ušesa
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 27.5.2008 10:49:56
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka ciljamo na 202?? nas bodo moderatorji mal za ušesa ne vem zakaj nimajo avtomatizirano, da se tema zaklene pri 200 in se objavi sporočilo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 27.5.2008 10:50:38
|
|
|
|
zalenka
|
kje ste zdej, a ste pobegnle???
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 27.5.2008 10:51:24
|
|
|
|
Jumpy
|
Otročkom zna biti v vozičku še bolj vroče kot nam, ker jih voziček sam še dodatno greje, pa manj jim piha, tako, da tisto o dvojnih rokavih pri tridesetih st.,...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 27.5.2008 10:56:22
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Otročkom zna biti v vozičku še bolj vroče kot nam, ker jih voziček sam še dodatno greje, pa manj jim piha, tako, da tisto o dvojnih rokavih pri tridesetih st.,... mogoče pa tud ta mamica hodi pri 30 v dvojih dolgih rokavih. kajpa veš, jest kuja zakuham, mogoče pa je ker res tolk zmrznjen. je pa res da me včasih kake stare tetke ustavjo in pol ja da e ne boste prehladili, pa zakaj nima kapce, .....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?