|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TEŽA
14.2.2005 7:29:51   
CIPRESA
Vem da je to že tisočkrat napisana tema ampak me vseeno zanima če se kateri od vas dogaja isto.
Pri meni se teža 14 dni ne spremeni potem pa poskoči za eno KG, pa spet 14 dni nič pa spet 1 kg gor.
Do 3 meseca sem jih pridelala okrog 2 kg sedaj pa jih imam že 4 kg in sem v 18 tednu nosečnosti.
Ali je to prav ???????????:ups:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   TEŽA
14.2.2005 7:32:00   
dory
Jaz sem kilazo pridobivala tudi zlo pocas...nekje do 25.tedna sem se zredila za okol 8kg..pol je slo pa samo se gor...

Pridobivanje teze je odvisno od vsake posameznice..sej se tud ne nosecke redijo cist drugace :)...in tale teza je najmanjsi problem...da je le drugo vse tko kot mora bit :)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   TEŽA
14.2.2005 8:05:53   
CIPRESA
Vprašala sem to zaradi tega, ker po forumu berem, da so se druge :nosecka: zredile tja do 18 t okrog 1,5 do 2 kg.
Jaz pa kar 4 kg, in se mi drugače ne pozna kje drugje samo v trebuh, zato me je malo zaskrbelo, če bi lahko bilo kaj narobe.
V primerjavi z mano se pol druge sploh niso nič zredile:zmeden2:

LP CIPRESA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   TEŽA
14.2.2005 8:13:10   
dory
Jaz sem se najvec zredila v zadnjem mesecu pred porodom...so bli velikonocni prazniki pa tko :)...takrat sem pridelala v enem tednu 4kg :)...glede kilaze ni razloga za skrb :)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   TEŽA
14.2.2005 8:39:59   
Vrtnica1
Draga Cipresa, jaz sem v 19t in sem jih pridelala že 7 kg :ups:. Res da nisem na to nič ponosna, a kaj, ko sem prej bila precej športno aktivna, potem pa več kot dva meseca strogega ležanja, pa hormonske tablete, pa novoletni prazniki itd. Ampak se je zdaj umirilo in upam, da ne bo šlo več s takim tempom gor.
Jaz tudi mislim, če je z :duda: vse ok, ni razloga za preplah. Glede teže smo si pa ženske res zelo različne.
Lp, V. :rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   TEŽA
14.2.2005 8:40:37   
Vekica
Cipresa,
jst sem zdej 19 tednov, pa sem se tud zredila za 4kg. Zaenkrat G pravi, da je to čisto v redu. Jo bom pa spet vprašala v sredo na pregledu.
Sem se pa odločila, da bom malo manj sladkarij začela jesti :ups:. Upam, da mi bo uspelo.
Vekica

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   TEŽA
14.2.2005 8:56:02   
Dari

Tudi meni se zdi, da sem se malo preveč zredila - danes sem točno 18t, kg pa tud točno +4 :zmeden:. Pa mi je ginekologinja rekla da je to čist v redu. Skrbi me samo ker se mi je vse nabralo okrog pasu :grrr:. Sicer mi vsi govorijo, da zdaj ni čas za hujšanje... ampak moram se vsaj tok kontrolirat da bom pojedla tok kot rabim, ne pa tko kot včeraj zvečer, ko me je mož peljal v mehiško in sem se tok najedla, da me je pol vse tiščalo in sem se res počutla zanič :( Bom skušala malo pazit, ampak ko tko paše jest ;)

LP

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   TEŽA
14.2.2005 9:22:32   
b.j.n.
tud jaz se sikiram zaradi teze; pri meni je pa se to huje, da sem se zaradi spremenjenega ritma zivljenja pred zanositvijo zredila za par kilc, pa se to niti ni tako poznalo, saj sem bila prej suha, pa se zelo sportno aktivna. po zanositvi do sedaj, ko sem v tednu 18 pa sem pridelala se kaksne 3 kile. tako da se zdej zdim sama sebi obupno debela in tudi trebuscek ni tak, da bi kazal na nosecnost. Skratka grozna sem.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   TEŽA
14.2.2005 9:52:42   
Meceno
Pri meni je tudi zanimivo , da sem imela še prejšni teden 54.5kg ,danes pa imam kar 56,7kg ,sem sicer v 4.mesecu in mi je smesna tale moja vaga .
Me pa :grrr: vaga pri G , ker kaže 2kg več ,res da se doma vagam brez oblačil,samo bi lahk to malo odbili na pregledu, bi lepš zgledal v materinski knjižici.

A ne ?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   TEŽA
14.2.2005 11:21:22   
Lana_s
Ne se sekirat. Sem jaz tudi mislila, da je z mano kaj narobe, ko sem brala da so se v primerjavi z mano zredile samo za 1 ali 2 kg, jaz pa že 10:ups: Pač smo si različne, enim grejo kg hitreje gor kot drugim. Jaz se vsak mesec za točno 2kg zredim in če bo šlo tako naprej 9x2=18 kg, kar se mi ne zdi tako hudo preveč. Čeprav se jaz tudi še kak sekiram zaradi kg in po 17 uri sploh nič ne jem več, pa kg samo rastejo. S hrano sploh ne pretiravam, jem enako kot pred nosečnostjo. Ene smo bolj nagnjeni h kg kot druge. Bomo že po nosečnosti dol spravle.

LP

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   TEŽA
14.2.2005 12:48:01   
Čičica
Oj, MECENO!

Sem se prav nasmejala, ker pri meni je približno isto. Pred zanositvijo sem mela 55 kg, zdaj pa tam nekje 57,5. Pri ginekologinji pa sem mela 57,5 že pred 1 mesecem. Me prav zanima, koliko mi jih bo namerila jutri?!? Tam okoli 60?!?! Groza!
V glavnem da same vemo koliko jih imamo brez obleke, pa čevljev...;)
LP S PRIMORSKE.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   TEŽA
14.2.2005 12:58:23   
Meceno
Ma sej ti pravim zdej v četrtek bo ziher 60kg , pol pa bo moja sestra in brat (12 in 13 let starejša )komentirala da prihajam iz debele familije in da čeprav sem najmlajša mi očitno :darilo:špeh je naklonjen,:grrr:superca si mislim pa taka podpora:hudicek:!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   TEŽA
14.2.2005 13:20:43   
Čičica
Mene je tudi sestra skozi neki špikala in hecala, pa sem ji v jezi zabrusila, naj pogleda sebe, ko še noseča ni, kaj bo šele ko bo! Pa je kar utihnila! :bravo:

S kje pa si, Meceno? Sončen pozdrav iz Gorice.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   TEŽA
14.2.2005 14:17:11   
CIPRESA
Mene pa skos priganjajo naj kar jem in jem....
Pred nosečnostjo se namreč nisem nevem kako zdravo prehranjevala priznam, zjutraj sem spila kavo in odšla v službo, potem pa sem z jabolkom preživela dan tja do 4 popoldne, ko sem prišla domov in na hitro nekaj pojedla kar je ostalo od kosila od nedelje ali pa nekaj iz hladilnika potem pa še zvečer pred TV nekaj iz hladilnika. ZELO ZDRAVO KAJ!!!!
Zdaj na to zelo pazim, sem doma, ker sem imela v prvih tednih nekaj problemov in sem na bolniški, tako da okrog 9 zjutraj pojem jabolko in kos kruha, potem ob 12 skuham kosilo in potem kakor je če mi paše še zvečer nekaj.
Sploh pa nevem koliko moram pojesti čez dan da bo z :duda: vse vredu. Po kosilu nerada še kaj jem, ker se mi zdi da gre vse v špeh. Kaj vi jeste zvečer ali popoldne???????????
Pomoje nekaj moram.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   TEŽA
14.2.2005 15:08:01   
Vrtnica1
Jaz jem kar mi paše in ko mi paše. Mi že telo samo pove, kaj v določenem času potrebuje. Neverjetno mi diši in paše meso. Sladkarije, pa zanimivo, sploh ne, čeprav sem drgač mahnjena na čokolado :zmeden2:, če mi zvečer paše, jem, če mi ne paše, pač ne jem. Ko mi paše jabolko, jem jabolko, ko mi paše solata, jem solato, če mi paše kruh, pač jem kruh... se sploh ne obremenjujem in se tudi ne bom, vse dokler se bom tako vredu počutila in bo :duda: lepo napredoval/a.
Lp, V. :rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   TEŽA
14.2.2005 18:14:02   
Jessy
Vrtnica, tudi meni ne pašejo sladkarije, mesne stvari bi pa kar naprej jedla.

Sicer sem sama bolj nagnjena k povečanimi kilogrami, ampak se zaenkrat še ne redim preveč, kljub temu, da vsak večer večerjam kuhano hrano. Za zajtrk pojem ali čokolino ali pa kakšno sadje, za malico eno jabolko ali drugo sadje ter belo kavo iz avtomata, za kosilo, kar pač skuhamo, za malico (okrog 17h) kako sadje ali puding ali poli salamo na kruhu (to le izjemoma), potem pa večerjam okrog 20h, saj grem spat šele okrog 23.30.
Do včeraj sem se vsega skupaj zredila 2 kg, sem pa noseča 15 tednov in 6 dni. Vem pa tudi, da se bo pravo naraščanje teže šele začelo oz. se je že, tako da me še vedno lahko raztegne v dvodelno omaro.
Sicer se pa ne sekiram, saj vem, da bom po porodu hujšala s 3 mesečno dieto (ločevalno dieto), s katero sem že pred zanositvijo in je učinkovita in komot se jo je držati.

Punce, se bomo po porodih srečevale še na forumu za hujšanje, ki je na med.over.net-u.

Zdaj pa grem kaj pojest! :)-:)-:)- Juha mi diši!!!

lp, Jessy

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   TEŽA
14.2.2005 18:54:00   
Meceno
RoŽiCa 81

Ja no ,sem uradno doma iz KK ,vendar me je moj fant iz MB kar odvlekel .
Sicer pa tukaj tudi izredno študiram , ne delam , ampak imam pokojnino ,žal mi je oče umrl .
V Mariboru sem že skoraj tri leta , otroka sva načrtovala , se pa težko vidim v vlogi mamice ,upam da ne bom tečna :)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   TEŽA
14.2.2005 19:31:35   
CIPRESA
Ja tudi okrog mene so že vsi veseli, ker bom okroooogla, pa se nič ne sekiram. Trebušček zanalašč še bolj razkazujem, da imajo kaj dela za čez dan, če jim je dolgčas se imajo vsaj o kom pogovarjat.
HAHAHAHAHA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?