Jessy -> TEŽA (14.2.2005 18:14:02)
|
Vrtnica, tudi meni ne pašejo sladkarije, mesne stvari bi pa kar naprej jedla. Sicer sem sama bolj nagnjena k povečanimi kilogrami, ampak se zaenkrat še ne redim preveč, kljub temu, da vsak večer večerjam kuhano hrano. Za zajtrk pojem ali čokolino ali pa kakšno sadje, za malico eno jabolko ali drugo sadje ter belo kavo iz avtomata, za kosilo, kar pač skuhamo, za malico (okrog 17h) kako sadje ali puding ali poli salamo na kruhu (to le izjemoma), potem pa večerjam okrog 20h, saj grem spat šele okrog 23.30. Do včeraj sem se vsega skupaj zredila 2 kg, sem pa noseča 15 tednov in 6 dni. Vem pa tudi, da se bo pravo naraščanje teže šele začelo oz. se je že, tako da me še vedno lahko raztegne v dvodelno omaro. Sicer se pa ne sekiram, saj vem, da bom po porodu hujšala s 3 mesečno dieto (ločevalno dieto), s katero sem že pred zanositvijo in je učinkovita in komot se jo je držati. Punce, se bomo po porodih srečevale še na forumu za hujšanje, ki je na med.over.net-u. Zdaj pa grem kaj pojest! :)-:)-:)- Juha mi diši!!! lp, Jessy
|
|
|
|