|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čakamo naprej...:(
13.2.2005 22:39:48   
lucika
pa je spet prisla :hudicek:. nekaj se prikazuje, tak da ni vec upanja.
ostajam na drugem seznamu in zbiram veselje ,da upam naprej:(

enkrat menda bo...
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
13.2.2005 22:41:03   
anajmad
Bo,bo:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
en lp:morje:D.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2005 22:42:30   
AKŠ
seveda bo.....

jaz je ne pričakujem jutri.....bomo pa vidli če nam bo "zasrala" valentinovo.....bomo pač šli v nove boje....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2005 22:44:07   
Sisy
tud jaz predvidevam da mi bo pokvarila Valentinovo....:(

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2005 22:48:27   
lucika
jaz pa jutri praznujem... sam dans sem pa kar malo zalostna postala. sem imela prevelike nacrte...

se pa moram pohvalit: danes, ko sem se stara xx, sem se lotila, in prvic v zivljenju skuhala govejo juho. je bila super dobra. da ko bom povedala kdaj, kdaj sem jo prvic, bom lahko rekla leto manj:)

zal pa ne bom mogla isto rect, kdaj sem zanosila:(

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2005 22:50:02   
AKŠ
lucika, ne bodi žalostna.....boš pa lahko rekla, da si vsako leto naredila nekaj novega....;)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.2.2005 23:04:54   
cmokec
Lucika, jutri je nov dan. Če ti paše jokat, se jokaj, smejala se boš lahko zelo kmalu. Nihče ti ne more povedati, kaj se lahko pripeti v naslednjem mesecu, mogoče je pa čisto vse. Zato glavo pokonci in vztrajno naprej. Mogoče je tvoj srečni mesec resnično čisto blizu. Nekje je sigurno in ti stopaš z vsakim dnem bližje cilju.

Držim :miska::miska: in ti pošiljam :angel::angel: in :rozica::rozica:

cmokec

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.2.2005 16:55:39   
luna39
lucija, za valentinovo smo pa res ene dobile lepo rdečo v paket zavito in presenečenje je tu- ta :hudicek::hudicek::hudicek:, ki bi moral biti ne vem kje.......:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.2.2005 10:08:56   
kiky
NIC BIT ZALOSTNA, SEJ GRE MESEC TAKO HITRO NAOKOLI LE PRIDNO :sloncek::sloncek:, PA NIC MISLIT NA TO PA BO,.... srecno kiky

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.