čakamo naprej...:( (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

lucika -> čakamo naprej...:( (13.2.2005 22:39:48)

pa je spet prisla :hudicek:. nekaj se prikazuje, tak da ni vec upanja.
ostajam na drugem seznamu in zbiram veselje ,da upam naprej:(

enkrat menda bo...
lp

anajmad -> čakamo naprej...:( (13.2.2005 22:41:03)

Bo,bo:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
en lp:morje:D.

AKŠ -> čakamo naprej...:( (13.2.2005 22:42:30)

seveda bo.....

jaz je ne pričakujem jutri.....bomo pa vidli če nam bo "zasrala" valentinovo.....bomo pač šli v nove boje....

Sisy -> čakamo naprej...:( (13.2.2005 22:44:07)

tud jaz predvidevam da mi bo pokvarila Valentinovo....:(

lucika -> čakamo naprej...:( (13.2.2005 22:48:27)

jaz pa jutri praznujem... sam dans sem pa kar malo zalostna postala. sem imela prevelike nacrte...

se pa moram pohvalit: danes, ko sem se stara xx, sem se lotila, in prvic v zivljenju skuhala govejo juho. je bila super dobra. da ko bom povedala kdaj, kdaj sem jo prvic, bom lahko rekla leto manj:)

zal pa ne bom mogla isto rect, kdaj sem zanosila:(

AKŠ -> čakamo naprej...:( (13.2.2005 22:50:02)

lucika, ne bodi žalostna.....boš pa lahko rekla, da si vsako leto naredila nekaj novega....;)

cmokec -> čakamo naprej...:( (13.2.2005 23:04:54)

Lucika, jutri je nov dan. Če ti paše jokat, se jokaj, smejala se boš lahko zelo kmalu. Nihče ti ne more povedati, kaj se lahko pripeti v naslednjem mesecu, mogoče je pa čisto vse. Zato glavo pokonci in vztrajno naprej. Mogoče je tvoj srečni mesec resnično čisto blizu. Nekje je sigurno in ti stopaš z vsakim dnem bližje cilju.

Držim :miska::miska: in ti pošiljam :angel::angel: in :rozica::rozica:

cmokec

luna39 -> čakamo naprej...:( (14.2.2005 16:55:39)

lucija, za valentinovo smo pa res ene dobile lepo rdečo v paket zavito in presenečenje je tu- ta :hudicek::hudicek::hudicek:, ki bi moral biti ne vem kje.......:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:

kiky -> čakamo naprej...:( (15.2.2005 10:08:56)

NIC BIT ZALOSTNA, SEJ GRE MESEC TAKO HITRO NAOKOLI LE PRIDNO :sloncek::sloncek:, PA NIC MISLIT NA TO PA BO,.... srecno kiky

Stran: [1]