Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vsakdanje slabosti in bolečine tik pred PDP! 28.4.2008 11:33:33
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz bi poklicala zdravnika in ga vprašala.
|
|
RE: Vsakdanje slabosti in bolečine tik pred PDP! 28.4.2008 11:37:03
|
|
|
|
karmy
|
kar vprašaj ginekologa kaj bi lahko bilo to...mogoče že počasi dobivaš popadke al pa kaj jaz sem pa en dan pred rokom krvavela pa so rekli v porodnišnici da sem odprta 4 cm jaz pa nobenih bolečin čutila
|
|
RE: Vsakdanje slabosti in bolečine tik pred PDP! 28.4.2008 12:39:19
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara larissa Pozdravljene. Kot vam že sam naslov pove se mi dogaja da sem lahko rečem 14 dni pred PDPjem pa me dajejo nenehne slabosti, včasi so kr hude, pa na čase mam bolečine tudi v pljučnem in ledvenem predelu. Čutim tud bolečine čist v spodnjem predelu (na levi strani), ampak to večinoma ponoči. A je to imela tud katera od vas in kaj bi to naj bilo?! A moram zarad tega do svojega ginekologa? Naj povem še da so do zdaj bili čisto vsi izvidi na pregledih pri ginekologu čist vredu. Prosim za kak nasvet Pokliči in se pojdi pokazat. Nič ne čakaj.
|
|
|
|
RE: Vsakdanje slabosti in bolečine tik pred PDP! 28.4.2008 12:45:31
|
|
|
|
srki
|
Ja, tole ne zgleda tako nedolžno, vsaj zame. Čeprav ni lahko čisto nič. Vseeno pa lahko poveš svoje težave G ali svojemu zdravniku. Meni se občasno pojavi nek čuden ritem srca, kot bi mi ful razbijalo, pa neenakomerno tolklo, pa kot bi mi zraka zmanjkovalo. Zdravnik pač komaj, da se mi ni smejal, pa me je vseeno dal na EKG, pa kisik v krvi, pa udarce na minuto zmeril srca, vendar vse b.p. Bolj sem mu razlagala, da se mi to ne dogaja vsak dan in non stop, samo včasih, traja npr. pol ure, pa mine. Lahko da se še pojavi, lahko da ne. Moram še G vprašat, samo dvomim, da bo kaj več povedal.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......