Vsakdanje slabosti in bolečine tik pred PDP! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

lara larissa -> Vsakdanje slabosti in bolečine tik pred PDP! (28.4.2008 10:52:59)

Pozdravljene.
Kot vam že sam naslov pove se mi dogaja da sem lahko rečem 14 dni pred PDPjem pa me dajejo nenehne slabosti, včasi so kr hude, pa na čase mam  bolečine tudi v pljučnem in ledvenem predelu. Čutim tud bolečine čist v spodnjem predelu (na levi strani), ampak to večinoma ponoči. A je to imela tud katera od vas in kaj bi to naj bilo?!  A moram zarad  tega do svojega ginekologa? Naj povem še da so do zdaj bili čisto vsi izvidi na pregledih pri ginekologu čist vredu.

Prosim za kak nasvet

Jessy -> RE: Vsakdanje slabosti in bolečine tik pred PDP! (28.4.2008 11:33:33)

Jaz bi poklicala zdravnika in ga vprašala.

karmy -> RE: Vsakdanje slabosti in bolečine tik pred PDP! (28.4.2008 11:37:03)

kar vprašaj ginekologa kaj bi lahko bilo to...mogoče že počasi dobivaš popadke al pa kaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] jaz sem pa en dan pred rokom krvavela pa so rekli v porodnišnici da sem odprta 4 cm jaz pa nobenih bolečin čutila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

silvya -> RE: Vsakdanje slabosti in bolečine tik pred PDP! (28.4.2008 12:39:19)

IZVIRNO SPOROČILO: lara larissa

Pozdravljene.
Kot vam že sam naslov pove se mi dogaja da sem lahko rečem 14 dni pred PDPjem pa me dajejo nenehne slabosti, včasi so kr hude, pa na čase mam  bolečine tudi v pljučnem in ledvenem predelu. Čutim tud bolečine čist v spodnjem predelu (na levi strani), ampak to večinoma ponoči. A je to imela tud katera od vas in kaj bi to naj bilo?!  A moram zarad  tega do svojega ginekologa? Naj povem še da so do zdaj bili čisto vsi izvidi na pregledih pri ginekologu čist vredu.

Prosim za kak nasvet

Pokliči in se pojdi pokazat. Nič ne čakaj.

srki -> RE: Vsakdanje slabosti in bolečine tik pred PDP! (28.4.2008 12:45:31)

Ja, tole ne zgleda tako nedolžno, vsaj zame. Čeprav ni lahko čisto nič. Vseeno pa lahko poveš svoje težave G ali svojemu zdravniku.

Meni se občasno pojavi nek čuden ritem srca, kot bi mi ful razbijalo, pa neenakomerno tolklo, pa kot bi mi zraka zmanjkovalo. Zdravnik pač komaj, da se mi ni smejal, pa me je vseeno dal na EKG, pa kisik v krvi, pa udarce na minuto zmeril srca, vendar vse b.p.

Bolj sem mu razlagala,  da se mi to ne dogaja vsak dan in non stop, samo včasih, traja npr. pol ure, pa mine.  Lahko da se še pojavi, lahko da ne.

Moram še G vprašat, samo dvomim, da bo kaj več povedal.

Stran: [1]