|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (186. nadaljevanje)
12.2.2005 12:24:59   
Pia73
:rozica: Drage moje! :rozica:

Najprej me zanima Pika74 kako si se zmenila za bolniško?

Sicer pa sem jaz tako tako. Zelo vesela, ker sem zdaj že čisto prepričana, da čutim mojega :duda: :bravo::bravo::bravo::bravo: Pol me pa malo črne misli preganjajo, ker čakam na izvide THT testa,... Ja ves čas moram nekaj skrbeti. Sedaj, da izvem za izvide teh testov, kar bo pa bo, če ni kaj v redu boljš da prej izvem,... Kakor nam je usojeno, pač je,... pol imam pa 07.03.2005 pregled pri 20. tednih in imam morfologijo. Srčno upam, da bo vse v redu, če pa ne bo,...tako kot želi usoda,...

Pa moja tamala sestrica je full razbila avto, pa je sama kriva,... :(:(:( Pred cca 14. dnevi se je to zgodilo tudi očimu,... :(:(:( Stroški bodo visoki, samo, da hvalabogu njima nič ni,..:love:

Sicer pa upam, da Anitka uživa in da nam bo povedala čimprej kako in kaj,....

Pa tinkamiška, po mojem peče :torta::torta::torta:

Se še beremo drage moje,...

Pia73 :nosecka: 17t 1/7
Neposredna povezava do sporočila: 1
12.2.2005 12:31:47   
pika74
Ojla!

Jaz sem ravno od dohtarja. Sem že fuuuul boljš. Mi je zamenjala obliže. Bolniška pa... je rekla, da kokr rabm. Tkole. Drgač sm jo pa še mal vprašala o krvni sliki, ker so jo za operacijo mogl tud narest in sm mela eno stvar pod normalo. Pa je rekla, da morm več rdečga meska papat:)-:)-:)-:)- - da mi mal železa manjka pa rdečih krvničk. OK bomo pa meska papal. Jaz sem sicer bolj obsedena z ribami pa zelenjavo in včasih kakšnga purana pojem. Ampak ni blema. Bomo pa rdeče meso jedl:)-:)-.

Anitka, upam, da si cela8) in predvsem, da si fajn uživala na smučkah:bravo::bravo::bravo:. Jaz tud upam, da grem letos še kaj smučat - tam nekje čez kakšen mesec mislim, da ne bi smelo škodit laparoskopiji. Kakšen Kanin npr.9nebesa9nebesa9nebesa.

Pia73, Astra, tinkamiška in vse ostale - lep vikend vam želim in se slišmo še kej.

Lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2005 12:35:57   
Pia73
:)-:)-:)- Pika74 me hočeš okol prinest,... :)-:)-:)- Kako dolgo boš še doma, to me zanima,... Da ne bi slučajno drug teden v službo šla,...

Pa, da ne boš dragega pojedla,... :)- Za smučanje boš pa tako čutila kdaj boš pripravljena,...

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.2.2005 12:56:26   
pika74
pondelk cel dan
tork - skor cel dan - ene 4h manj no:)-
sreda - skor cel dan - ene 4h manj no:)-
ok?

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.2.2005 13:42:26   
Pia73
Ne. Prosim te ostani doma. Da ti ne bo kdaj žal,..

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.2.2005 15:01:21   
tinkamiška
Bom še tuki mal napisala.;)

Pia, ti želim, da bo vse vredu d tvojim:duda:, pa sej sigurno bo:rozica::rozica::rozica:

Anitka, ti si se pa tud mela sigurno fajn:)

Pika, kr doma bot pa meseka papi, pa mal lahko greš na sprehod, da se boš zraka naužila;)

Jst pa danes nič ne kuham in nič ne pečem, sem že vseri neki spekla:)-, na kosilo sva šla pa kr v Verdija-njam, njam!!! Za zvečer nama je pa možek kupu karte za Šukarje in se bova v kakšnem kotu stiskala:love:

Lepo se imejte!:rozica:

Tinka

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.2.2005 15:30:36   
larisa
Pozdravljene vse skupaj :rozica::rozica:

Na hitro se mal oglašam da vas pozdravim potem se moram pa naprej možeku posvečat da ne bo ljubosumen na računalnik hehehe;);)

Pia pravilno razmišljanje. Seveda bo vse uredu ampak dopuščaš da usoda dela po svoje in prav je tako ker če se vtikaš v usodo se ne konča prav dobro. :bravo:;)

Anitka ti si ziher prava smučarka a ne???:rozica:

Tinkamiška tebi pa kar tule iz srca voščim vse naj naj naj in še enkrat naj. Čimprej eno :duda: pol pa še ostalo kar si želiš.:rozica::rozica::rozica:

Upam da boste VSE preživele lepo soboto in navijajte za naše plavalčke ker smo v času O in mormo met dobre vojačke!!!!:sloncek::sloncek::sloncek:

Lepo pozdravljene pa se beremo...

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.2.2005 18:28:13   
Anitka
Ej punce hvala za vašo skrb :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: In res sem prava smučarka8)8)8) z akrobacijami. Sem pa zmatrana, tako da se bom jutri še kaj oglasila.

Pa pa,
Anitka:metulj:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.2.2005 18:28:41   
pika74
lupčka Anitka:love:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.2.2005 18:29:12   
emaa
lepo počivaj, kopel s peno si privošči, da te ne bo jutri vse bolelo. :bravo:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.2.2005 15:24:56   
biba77
Ojla, drage :rozica::rozica::rozica:!

Jaaaa, grda, grda Astra... SPET se tako dolgo nisem javila v "Za nas" postu...:ups:.

Ne me kregat:(.

Samo, enostavno ne vem prav, kaj vam naj napisem, ce pa nimam kaj novega.
Saj veste, ce katera odpre kako temo, kjer rabi vzpodbudo ali cestitke, ji tam odgovorimo, redno se odpirajo teme, kjer cvekamo in potem nekako "Za nas" izvisi...:zmeden::zmeden::zmeden:

No, ampak, ker nocem zdaj pustiti slabega vtisa, vam MORAM povedat, da redno mislim na vas (fosilke in vse tanove) in da drzim pesti za vse. Ob sedanji epidemiji nosecniskega virusa, ki je uspesno zajel tudi fosilke, :bravo::bravo::bravo::bravo:, mislim, da ni strahu in bomo kmalu vse :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:. :):)

Sicer pri meni nic novega... Se vedno... Cakam :zmeden2:, cakam :zmeden2:, cakam :zmeden2:...

Kako pa ste ve?
:metulj: Pia73, se je tvoja bolezen malo umirila?
:metulj: Anitka, si izkoristila vikend za pocivanje? Kdaj gres po ocala?
:metulj: Bambi, ali je koncno bila O? Dragi se vedno pomaga vzdrzevati red?
:metulj: Koala, kako pa ti? Lece, pa to???
:metulj: Tia, kako pa ti? Si boljsa? Skoda, da si bila bolna v casu srecanja... Ampak bomo pa nadoknadili, ko se naslednjic zmenimo, ne? Glej, da bos zdrava tam, nekje konec marca, zacetek aprila, dobro? :)
:metulj: Udb, ti pa se nic ne bos oglasila pri nas?
:metulj: Drage sotrpinke v teh dneh, ali se imate upanje?
Jaz pravim, dokler ne oblezim ob bolecinah med :hudicek: M (ki so pac vsak cikel prisotne, :(), imam moznost. In ve tudi!!!! :miska::miska::miska:

No, danes sva z mojim :love: nameravala it v "Lunapark", pa nekako ne najdema sotrpinov, ki bi se nama pridruzili in se bojim, da, preden se nekako zberemo, bo ze dez...:zmeden:
No, jaz tak ne grem na tiste "samomorilske" vrtiljake. Bom lepo spodaj z dietno kolo gledala, kako je onim gori slabo...;)

Javite se kaj in, prosim prosim, ne cakajte tako dolgo kot jaz, ker bom :((:((:((.

Pozdravcek,
Astra

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.2.2005 20:16:22   
Pia73
Hajli hoj!!!

Evo mene, zdrava kot dren,.. :bravo::bravo::bravo: Zato pa ni več toliko časa za RR, ker sem kuhala in vse kar paše v gospodinjstvu,... V času bolezni je pač za te zadeve poskrbel moj :love: mož :love: Skratka jutri grem v službo,... Pa ni panike še par mesecev pol bom pa itak doma,...

Sem pa zdajle z velikim pričakovanjem odprla RR in hitro pogledala kaj je Astra tule napisala. Nestrpno namreč čakam na njene novičke o :modri: in držim pesti, držim pesti, držim pesti,.. :miska::miska::miska::miska::miska:

Punce lep teden vam želim pa se beremo,... Grem še mal pogledat naokoli,..:kuza::kuza::kuza:

LP Pia73 :nosecka: 17t 2/7

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?