biba77 -> ZA NAS (186. nadaljevanje) (13.2.2005 15:24:56)
|
Ojla, drage :rozica::rozica::rozica:! Jaaaa, grda, grda Astra... SPET se tako dolgo nisem javila v "Za nas" postu...:ups:. Ne me kregat:(. Samo, enostavno ne vem prav, kaj vam naj napisem, ce pa nimam kaj novega. Saj veste, ce katera odpre kako temo, kjer rabi vzpodbudo ali cestitke, ji tam odgovorimo, redno se odpirajo teme, kjer cvekamo in potem nekako "Za nas" izvisi...:zmeden::zmeden::zmeden: No, ampak, ker nocem zdaj pustiti slabega vtisa, vam MORAM povedat, da redno mislim na vas (fosilke in vse tanove) in da drzim pesti za vse. Ob sedanji epidemiji nosecniskega virusa, ki je uspesno zajel tudi fosilke, :bravo::bravo::bravo::bravo:, mislim, da ni strahu in bomo kmalu vse :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:. :):) Sicer pri meni nic novega... Se vedno... Cakam :zmeden2:, cakam :zmeden2:, cakam :zmeden2:... Kako pa ste ve? :metulj: Pia73, se je tvoja bolezen malo umirila? :metulj: Anitka, si izkoristila vikend za pocivanje? Kdaj gres po ocala? :metulj: Bambi, ali je koncno bila O? Dragi se vedno pomaga vzdrzevati red? :metulj: Koala, kako pa ti? Lece, pa to??? :metulj: Tia, kako pa ti? Si boljsa? Skoda, da si bila bolna v casu srecanja... Ampak bomo pa nadoknadili, ko se naslednjic zmenimo, ne? Glej, da bos zdrava tam, nekje konec marca, zacetek aprila, dobro? :) :metulj: Udb, ti pa se nic ne bos oglasila pri nas? :metulj: Drage sotrpinke v teh dneh, ali se imate upanje? Jaz pravim, dokler ne oblezim ob bolecinah med :hudicek: M (ki so pac vsak cikel prisotne, :(), imam moznost. In ve tudi!!!! :miska::miska::miska: No, danes sva z mojim :love: nameravala it v "Lunapark", pa nekako ne najdema sotrpinov, ki bi se nama pridruzili in se bojim, da, preden se nekako zberemo, bo ze dez...:zmeden: No, jaz tak ne grem na tiste "samomorilske" vrtiljake. Bom lepo spodaj z dietno kolo gledala, kako je onim gori slabo...;) Javite se kaj in, prosim prosim, ne cakajte tako dolgo kot jaz, ker bom :((:((:((. Pozdravcek, Astra
|
|
|
|