|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pa kaj je zdaj to? Temenca?!
11.2.2005 20:48:23   
Anonimen
Danes sem na Gabrielovi glavici opazila - ni bilo težko opaziti :( - tako debelo, belkasto skorjo, ki se lušči v neke vrste prhljaja.
A so to temenca, luskavica, dermatitis?!?

Star je dober mesec in pol in do sedaj tega ni bilo. Zadnje dni so mu lasje spredaj zrasli, prej je imel dolge samo od ušes nazaj, in so se mi zdeli nekoliko kravžasti (rafta). Danes pa sem opazila to skorjo, o kateri prej ni bilo niti sluha, koža je bila normalna, jo malo podrgnem in zadeva se začne luščiti... :zmeden:

Če so temenca, naj bi bil postopek sledeč:
olje, glavnik, kopanje, frotiranje, krtača. Drži?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
11.2.2005 20:58:09   
žiža
Temenca potrjeno, kar veselo v boj z njimi. Kaj bo pa pomagal boš pa sproti vidla, vsakemu kaj drugega. Mi se pri 4m še vedno vsak dan z njimi mučimo. Ampak gre zadeva počasi h koncu :bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.2.2005 21:54:08   
nejcko
Ja to so temenca.
Postopek: olje, kopanje, frotiranje, glavnik, (krtača za crkljanje).

Srečno! Mi smo se tudi zelooooo borili z njimi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.2.2005 22:13:25   
Pikapolonica
Pa naj ne bo navaden glavnik, ker boš ful popraskala kožo svojega angelčka, če boš hotela kaj dol odstraniti. Kupi si prav glavniček za temenca. Jaz sem si kupila Chiccotovega in sem zelo zadovoljna. Pa namesto olja sem Tii glavico namazala z Ribodermom (ribjim mazilom) - ful mastna "žavba" in je šlo v treh dneh vse stran. Res pa da ni bilo veliko. A bilo je!

LP, Pikapolonica :pika:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?