Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pa kaj je zdaj to? Temenca?! 11.2.2005 20:48:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes sem na Gabrielovi glavici opazila - ni bilo težko opaziti :( - tako debelo, belkasto skorjo, ki se lušči v neke vrste prhljaja. A so to temenca, luskavica, dermatitis?!? Star je dober mesec in pol in do sedaj tega ni bilo. Zadnje dni so mu lasje spredaj zrasli, prej je imel dolge samo od ušes nazaj, in so se mi zdeli nekoliko kravžasti (rafta). Danes pa sem opazila to skorjo, o kateri prej ni bilo niti sluha, koža je bila normalna, jo malo podrgnem in zadeva se začne luščiti... :zmeden: Če so temenca, naj bi bil postopek sledeč: olje, glavnik, kopanje, frotiranje, krtača. Drži?
|
|
|
|
Pa kaj je zdaj to? Temenca?! 11.2.2005 20:58:09
|
|
|
|
žiža
|
Temenca potrjeno, kar veselo v boj z njimi. Kaj bo pa pomagal boš pa sproti vidla, vsakemu kaj drugega. Mi se pri 4m še vedno vsak dan z njimi mučimo. Ampak gre zadeva počasi h koncu :bravo:
|
|
|
|
Pa kaj je zdaj to? Temenca?! 11.2.2005 21:54:08
|
|
|
|
nejcko
|
Ja to so temenca. Postopek: olje, kopanje, frotiranje, glavnik, (krtača za crkljanje). Srečno! Mi smo se tudi zelooooo borili z njimi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?