Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vrtec Mladi Rod juhuhu 24.5.2008 8:17:28
|
|
|
|
MiRaNi
|
Ja Prolet le zakaj jih zdaj pošiljajo priporočeno . Bom rajši drug teden napisala, če smo res dobili priporočeno .
|
|
|
|
RE: Vrtec Mladi Rod juhuhu 24.5.2008 11:46:33
|
|
|
|
prolet
|
sporočam veselo novico, da smo dobili vrtec ne morem verjeti, da mi je uspelo Mirani se vidimo septembra
|
|
|
|
RE: Vrtec Mladi Rod juhuhu 24.5.2008 12:49:15
|
|
|
|
MiRaNi
|
Prolet: Lana in Nika bosta sošolki
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.5.2008 21:02:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Vrtec Mladi Rod juhuhu 24.5.2008 23:14:17
|
|
|
|
Žabika
|
MiRaNi in prolet: čestitke za vrtec. Sva pa midve s Hano spraznili eno mesto v Kostanjčku. Tako da se bomo kje drugje srečevali, a ne MiRaNi? Glede telih prejšnjih postov; sem tudi mnenja, da je treba povedati kaj je narobe in kako se dela. Tudi jaz sem tej neprijazni pomočnici ob tem, ko sem pač odjavila Hano, povedala še par krepkih o njenem odnosu, predvsem o izrekanju laži. Sej se gre res za otroški vrtec, ampak zaposleni in starši naj bi bili pa odrasli in zmožni primernega komuniciranja.
|
|
|
|
RE: Vrtec Mladi Rod juhuhu 24.5.2008 23:37:37
|
|
|
|
prolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: prolet sporočam veselo novico, da smo dobili vrtec ne morem verjeti, da mi je uspelo Mirani se vidimo septembra Čestitke! No, pa toliko si jim ****la vse po spisku Ja in če jim ne bi, dvomim, da bi bila Lana sprejeta.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?