mojca75
|
valjda, da je zate to primarno merilo, ko pa ti spadaš v ta kriterij. Itak . Jaz lahk tud najdem 1000 razlogov, zakaj bi mojga otroka moral vzet, to pa ja ni tolk težko . IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae Sory Kalina, na tvoji temi, ampak 2ursae če si me že izzvala. - vrtci se zidajo v lokalnih okoljih, najbrž ne za to da jih vsi vozimo drugam - vrtci so bili nekoč grajeni z samoprispevki - ljudi ki so tam živeli so v svojem kraju, s svojim denarjem za svoje otroke gradili vrtce - bi ti raje vozila svojega otroka v vrtec najbližje tvojemu domu, ali ga rada voziš s seboj v avtu, pa tudi če je to le na drugo stran ljubljane. Jaz ne, jaz želim da moj otrok obiskuje LOKALNI vrtec, kjer se druži s svojimi sovrstniki iz istega okoliša, jaz spoznam njihove starše s katirimi smo "sosedi" - odgovori mi, zakaj ima po tvoje nekdo, ki je v službi blizu vrtca prednost pred menoj (oz mojim otrokom) ki živi blizu vrtca. Seveda vsak lahko najde 1000 razlogov, ampak moje mnenje je da imajo pred lokalnimi otroci prednost tisti LOKALNI otroci, ki že imajo v istem vrtcu bratca al pa sestrico, otroci staršev študentov, ali enostrarševskih družin, zakaj bi mel pa prednost nekdo ki dela na bližnjem ministrstvu pa ne bi vedela.