|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Do kdaj v vozičku?
22.4.2008 12:34:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Eden je shodil 1,5 meseca nazaj, drugi 14 dni nazaj, pa bo voziček še dolgo v uporabi, jaz pa dveh težkih fantov (2,5 in 13kg) ne morem ne nosit, ne vlečt za sabo. Poleg tega, da bi šla vsak v svojo smer, za roko držat se, je pa Davidu nekaj najbolj groznega, ju imam pa na pasovih.

Joj saj vem da smetim temo ampka daj mi to mal razloži....to s pasovi? Jaz bi tud kaj takega sedaj ko bosta dva...A imaš kak link kje se to nabavi pa kako to sploh zgleda pa kako se uporablja...
Ker tega v Egiptu sigurno ni... pa bi nabavila sedaj ko sem tukaj.

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
22.4.2008 12:39:37   
kofetek2010
Naša skoraj 29.mesečnica se je v soboto z veseljem po tržnici vozila v vozičku. user posted image
Tricikla noče sama gonit, ker ima 1000 in en izgovor, tako, da sedaj potiska alli baby voziček ali pa se vozi s skirco.

Drugače pa mene tud zanimajo tile pasovi, ker naša ga tud odmašira kar po svoje, je ničesar in nikogar ni strah. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
22.4.2008 12:56:11   
Nikica
Naš se je vozil do 14. meseca, potem pa ni hotel biti več v njem. Smo ga potem pa kdaj tudi nosili, hodil je kar veliko, pa tricikel smo uporabljali. Od drugega leta pa se vozi sam s skirojem ali s kolesom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
22.4.2008 13:12:55   
dana
Na sprehode hodimo brez vozička od 1,5 leta. Se tudi ni maral več voziti. Če smo šli kam dlje, ga je mož dala v nahrbtnik in ga nesel. S tem smo pri 2,5 letih nehali, ker je postal pretežek za nositi. Od takrat sam mašira tudi po 2 uri. Če pa gremo v mesto ali v trgovino, ga pa še vedno dava v marelo.

(odgovor članu Nikica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.4.2008 17:25:10   
Lianna
Meni se zdi voziček praktičen. Ker nekateri otroci po 2h sprehodu zaspijo. In se mi zdi brez veze, da bi šla notr zato da bo otrok spal. Tako pa zaspi v vozičku in je še vedno lepo na zraku.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

spanje dojenčka
nataly33

Ali imate težave pri uspavanju dojenčka?

DA (40%)

NE (60%)

Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!