|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Do kdaj v vozičku?
21.4.2008 18:51:46   
Naja30
Zanima me, do kdaj ste na sprehode vozile otroke v vozičkih? In kdaj ste začeli uporabljat samo kolo ali hoditi peš?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Do kdaj v vozičku?
21.4.2008 18:52:51   
Anonimen
Do dobrih dveh let in pol.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2008 18:57:49   
Anonimen
Od 18. mesecev hodi peš. user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2008 19:01:18   
N _ B
Shodila je pri 13,5 meseca, od 16. dalje smo ga le še redko jemali s sabo, pri 20-ih smo voziček dokončno pospravili.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.4.2008 20:14:54   
Bonnie_RR
Mi ga pri dobrih 2 letih zelo redko še uporabljamo. Je tricikel aktualen. user posted image

lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.4.2008 20:19:41   
CatJa
Do leta in pol.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.4.2008 20:21:24   
honey
Mi pa voziček pri 3 letih še kar uporabljamo, ker drugače ga je zelo težko spravit spat. To pa še vedno pali user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.4.2008 20:56:47   
Paštetka
do leto in 9 mesecev, potem pa ga je dobila sestrica

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.4.2008 21:11:07   
sazi
mi ga pri 27ih mesecih še kar uporabljamo - občasno - je pa res, da je shodil šele pri 20ih mesecih in se mu tudi to še malo pozna

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.4.2008 21:18:52   
Rubin.
Pri 12 mesecih je shodila in takrat smo pospravili voziček, ker se mi ni zdelo smiselno ga več uporabljati - sej ni invalidna da bi jo moral voziti, če zna hoditi.

Torej od takrat dalje hodi peš.

Ne razumem, pa vprašanja z kolesom? A kdaj se je začela voziti z kolesom ali misliš, kdaj se je začela voziti na sprehod?

Na sprehod hodimo mi izključno peš in to tudi do dve uri.

S kolesom se pa sedaj pri skoraj treh letih vozi samo po dvorišču.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 21.4.2008 21:19:28 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.4.2008 21:31:35   
frutka_
Jaz sem voziček doooolgo uporabljala. V vrtec hodiva peš in pozimi, ko se ne moreš peljati s kolesom je voziček edina primerna izbira.
Do 3.leta torej za vrtec.  Za sprehode pa samo, če sva šla za celi dan kam.
Sicer kolesari od 2let.Sam na kolesu in mi2 poleg. 
Ampak na morje smo še vedno voziček jemali s saboj.user posted image  Je stokrat lažje, če greš zvečer ven in je otrok utrujen od celodnevnega plavanja.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.4.2008 21:38:31   
Bojananika
Tako kot predhodnice. Ko je shodila in sva vidla, da voziček zastonj jemljeva s sabo na sprehod, aktualen je tricikel ali pa da vozi svoj voziček s punčko. Ko je zmatrana, pa neseva njo in njengauser posted image dojenčka. Na morje ga bove pa vzela, če ne druzga zarad njene prtljage.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.4.2008 21:58:15   
Naja30
Rubin, s kolesom sem misla na tricikel.

Moja je shodila pri 13m in od takrat je večinoma peš na sprehodu ali s triciklom. Ker je le še premajhna, da bi cel dolg sprehod prehodila sama, nosit je pa tud ne morem celo pot nazaj. Tako da eno prevozno sredstvo je skoraj vedno z nami.user posted image

(odgovor članu Bojananika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.4.2008 22:36:02   
Jessy
Pri enem letu je shodila, nato smo ene 3 mesece hodile na sprehod z vozičkom, a sem ga povečini le praznega porivala, Neja pa je zraven hodila, nato pa smo samo še pešačile. Recimo, da pri letu in pol nismo več rabili vozička. Vzeli smo ga le na morje, da smo zvečer lahko malo pohajali. Takrat je imela 2 leti.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.4.2008 22:36:41   
krfjolca
Mi smo voziček pospravili pri 14 mesecih. Ni variante, da bi še v njem sedel.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.4.2008 23:11:42   
* Mateja *
MOram prav mal zračunat. pr 2 letih in pol smo ga že začeli pospravljat. lani smo ga še meli na moreju, ko smo pa domov prišli je začel hodit peš in smo ga zapakirali. 

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.4.2008 23:33:11   
gruška
Smo ga pospravili, ko sta shodila ... tavelik pri 9 mesecih, tamala pri enem letu ... nista se hotela več vozit HB ...

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.4.2008 6:00:43   
anajmad
Mi ga uporabljamo še sedaj,pa je stara dve leti in 5 mesecev. Pa magari do šoleuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem vidla pri tavečji,kot vse frišne mamice,se mi je fajn zdelo,da že hodi. Hodila je pa tako,da je bila večinoma po rokah. No,takšna hoja meni ni bila v veselje. Tamala še zmeraj rada sedi v vozičku,tudi zaspi,kar se meni zdi zelo v redu,ker hodimo veliko na sprehode ob morju. In naj bo v vozičku,dokler bo hotela.
Itak prehitro odrastejo.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.4.2008 9:59:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Rubin, s kolesom sem misla na tricikel.

Moja je shodila pri 13m in od takrat je večinoma peš na sprehodu ali s triciklom. Ker je le še premajhna, da bi cel dolg sprehod prehodila sama, nosit je pa tud ne morem celo pot nazaj. Tako da eno prevozno sredstvo je skoraj vedno z nami.user posted image

Naja3

Moja prehodi tudi po 4km že od 18 meseca dalje. Da pa obstaja nekaj kar se imenuje "nesi me" pa sploh ne ve, ker jo še nikoli nisem dvignila in nesla in jo tudi ne nameravam.

Se mi pa zdi da si se tole s triciklom kar dobro znašla. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
22.4.2008 10:01:14   
frutka_
Damjana res je.user posted image  Meni je bilo stokrat lažje, da sem ga v voziček dala. Pa ne iz lastne komoditete ampak ker je bil pravi orjak (pri letu dni je imel 12kil) in bi ga težko nosila od parka nazaj domov recimo. Tako pa sem na vozek nabasala vso "ferštekerijo" in po potrebi še malega. Tako sva vsaj kam prišla.
Veliko je odvisno tudi od tega ali imaš avto. Jaz grem povsod peš ali s kolesom. Imava en avto, ki ga večinoma uporablja mož tako da sva odvisna od lastne iznajdljivosti.
Sem pa tukaj na RR dobila enkrat porcijo kako smešno je to, da velikega otroka voziš.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.4.2008 11:02:36   
Naja30
frutka zarad tega tvojega zadnjega stavka sem v bistvu odprla to temo. Ker tukaj gor berem, kako je to čudno in smešno, ampak v resnici pa dejansko vidim zelo malo tako malih otrok, da sami hodijo na sprehode. Vedno je še kakšno prevozno sredstvo zraven, kot pri nas.user posted image
Ma meni tudi ne pade na pamet, da bi jo nosila. Tako da tudi vozička še ne bomo kar pospravili.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.4.2008 11:14:47   
anajmad

Ma meni tudi ne pade na pamet, da bi jo nosila. Tako da tudi vozička še ne bomo kar pospravili.

Mi smo še druzga kupili. Prav briga me,kaj si drugi mislijo o meni.Tko,al tko bodo cel življenje hodili. Pa ga bomo pri **** mesecih pospravili.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.4.2008 12:08:52   
aezzy
uh, zaenkrat se rada hodi (20m), tako, da gre tudi na dve urni sprehod pes. mogoce jo neseva kaksnih 15minut na rami,, potem pa naprej. za vsak slucaj imamo vcasih s sabo marelo vozicek ampak se vedno sam pelje.....
drugace je pa shodila sele pri 13m, z triciklom se je pa vozila ze pri 9m, tako, da vozicka ze takrat nismo vec redno uporabljali.
na prste ene roke lahko nastejem kolikokrat se pelje v vozicku v enem mesecu.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 23
22.4.2008 12:26:13   
emaa
Eden je shodil 1,5 meseca nazaj, drugi 14 dni nazaj, pa bo voziček še dolgo v uporabi, jaz pa dveh težkih fantov (2,5 in 13kg) ne morem ne nosit, ne vlečt za sabo. Poleg tega, da bi šla vsak v svojo smer, za roko držat se, je pa Davidu nekaj najbolj groznega, ju imam pa na pasovih.

(odgovor članu aezzy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
22.4.2008 12:32:03   
frutka_
Aezzy najbrž sta jo vi2 vozila v triciklu. Sama najbrž ni poganjala pedal pri 9-ih mesecih. In je potem isti šmorn. Potiskaš vozek ali pa mali tricikel.user posted image  Ker če sem prav razumela se je pri 9-ih mesecih vozila s triciklom.

Naja, ne sekiraj se. Si pač čudna.user posted image  Naš se ogromno giba, sam je začel poganjati tricikel preden je bil  2 leti star. Zaradi daljše uporabe vozička ni ničesar zamudil. Če je potreba jo pač pelji.
Nekatere mamice MORAJO uporabljati voziček iz zdr. razlogov. Recimo pri izlivu tekočine v kolke, ki je kar pogosta pri predšolskih otrocih. Ali pa po daljših boleznih, ko se ne sme preveč naprezat.

(odgovor članu aezzy)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

nelson10

180 (93%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (7%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!