|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   retafer
20.4.2008 9:52:06   
Anonimen
Ojla punce!Zdravnica mi je dala tablete retafer ker sem imela zeleza samo 100 in zdej ugotavljam da mi je po njih zelo slabo.Zdele sem že dva dni zapored bruhala jemljem jih pa se skor 14 dni pa se zjutri jih moram vzet preden jem.Najraj bi jih kar nehala jest kaksne mate ve izkušnje z njimi.

Hvala pa lep dan
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: retafer
20.4.2008 10:39:03   
tonks
Jaz imam tudi slabe izkušnje z Retaferom. Sem se ene pol življenja (okrog 20 let) matrala s slabimi tabletami (ne sam z Retaferom, tudi s kakšnimi drugimi). Potem se je zdravnica enkrat spomnila, kaj če bi probala še s Haematopanom. Od takrat pravzaprav nobenih problemov več s slabokrvnostjo. Jih jemljem tudi zdaj, ker tale moja mala, mi ga kar odvzema.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2008 10:54:21   
l.daisy
jaz sem že pred nosečnostjo imela težave s pomanjkanjem železa, preizkusila sem vse možne železove tablete, po vsakih sem mislila, da mi bo pregorel želodec... potem sem enkrat malo pojamrala v lekarni, pa mi je farmacevtka priporočila floradix floravital sirup... naraven izdelek, brez konzervansov, še neki vitamini za boljšo absorbcijo... edini minus je kovinski okus, ampak ne draži želodca... skratka super svar, ki deluje...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu tonks)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2008 12:10:34   
bastian111
Tudi jaz jih jemljem že tri tedni . Po njih mi ni samo slabo tudi vrti se mi in občutim po vsakem zaužitju nekakšno vročino ki me olije.Je pa res da jih zdaj jemljem po hrani in je mal boljš.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.4.2008 15:16:59   
Naja30
Če ti je slabo po retaferju, ga jemlji po obroku in bo prav tako ok.

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.4.2008 18:54:48   
papir
ja tudi jaz sem dobila retafer.pa sem ugotovila tole:zjutraj na tešče spije tabletko z sokom,nato pa dam v usta čigumi.super-mi ni slabo pa tudi želodec me ne boli-ker na začetku me je zelo pa slabo mi je tudi bilo

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.4.2008 18:59:48   
Čajček
Meni je bilo pa tudi po Hematopanu slabo, pa še kako user posted image ... potem pa sem si kupila šumeče tablete Sensilab iron with vitamin C...torej železo in c vitamin, ki jih ni potrebno piti na tešče in se mi je Hgb spravil s 96 na 104, zadnji pregled pa 118 user posted image . Sem prav srečna! Upam, da bo tudi tebi pomagalo.

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?