|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako očistiti stekolkeramično ploščo?
20.4.2008 8:08:25   
Naja31
A to obstaja neko posebno čistilio?

Včeraj med kuhanjem kosila se nam je po plošči polilo olje, ki se je potem zažgalo in zdaj tega ne moremo nikakor dol spraviti. Sem nalila detertgent čez, da se je kao namakalo, pa ne gre. Drgniti se pa ne upam posebej močno, da ne bi kaj ploščo poškodovala.

A imate kakšne nasvet?

Prej smo imeli navadni štedilnik in se s to ploščo sploh ne znajdemo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako očistiti stekolkeramično ploščo?
20.4.2008 8:28:48   
Anonimen
Jaz uporabljam Mr. Muskolo za steklokeramične plošče in tisto strgalo, katerega si dobila zraven pa gre vse dol.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2008 8:30:02   
Anonimen
Vsepovsod se dobi čistilo za steklokeramično ploščo. Jaz dam par kapljic in potem s papirnato brisačo malo zdrgnem. Če pa ne gre dol pa brez pomislekov uporabi priloženo strgalo.

Brez tega čistila ne vem kako bi drugače očistila take madeže.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2008 9:22:54   
tinka-pepa
...jaz sem prej vedo uporabljala čistila za steklokeramično ploščo in nikoli nisem mogla vsega zažganega ščistit.
sem pa videla na tv (neki nasveti gospodinjam) in je tam čistla z žičnato kroglico tisto za posodo.
sem bila malo skeptična, ampak sem poskusla, na žičnato sem dala malo ceta in ščistla celo ploščo. na plošči pa nimam nobenih prask.
plošča pa je sedaj kot novauser posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.4.2008 9:47:34   
Netopirčy81
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Jaz uporabljam Mr. Muskolo za steklokeramične plošče in tisto strgalo, katerega si dobila zraven pa gre vse dol.

Jaz isto.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.4.2008 11:05:05   
vesel
Jaz pa uporabljam čistilo Dr.Beckmann in špohtelj oz.strgalo,ki ga zravn dobiš.

druzina je zame vse!!

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.4.2008 13:49:05   
Naja31
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Aha, potem je res neko posebno čistilo za to. Saj se mi je zdelo.
Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.4.2008 17:35:07   
Majuska
Obstajajo posebna čistila za keramično ploščo. Jaz včasih za na hitro poškropim kar z razmaščevalcem in obrišem z vlažno krpo.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.4.2008 22:42:33   
Anonimen
Plošča je stara 11 let. Sem jo pa tud z žičnato, kot je za posodo, ampak nič več. Postrgam  s strgalom, nato pa raje pustim, da se sčasoma sežge in mine. Kot npr. mleko, ki gre čez. Čistim pa samo z detergentom in gobico viledo, mercator za teflon, kar pač imam ali pa z arfom. LP

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.4.2008 8:05:30   
luka jan
Tudi sama uporabljam čistilo Mister muskolo, ampak zraven pa nisem dobila nobenega strgala, tako da sem si ga kupila posebaj in se res super očisti.
Se mi je pa enkrat tudi nekaj prižgalo na plati, se sicer ne spomnim kaj je bilo, ampak tisto pa nikakor ni šlo dol. Ker imam ploščo Gorenje sem poklicala na njihov servis in razložla situacijo in v prvi priložnosti ko je njihov serviser hodil mimo mi je perinesel in sprej, ki je ta madež očistil takoj. Tega je že kar dolgo, tako da niti ne vem, kateri je bil, je bil pa res učinkovit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.4.2008 17:22:11   
taly82
Tudi jaz uporabljam čistilo za steklokeramične kuhalne plošče. Imela sem isti problem kot ti pa sem ga tako uspela odpraviti. Uporabljam pa Delu znamko čistila, kupila pa sem ga v Sparu.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.4.2008 10:23:09   
lunca2
Jaz uporabljam čistilo Frosch za steklokeramične plošče, ter strgalo, ki sem ga dobila zraven in se vse lepo ščisti.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.4.2008 10:26:57   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Obstajajo posebna čistila za keramično ploščo. Jaz včasih za na hitro poškropim kar z razmaščevalcem in obrišem z vlažno krpo.

Ja, jaz tudi. Ko je nova še malo kompliciraš, potema pa ugotoviš, da ni treba.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.4.2008 10:31:47   
baguSka
Jst sm namesto unga strgala uporabljala tud olfa nozek ze in se cist nic ne pozna in vse odstrani.user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.5.2008 15:15:19   
*lenc@*
strgalo za plošče in muskolo= kot nova

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.