|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine
19.4.2008 18:51:01   
Anonimen
Živjo.

Sem v 18 tednu nosečnosti, nosim dvojčka. Nekaj cm nad popkom, malo v levo stran, me nekaj boli. Če se dotaknem, kot da bi imela modrico, včasih pa boli tudi, če se ne dotikam trebuha. Kaj si dvojčka toliko prostora vzameta, da mi pač vse organe pahne kjer je še kaj prostora? Imam že enega otroka, in v prvi nosečnosti ni bilo tega. Mi je dostikrat otrdeval trebuh, vendar takšne bolečine ni bilo. Včasih pa me zaboli tudi spodnji del trebuha, kot da bi imela dobiti M.

Joj, saj vem, kar nekaj sprašujem. Mogoče je slučajno katera imela podobne občutke. Pa pač vprašam.

Hvala. LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine
19.4.2008 20:46:53   
mishel
Zelo bi ti rada pomagala, pa ne vem kako. Tudi jaz občasno čutim bolečino nad popkom, vendar ne hudo in tudi traja ne dolgo. Me pa občasno zabolijo trebušne mišice, vendar nmislim da je to normalno zaradi raztezanja. Sem v 25. tednu.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2008 21:29:53   
BUŠICA
tudi mene je v prvi polovici user posted image  bolelo na levi strani pod modrcem(kot modrica). sem povedala G pa ni vedla zakaj-je pa čez nekaj časa minilo samo od sebe.
v spodnjem delu trebuha so bolečine podobne menstrualnim normalne zaradi raztezanja maternice-rekla G!

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2008 21:29:39   
NancyF
če imaš bolečine kot pri M, obvezno h ginekologinji, ker imaš lahko kakšni problem z MV, tudi jaz sem imela s tem probleme.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

vrtec
Lelly28 RR

Pri kateri starosti ste otroka prvič dali v vrtec?

pri 11 m (59%)

pri 2 letih (9%)

pri 3 letih ali več (14%)

ni obiskoval vrtca (18%)

Število vseh glasov: 22

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!