bolečine (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> bolečine (19.4.2008 18:51:01)

Živjo.

Sem v 18 tednu nosečnosti, nosim dvojčka. Nekaj cm nad popkom, malo v levo stran, me nekaj boli. Če se dotaknem, kot da bi imela modrico, včasih pa boli tudi, če se ne dotikam trebuha. Kaj si dvojčka toliko prostora vzameta, da mi pač vse organe pahne kjer je še kaj prostora? Imam že enega otroka, in v prvi nosečnosti ni bilo tega. Mi je dostikrat otrdeval trebuh, vendar takšne bolečine ni bilo. Včasih pa me zaboli tudi spodnji del trebuha, kot da bi imela dobiti M.

Joj, saj vem, kar nekaj sprašujem. Mogoče je slučajno katera imela podobne občutke. Pa pač vprašam.

Hvala. LP

mishel -> RE: bolečine (19.4.2008 20:46:53)

Zelo bi ti rada pomagala, pa ne vem kako. Tudi jaz občasno čutim bolečino nad popkom, vendar ne hudo in tudi traja ne dolgo. Me pa občasno zabolijo trebušne mišice, vendar nmislim da je to normalno zaradi raztezanja. Sem v 25. tednu.

BUŠICA -> RE: bolečine (19.4.2008 21:29:53)

tudi mene je v prvi polovici [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] bolelo na levi strani pod modrcem(kot modrica). sem povedala G pa ni vedla zakaj-je pa čez nekaj časa minilo samo od sebe.
v spodnjem delu trebuha so bolečine podobne menstrualnim normalne zaradi raztezanja maternice-rekla G!

NancyF -> RE: bolečine (20.4.2008 21:29:39)

če imaš bolečine kot pri M, obvezno h ginekologinji, ker imaš lahko kakšni problem z MV, tudi jaz sem imela s tem probleme.

Stran: [1]