Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
meni se ne zdi to normalno 11.2.2005 9:15:15
|
|
|
|
Lenny
|
Najin mali je imel že dvakrat tako obdobje, da bi skoz pil. Seveda sok, čaj, kompotovo vodo,... In potem je mami pokazala rogove :hudicek: in je začela v lonček točiti vodo. Po dveh dneh se je žeja nehala. Poskusi! Pri nas je voda zelo dobra, ko je res žejen. Če pa si malo zmišljuje, ga pa pri vodi veselje hitro mine.
|
|
|
|
meni se ne zdi to normalno 11.2.2005 9:15:56
|
|
|
|
malika
|
Jaz sem mojemu začela ful redčit čaje in ker ni več tako sladko popije manj. Pred tem pa je polokal še več kot tvoj. Počasi pa ga navajam, da bova prešla na navadno vodo, ker se sladkor že pozna na zobkih :(
|
|
|
|
meni se ne zdi to normalno 11.2.2005 9:24:09
|
|
|
|
JASNA D
|
Moyca, glede na to, da je ves čas bolj kot ne bolan, to niti ni tako slabo. Vsaj meni je pediater rekel veliko tekočine.... Velikost 6 (pampers) sem jaz videla zadnjič v Muellerju. Jasna
|
|
|
|
meni se ne zdi to normalno 11.2.2005 9:36:14
|
|
|
|
Magi*
|
vseeno pa omeni to tudi pediatru. ne bi te rada strašila, vendar je to lahko tudi znak za sladkorno. saj sigurno ni, ampak povej pa le - te nič ne stane. M
|
|
|
|
meni se ne zdi to normalno 11.2.2005 9:55:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem najprej pomislila, kaj pa če potem vse "zdrave" snovi iz telssa s toliko tekočine kar odplakne. Gotovo pretiravati tudi s tekočino ni dobro. Tudi jaz bi mu, kot so rekle že moje predhodnice, dala kar vodo.
|
|
|
|
meni se ne zdi to normalno 11.2.2005 9:55:49
|
|
|
|
ajda11
|
Tudi DM ima babylove plenice xxL velikosti. Suzana
|
|
|
|
meni se ne zdi to normalno 11.2.2005 10:08:13
|
|
|
|
KIRA
|
prbaj mu soke in čaje čim bolj razredčit z vodo. po mojem je žejen, ker so sladki. saj ne da bi vsebovali dosti sladkorja - ampak za otroke je tudi to že preveč. to sem enkrat videla na TV pri super nany. na koncu so otroci pili samo še vodo, pol pa nič - niso bili več tako žejni. vse je bil pa kriv sok.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?