|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   panika - zdravila in nenačrtovana zanositev
17.4.2008 14:21:54   
Anonimen
Pozdravljene!

Naj Vam povem kaj se je zgodilo. Z možem zaenkrat ne načrtujeva tretjega otroka, vendar možnost ni izključena. Zaradi tega tudi nisem zaščitena ampak uporabljava kondome. Očitno sva tokrat naletela na kondome "s tovarniško napako", saj nama je kondom počil na 10. dan ciklusa in spet na 14. dan cilkusa. Ko nama je počil prvič, sem za vsak slučaj vzela 2x2 tableti Stediril -d (sem jih imela še doma, ko nama je pred dvema letoma počil kondom). Ko nama je počil drugič, torej 14. dan ciklusa, pa stedirila več nisem vzela. Po moje v tako kratkem razmahu ne bi bilo dobro, da vzamem tako veliko dozo hormonov. In v čem je problem? Nič ni narobe če zanosim, bomo pač imeli tri. Me je pa grozno strah, da bi lahko bilo z otrokom kaj narobe. V tem času jemljem antibiotike (Primotren) zaradi hudega vnetja sečil in tablete proti bolečinam (Naprosyn), pa še proti alergiji. Groza me je, ko pomislim na vso to kemijo, ki bi lahko škodovala otroku, še večja groza me je, ko pomislim na splav. Saj vem, da prehitro paničarim. Sam povejte mi, če kaj veste o tem kako zdravila vplivajo na plod oz. kake so vaše izkušnje.

Hvala za odgovore in lepo ter zdravo nosečnost!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: panika - zdravila in nenačrtovana zanositev
17.4.2008 14:27:42   
Tejchy
Mislim, da sem nekje brala - ali zdravila tako vplivajo na plod, da se sploh ne prime, da se ne začne razvijat, ... skratka, da v zelo kratkem času pač pride do spontanega splava ali pa ni nobenega vpliva. Tako, da če povzamem: ali so posledice vse (SS) ali pa nič. Mislim, da je to dr. Pušenjak odgovarjal na svojem forumu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2008 14:29:47   
špelin@
Primotren: KLIK
Naprosyn: KLIK

Kaj imaš pa proti alergiji? Malo za občutek:
KLIK
KLIK

Vso srečo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2008 14:51:46   
srki
Če kaj prav vem, nobena zdravila v prvih tednih niso priporočljiva in se jim zdravniki izogibajo, razen če je  ogroženo življenje nosečnice. Sicer pa, mogoče sploh nisi zanosila.

Pa pokliči G ali pa zdravnico, to bo najbolje vedela povedati.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
17.4.2008 14:54:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.4.2008 15:03:09   
racka28
Dr. Pušanjak pravi, da gre v obdobju pred izostankom mestruacije za zakon vse ali nič - torej - ali otročku ne bo nič, ali pa se sploh ne bo prijelo oz. bo prišlo do zgodnjega splava (dej še sama malo preberi na njegovem forumu - med.over.net). Mislim, da so skrbi odveč.

Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2008 16:11:06   
Anonimen
Hvala punce. Sam ko te zgrabi panika, nisi več sposoben normalno mislit. Vsaj jaz ne.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......