Anonimen -> panika - zdravila in nenačrtovana zanositev (17.4.2008 14:21:54)
|
Pozdravljene! Naj Vam povem kaj se je zgodilo. Z možem zaenkrat ne načrtujeva tretjega otroka, vendar možnost ni izključena. Zaradi tega tudi nisem zaščitena ampak uporabljava kondome. Očitno sva tokrat naletela na kondome "s tovarniško napako", saj nama je kondom počil na 10. dan ciklusa in spet na 14. dan cilkusa. Ko nama je počil prvič, sem za vsak slučaj vzela 2x2 tableti Stediril -d (sem jih imela še doma, ko nama je pred dvema letoma počil kondom). Ko nama je počil drugič, torej 14. dan ciklusa, pa stedirila več nisem vzela. Po moje v tako kratkem razmahu ne bi bilo dobro, da vzamem tako veliko dozo hormonov. In v čem je problem? Nič ni narobe če zanosim, bomo pač imeli tri. Me je pa grozno strah, da bi lahko bilo z otrokom kaj narobe. V tem času jemljem antibiotike (Primotren) zaradi hudega vnetja sečil in tablete proti bolečinam (Naprosyn), pa še proti alergiji. Groza me je, ko pomislim na vso to kemijo, ki bi lahko škodovala otroku, še večja groza me je, ko pomislim na splav. Saj vem, da prehitro paničarim. Sam povejte mi, če kaj veste o tem kako zdravila vplivajo na plod oz. kake so vaše izkušnje. Hvala za odgovore in lepo ter zdravo nosečnost!
|
|
|
|