Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj naj naredim z ovsenimi kosmiči? 16.4.2008 15:41:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ovseni piskoti. Jaz sem ene ful dobre spekla, samo nimam recepta na racunalniku, je iz Ramine knjigice. En dober je tudi na skrniclju od teh kosmicev.
|
|
|
|
RE: Kaj naj naredim z ovsenimi kosmiči? 16.4.2008 15:49:14
|
|
|
|
kjava
|
Če je iz ta zadnje knjigice, ga mam. Točno, pa zadaj je tud. A da so tisti tud dobri?
|
|
|
|
RE: Kaj naj naredim z ovsenimi kosmiči? 16.4.2008 15:58:02
|
|
|
|
Samrela
|
Ja, dobra ideja so tile piškotki! Jaz kosmiče rabim tud za zgostitev mineštric - preprosto, če je mineštra preredka, dodam kosmiče, ki se napijejo in je super. Jaz jih dam tudi med sadje. Zjutraj ji zmiksam malo sadja, navadno skutko, 2 piškota in malo kosmičev zraven.
|
|
|
|
RE: Kaj naj naredim z ovsenimi kosmiči? 16.4.2008 21:36:30
|
|
|
|
Naja30
|
Jaz jih tud uporabljam za zgostitev zelenjavnih juh namesto moke.
|
|
|
|
RE: Kaj naj naredim z ovsenimi kosmiči? 16.4.2008 21:44:28
|
|
|
|
danijela in taja
|
naša jih obožuje.....dam ji v navadni jogurt......med sadje.....pa suhe marelice prekuham pa dodam ovsene kosmiče.....zmiksam...ful je dobro....tak da itak da obožuje....
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?