|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZASKRBLJENA
17.4.2008 9:14:27   
Madre
No superje vsaj dobro da vemo kaj nas čaka...Pri meni je zaspanost prov smešna, saj popoldne ko pridem domov sede zaspim. Zadnjič sem na predavanju zaspala, kar se mi še ni zgodilo v vseh letih mojega študiranja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Je pa kar fajn biti user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

pozdravček punce

Keep it optimistic!

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
17.4.2008 11:49:17   
punčkica
Madre v katerem tednu pa i? jaz sem v petem in sem še kar omotičnauser posted image . Ja, ja zelo lepi občutek je ko si user posted image ampak vseeno ko dobim one neprijetne krče mi kar mrak na oči pade pa čeprav vem da bo vse vreduuser posted image user posted image

še vedno čakamo na pikico.....

(odgovor članu Madre)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.4.2008 12:15:31   
kepica
Punce, kdaj se vam je začela ta omotičnost? Meni se pojavlja že par dni, pa imam še en teden do M. Jaz si razlagam, da je vse to od pomladanske utrujenosti. Ali pa neuser posted image  

(odgovor članu punčkica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.4.2008 12:27:37   
Madre
IZVIRNO SPOROČILO: punčkica

Madre v katerem tednu pa i? jaz sem v petem in sem še kar omotičnauser posted image . Ja, ja zelo lepi občutek je ko si user posted image ampak vseeno ko dobim one neprijetne krče mi kar mrak na oči pade pa čeprav vem da bo vse vreduuser posted image user posted image

Oj, ja jaz sem tudi v petem tednu. Tako mi pravi nosečniški koledar na RR user posted image user posted image user posted image . Nisem še bila pri zdravnici bom se kasneje naročila, sedaj je počutje ok, razen teh občasnih šaraufanj in hude zaspanosti pa tudi bolj pogoste lakote user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Potem sva obe blizu jaz naj bi imela rok po koledarju na RR 19.12.2008, kaj pa ti?....

Keep it optimistic!

(odgovor članu punčkica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
17.4.2008 12:31:11   
Madre
Meni se je začelo stopnjevati in dogajati takoj po izostanku M user posted image user posted image user posted image user posted image . Pred tem nisem imela nekih ekstra znakov, sem pa bila pod stresom pa jih mogoče nisem opazila user posted image user posted image user posted image user posted image . No zdaj vse eliminiram in je user posted image na prvem mestuuser posted image user posted image

pozdravček

Keep it optimistic!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.4.2008 13:36:38   
punčkica
jaz pa naj bi imela rok okoli 21.12 user posted image mogoče mi ga božiček prinese, in enake znake imam kot ti.

KEPICA: en teden prej so se mi povečale prsi in to zelo, pa utrujenost in bolečina v križu, po izostali M pa se je začela vrtoglavica. Ti držim pesti!!!!!

še vedno čakamo na pikico.....

(odgovor članu Madre)
Neposredna povezava do sporočila: 31
17.4.2008 13:43:28   
kepica
Joj, kaj bi dala, da je to touser posted image  Danes sem obupna. Bila na wc-ju že ne vem kolikokrat, vrti se mi, glava me boli... Sej je možno, da zaradi vremena, ampak ne verjamem, da me en dež takole lahko vržeuser posted image  

(odgovor članu punčkica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
18.4.2008 9:26:23   
Madre
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Joj, kaj bi dala, da je to touser posted image  Danes sem obupna. Bila na wc-ju že ne vem kolikokrat, vrti se mi, glava me boli... Sej je možno, da zaradi vremena, ampak ne verjamem, da me en dež takole lahko vržeuser posted image  

Še malo pa vrži test pa boš vedela. Ti bom držala pesti, da je to TO!user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Keep it optimistic!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
18.4.2008 9:37:17   
kepica
Madre hvala za vzpodbudouser posted image  Javim takoj, ko bo kaj novegauser posted image  Znakov pa ne bom več naštevala, ker jih je vsak dan več, pa sploh ne vem ali naj jim še verjamem ali neuser posted image  Upam, da bo kaj iz tegauser posted image

(odgovor članu Madre)
Neposredna povezava do sporočila: 34
18.4.2008 9:48:49   
Madre
Ja neki že mora biti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....seveda ti želim, da boš z nami v decembru zibala štručkico....pa se gnetla prej še po trgovinah in mi iz rok kradla zadnje kose oblek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....no res srečno in bom čekirala odgovore..

Keep it optimistic!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
18.4.2008 9:55:35   
kepica
hehe joj kolk bi blo to fajnuser posted image  Ampak tale mesec bom pa res razočarana,če nič ne bo, ker sem tko prepričana.
Cunjice ti bom pa kar pustila, ker jih mam že doma od prvegauser posted image  razen, če bomo imeli punčko...potem pa navalim na roza cunjice in vse pokupimuser posted image
Upam, da se bereva ne decemberkah, če vas še ujamem... PDP 30.12 user posted image

(odgovor članu Madre)
Neposredna povezava do sporočila: 36
18.4.2008 10:01:16   
_sanja_*
Seveda boš prišla med decemberkeuser posted image Te nestrpno čakamouser posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 37
18.4.2008 10:18:09   
kepica
Hvala za podporouser posted image  Upam, da imaš pravuser posted image  

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?