|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZASKRBLJENA
15.4.2008 19:00:09   
punčkica
Pozdravljene!

tri dni mi je zamujalauser posted image  in sem naredila CB test ker sem imela znake nosečnosti in test je pokazal PLUS user posted image  me pa malo tu pa tam zašravfa kot pri menstruaciji mogoče malo manj. Kaj je lahko to kakšna nevarnost ali je to normalno. Strah me je. Je imela katera tudi kaj podobnega?

še vedno čakamo na pikico.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ZASKRBLJENA
15.4.2008 19:03:38   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: punčkica

Pozdravljene!

tri dni mi je zamujalauser posted image  in sem naredila CB test ker sem imela znake nosečnosti in test je pokazal PLUS user posted image  me pa malo tu pa tam zašravfa kot pri menstruaciji mogoče malo manj. Kaj je lahko to kakšna nevarnost ali je to normalno. Strah me je. Je imela katera tudi kaj podobnega?
jeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image čessstiiitaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image mislim,da to ni nič nevarnega,ampak da se telo pripravlja na nosečnost,na spremembe,pa hormončki....

ta mesec je pa res uspešenuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu punčkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.4.2008 19:08:26   
Barbk
Se strinjam s Spps. Vse to zraven user posted image  paše. In iskrene čestitke in brezskrbno, čudovito nosečnost ti želim in zdravega bebija. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.4.2008 19:14:20   
kajajaka
tudi mene je kak teden ali dva najprej šraufalo, sedaj pa sem že 27 tednov user posted image
držim pesti zate!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.4.2008 19:22:37   
_ancica_
tudi mene se vedno sraufa...sem nekje v 6. oz 7. tednu (se nisem imela prvega pregleda)...zgleda, da je to nekaj normalnega, je pa zoprno user posted image

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.4.2008 20:46:15   
mojca345
Bravo punčkica.

si ponovila test in vidim, da je spet +. Sej sem ti rekla, da če je še tak šibka črtica in da se vidi, da si user posted image

Želim vama vse naj naj. čim manj zapletov. kdaj imaš rok ? kdaj si naročena pri gonekologinji ?user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.4.2008 20:48:17   
punčkica
jutri bom poklicala ginekologa in se naročila. Rok pa naj bibil okoli 21.12.2008

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.4.2008 20:55:45   
tejci01
Čestitke punčkica! user posted image user posted image user posted image
to so znaki za user posted image  zato ne se sekirat. Imamo skoraj vse take problemčke

(odgovor članu punčkica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.4.2008 20:59:08   
punčkica
ste me kar potolažile user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.4.2008 21:01:03   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: punčkica

ste me kar potolažile user posted image
za to smo tuuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu punčkica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.4.2008 21:39:08   
vesel
Punčkica Bravooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veselo,zdravo in brezskrbno nosečnost ti želim!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

druzina je zame vse!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.4.2008 21:56:17   
Naja30
Čestitke!

Take predmenstrualne bolečine so lahko prisotne kakšen mesec, potem pa minejo.

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.4.2008 14:36:25   
Madre
oj,

evo mene že cel dan matra to vprašanje. Mene tudi šarufa, slabo spim pa še te blage boločeine podobne menstrualnim. Priznam, da me je malo panika zagrabila ker  imam za sabo že en ss in sem zdaj malce prestrašena. No če tudi ostale imate iste probleme pol to najbrž mora tako biti. Mene je včeraj ponoči zbudila bolečina in sem bila čisto out pa sem šla na wc prečekirat, če je kakšna krvavitev pa je hvala Bogu ni bilo. Ko enkrat to daš skozi pol se vsega bojiš... No še dobro da sem prebrala vaša mnenja pa me manj skrbi, saj želim uživati v občutku, ki je res enkraten, saj bo to najin prvi otrok in si ga oba močno želiva...

evo, darage moje še moje poročilo o tej zadevi...no si bomo sproti tipkale kaj in kako. je lažje ko imaš koga za vprašati..pozdrav vsem..

Keep it optimistic!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.4.2008 15:05:16   
mojca345
madre, prosim POZITIVNO razmišljaj. Spontani splavi so dokaj pogosti, koker tukaj spremljam. skoraj vsaka, ki je tukaj zanosila ima izkušnjo z tem, pa je bilo potem vse ok.

daj, pojdi ven v trgovino in se veseli otročka, še posebej pa vseh tistih oblekic in posteljic.   men se vedno vrti ko grem jih gledat.

včasih gremo z našim vrtecm mal v trgovine pogledat in seveda otroc takoj na igrače navalijo. seveda jih samo gledamo, nič dotikamouser posted image . men se pa milo stori in se z pomočnico pogovarjava, katero posteljico mi bo kupila za mojega user posted image , ko seveda bo. ( seveda vse to v šali, da ne bo kira kej narobe razumela )

še enkrat čestitke. pa še dragi te naj mal stisne k SEBI.

(odgovor članu Madre)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.4.2008 15:23:53   
Madre
Mojca 345,

ma razmišljam jaz pozitivno to so momenti ko ti vse šibne skozi glavo. Sicer pa sem vedno optimistična in nasmejana. Mi je bilo lažje ko se videla da je še pri drugih tako...in mi ni treba skrbeti. Vem kaj lahko psiha naredi zato jo redno kristaliziram user posted image user posted image user posted image user posted image .

Hvala za tvoje besede in uživaj tudi ti v nosečnosti...

Keep it optimistic!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.4.2008 15:27:06   
Madre
še to ...user posted image user posted image user posted image se še privajam na vse te znake....pa nisem še nobenemu povedala za nosečnost in se moram vsaj tukaj malce sklepetati in podebatirati vse z vami, ki dajete vse to skozi podobno kot jaz...user posted image

Keep it optimistic!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.4.2008 15:30:44   
punčkica
Tudi jaz imam za seboj že en ss in me je ob taki bolečini takoj panika zagrabila zato te razumem kako ti je bilo in hodiš na wc non stop gledat če je kaj user posted image  pa valda da ni nič in tudi nič ne bo. To je za nami in samo z dobrimi mislimi naprejuser posted image . Lepo user posted image  vsem!!!!!

(odgovor članu Madre)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.4.2008 16:05:56   
Raguel
punčkica-user posted image user posted image user posted image želim ti,da prineseš na svet enga luštnega dojenčkauser posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu punčkica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.4.2008 18:15:17   
punčkica
HVALA!!!!!

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.4.2008 18:42:06   
*nina*
čestitam punčkicauser posted image user posted image user posted image user posted image
kakšne znake si pa vse imela???

(odgovor članu punčkica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.4.2008 18:42:57   
*nina*
se mi zdi da to zdaj vprašam vsako,ker se meni tudi nekaj dogaja!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.4.2008 18:43:51   
_sanja_*
Naj te ne skrbi. Jaz sem tudi šele na začetku nosečnosti in kr navadi se na šraufanjeuser posted image
Lepo nosečnost ti želim, pa pridi med decemberke, da še tam malo poklepetamouser posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.4.2008 18:45:53   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

se mi zdi da to zdaj vprašam vsako,ker se meni tudi nekaj dogaja!!!user posted image user posted image user posted image

držim pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
16.4.2008 19:54:33   
punčkica
zgleda da imamo vse nosečke to neprijetno šraufanje. Znaki? Prvi znak utrujenost, napete boleče prsi, vrtoglavica, vetrovi to je zaenkrat druga pa nič.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
16.4.2008 20:01:27   
kajajaka
punčkica,
jaz sem bila tudi malo panična in sem takoj naslednji dan po testu poklicaka ginekologinjo, ker me je šraufalo in njena obrazložitev je bila približno taka:
(PO DOMAČE)
Krčenje maternice naj bi bilo normalno, ker v telesu še nimaš dovolj hormonov, da bi le-to vedelo, da si noseča... zato se krči, kot bi se pred menstruacijo... ampak se to hitro popravi...
na šraufanje boš hitro pozabila, saj se bo začelo bruhanje... user posted image

PA SREČNO!!!!!!!!!

(odgovor članu punčkica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?