Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: imn 14.4.2008 12:54:04
|
|
|
|
tintin
|
imn zelo boli, bolečina seka v nogo pogosto je zravn še kak krvav izcedek ali krvavitev
|
|
|
|
RE: imn 14.4.2008 13:24:22
|
|
|
|
piamaria
|
mene moja imn ni bolela nič, torej, ne misli črnogledo prosim, bodi optimist, gre za spremembo hormonsko in telesno, mene je do 3 mes vedno nekaj pikalo in bolelo... pogumno, brez temnih misli vse bo ok
|
|
|
|
RE: imn 30.4.2008 13:36:07
|
|
|
|
polnaluna
|
Uh, vedela boš. Jaz sem imela močno bolečino od jajčnika v križ. Nato krvavitev. Ne razmišljaj raje o tem. Tudi pri normalni nosečnosti baje kdaj kaj pika in boli ... Pozitivne misli v srčeka in plod. Pa pa Polna luna
|
|
|
|
RE: imn 30.4.2008 16:57:15
|
|
|
|
titi3
|
Lahko je še prezgodaj, da bi kaj čutila. Edini način je UZ ali pa spremljanje Bhcg v krvi. Če se med dvema odvzema krvi ne poveča tako kot je normalno pomeni, da imaš IMN. V določenih razmakih (cca 2-3 dni, če se ne motim) bi se morala vrednost podvojit, če se ne pomeni IMN. Meni so jo odkrili zelo zgodaj na tak način. Bolečine so lahko tudi zaradi spremembe, ki jo doživljaš. Vseeno pa pojdi do gin povej v čem je težava in naj ti vzame kri. Nima smisla, da čakaš in se sekiraš, ker lahko samo brez razloga škodiš otroku.
|
|
RE: Izvenmaternična nosečnost 1.5.2008 9:20:11
|
|
|
|
m_m
|
Znanka je celo padla v nezavest pri IMN. Pri 10t. Je bla nujna takojšnja operacija. Mene je tut vsakič skrbelo ravno to. Prvi pregled pri G te bo pomiril.
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?