Izvenmaternična nosečnost (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Izvenmaternična nosečnost (14.4.2008 11:33:51)

kakšni so znaki za imn nosečnost???v levem jajčniku me rahlo boli pa sm v skrbeh.a je katera tu k je imela imn?sm v 6 tednu???oprostite ampak najrajši sem na tem forumu pri vas,ker dobim vedno fajne odg.,čeprav to ne spada sem .lp

tintin -> RE: imn (14.4.2008 12:54:04)

imn zelo boli, bolečina seka v nogo
pogosto je zravn še kak krvav izcedek ali krvavitev

piamaria -> RE: imn (14.4.2008 13:24:22)

mene moja imn ni bolela nič, torej, ne misli črnogledo prosim, bodi optimist, gre za spremembo hormonsko in telesno, mene je do 3 mes vedno nekaj pikalo in bolelo...
pogumno, brez temnih misli vse bo ok[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

polnaluna -> RE: imn (30.4.2008 13:36:07)

Uh, vedela boš. Jaz sem imela močno bolečino od jajčnika v križ. Nato krvavitev. Ne razmišljaj raje o tem. Tudi pri normalni nosečnosti baje kdaj kaj pika in boli ...

Pozitivne misli v srčeka in plod.

Pa pa
Polna luna

titi3 -> RE: imn (30.4.2008 16:57:15)

Lahko je še prezgodaj, da bi kaj čutila.

Edini način je UZ ali pa spremljanje Bhcg v krvi. Če se med dvema odvzema krvi ne poveča tako kot je normalno pomeni, da imaš IMN. V določenih razmakih (cca 2-3 dni, če se ne motim) bi se morala vrednost podvojit, če se ne pomeni IMN. Meni so jo odkrili zelo zgodaj na tak način.

Bolečine so lahko tudi zaradi spremembe, ki jo doživljaš. Vseeno pa pojdi do gin povej v čem je težava in naj ti vzame kri. Nima smisla, da čakaš in se sekiraš, ker lahko samo brez razloga škodiš otroku.

m_m -> RE: Izvenmaternična nosečnost (1.5.2008 9:20:11)

Znanka je celo padla v nezavest pri IMN. Pri 10t. Je bla nujna takojšnja operacija. Mene je tut vsakič skrbelo ravno to. Prvi pregled pri G te bo pomiril.

ANA_P -> RE: Izvenmaternična nosečnost (1.5.2008 9:27:06)

tako kot so že nekatere napisale, tudi mene je v začetku spodaj non stop nekaj bolelo. Sicer sem imela hiperstimulacijo in s tem povečane jajčnike, posledica umetne oploditve. Drugače pa jajćniki ne delujejo v času nosečnosti, tako da ti svetujem, da obiščeš G, sem pa prepričana da je vse OK in da se ti telo samo privaja, kot so napisale že druge.

Stran: [1]